היי,אני חייב עזרה דחופה.
אני חייל (מתאמן מתחיל) ואני מלא זמן רוצה להתפתח,הייתי במשקל של כמעט 90 קילו ועכשיו אני 65,אבל במהלך הירידה במשקל לא התאמנתי אימוני כוח ואני רוצה להתחיל מסה.
חקרתי קצת את כל עניין הכושר אבל אני עדיין לא מבין 100 אחוז.
בניתי לעצמי תוכנית אימון שמורכבת מ2 תרגילים לכל קבוצת שריר בגלל שאני יכול להתאמן רק פעמיים בשבוע.
עכשיו כל פעם אני מערער עליה מכל מני סיבות,קשר מוח שריר,חושב שעושה את התרגיל לא נכון וכל פעם מחדש מוותר.
מה שמוסיף לזנ זה עניין התזונה,שאני לא סופר קלוריות ולא יודע כמה סך הקלוריות שלי וכמה החלבון שאני צורך ביום,אני גם מאוד פולד לבצע מסה כי אני לא יודע אם אני עולה בשריר וממש לא בא לי להעלות שוב שומן וזה גם גורם שמרתיע.
ארשום פה תוכנית חדשה שהחלטתי לבנות שהיא מובנת מתרגיל 1 לשריר.
(אין בתרגיל סטים וחזרות כי אני רק רוצה חוות דעת אם היא סבבה)
גב-חתירה במכונה
רגליים-סקוואט
חזה-לחיצת חזה משקולות
כתפיים-הרחקה
יד קדמית-פטישים
יד אחורית-פשיטת מרפקים מאחורי הראש משקולת חופשית.
אשמח ממש לעזרה וייעוץ אם התוכנית
בסדר אן בכללי אם בסדר,כי אני כל פעם נופח מחדש כי אני חושב שלא אצליח בגלל שכל מה שאני רוצה זה שצריך לקחת מאמן אישי וכל זה וכרגע אין לי את האפשרות.
אני חייל (מתאמן מתחיל) ואני מלא זמן רוצה להתפתח,הייתי במשקל של כמעט 90 קילו ועכשיו אני 65,אבל במהלך הירידה במשקל לא התאמנתי אימוני כוח ואני רוצה להתחיל מסה.
חקרתי קצת את כל עניין הכושר אבל אני עדיין לא מבין 100 אחוז.
בניתי לעצמי תוכנית אימון שמורכבת מ2 תרגילים לכל קבוצת שריר בגלל שאני יכול להתאמן רק פעמיים בשבוע.
עכשיו כל פעם אני מערער עליה מכל מני סיבות,קשר מוח שריר,חושב שעושה את התרגיל לא נכון וכל פעם מחדש מוותר.
מה שמוסיף לזנ זה עניין התזונה,שאני לא סופר קלוריות ולא יודע כמה סך הקלוריות שלי וכמה החלבון שאני צורך ביום,אני גם מאוד פולד לבצע מסה כי אני לא יודע אם אני עולה בשריר וממש לא בא לי להעלות שוב שומן וזה גם גורם שמרתיע.
ארשום פה תוכנית חדשה שהחלטתי לבנות שהיא מובנת מתרגיל 1 לשריר.
(אין בתרגיל סטים וחזרות כי אני רק רוצה חוות דעת אם היא סבבה)
גב-חתירה במכונה
רגליים-סקוואט
חזה-לחיצת חזה משקולות
כתפיים-הרחקה
יד קדמית-פטישים
יד אחורית-פשיטת מרפקים מאחורי הראש משקולת חופשית.
אשמח ממש לעזרה וייעוץ אם התוכנית
בסדר אן בכללי אם בסדר,כי אני כל פעם נופח מחדש כי אני חושב שלא אצליח בגלל שכל מה שאני רוצה זה שצריך לקחת מאמן אישי וכל זה וכרגע אין לי את האפשרות.
נערך לאחרונה: