הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגילים לבטן

ברבור יפהפה

משתמש פעיל
549
634
נק' מוניטין:
743
549
634
קפצה המחשבה -שאני מנסה להשתיק- שאולי אקבל תועלת מבחינת היפרטרופיה, לבודד את הבטן.

האירו את עיניי, יש תרגילי בטן נסבלים למטרה זו?
קוביות הן שחשקה נפשי:s47:

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, איפה ההעלאת העומס?

זה משקל גוף, זאת אומרת שכל תרגיל יותר קשה מקודמו פשוט, זה לא ברור כמו עם המוט, אבל יש פה העלאת עומסים.
נניח פלאנק עם הרמות רגליים יותר קשה מפלאנק רגיל.

• פותח/ת השרשור
זה משקל גוף, זאת אומרת שכל תרגיל יותר קשה מקודמו פשוט, זה לא ברור כמו עם המוט, אבל יש פה העלאת עומסים.
נניח פלאנק עם הרמות רגליים יותר קשה מפלאנק רגיל.
אוקיי, תודה. פחות מה שאני מחפש, אני מחפש דברים יותר קשים או דברים יותר ברורים מזה(מבחינת התקדמות), בעבר הייתי עושה בטן סטטית עם מעל 20 קילו למעל 40 שניות, וזה או היה משעמם או מסורבל. אם לא אמצא משהו אחר, אולי אחזור לזה.

אם יש לך מכונות במכון שאפשר להוסיף משקל זה ברכה.
תעשה הרמות רגליים לבטן עם דאמבל בין הרגליים, כפיפות בטן עם פלטה על הבטן.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך מכונות במכון שאפשר להוסיף משקל זה ברכה.
תעשה הרמות רגליים לבטן עם דאמבל בין הרגליים, כפיפות בטן עם פלטה על הבטן.
אילו מכונות, של כפיפות בטן? יש עדיפות ללבצע כפיפות בפולי?

אוקיי, תודה. פחות מה שאני מחפש, אני מחפש דברים יותר קשים או דברים יותר ברורים מזה(מבחינת התקדמות).

יש די והותר תרגילי בטן מבוססי משקל גוף שהם קשים מאד, ושגם ניתן להפוך אותם ליותר קשים עם שינוי תנועה

שתי דוגמאות:
פלאנק עם הרמות רגליים למעלה, או קדימה (ספיידרמן), זה תרגיל קשה רצח. אם תבצע אותו נכון ולאט, אני בספק אם תוכל לבצע יותר מ-10-13 לכל צד בכל סט.
הרמות ברכיים לחזה בתלייה - זה תרגיל סופר קשה. אם אתה עושה אותו נכון ולאט, אני בספק אם תוכל לבצע 12-13 מלאים בכל סט.

כמובן שאפשר גם לשלב משקולות כדי להקשות עוד ולייצר הגדלת עומסים.
אבל אם אתה מבצע תרגילי בטן ועושה עשרות חזרות בתרגיל, או צריך 20 קילו משקולת כי אחרת קל לך, אתה ככל הנראה לא שוורצנגר, אלא פשוט לא מבצע את התרגילים הנכונים.

.

אילו מכונות, של כפיפות בטן? יש עדיפות ללבצע כפיפות בפולי?
אין עדיפות לכלום, קח את הבטן כמו כל שריר אחר ותבצע פרוגרסיב אוברלאוד, לא צריך יותר מידי תרגילים, תוסיף התנגדות 2-3 בשבוע וזה בעיניי מספיק כל עוד אתה מתקדם

נערך לאחרונה:
אתגר התקבל בהצלחה, שלח לי סרטונים של ביצוע נכון של התרגילים.

שמע נניח פלאנק, לעשות אותו נכון זה לכאורה להקשות עליו בכוונה, כיווץ חזק של הארבע ראשי, הישבן, והליבה. במידה ואתה מבצע דקה של זה בטכניקה נכונה יש לך בטן מפלדה.
אם כן תעבור לנניח הרמות רגליים, שם המטרה שלך היא להשאיר הכל כמו שהוא חוץ מהרגל, בדגש על אגן ישר (שההרמה תבוא מהרגל ולא מסיבוב אגן).

אם אתה מצליח גם את זה בקלות, תעבור למצב 2 עם הרמות יד אחת כל פעם, אם תהיה מכווץ כמו שהסברתי, עם אגן ישר, לכאורה תקשה על עצמך בכוונה, אני בספק אם זה ברמה שלך (לא בקטע מזלזל, פשוט תרגיל מאוד קשה), אולי אם תפסק את הרגליים קצת יהיה לך סבבה, ברגליים צמודות זה תרגיל סופר קשה.

אתה יכול לבצע תרגיל מסוים עד שמגיע ל45 שניות ואז לרדת ל30 שניות של תרגיל מתקדם יותר.

קפצה המחשבה -שאני מנסה להשתיק- שאולי אקבל תועלת מבחינת היפרטרופיה, לבודד את הבטן.

רק גלגל בטן תרגילי בטן להשגת קוביות בבטן בצורה הטובה ביותר - תרגילים לחיטוב הבטן - קילוגרם

לא שלא תקבל? בטן זה שריר מיוחד שאם עובדים עליו הוא לא מתפתח ומגיב בהתאם?
אני הכי מרגיש את הבטן בstrict curl. ככל שהרגליים קרובות אל הגוף הבטן עובדת יותר.

אנ

אני הקובע וכל שאלה שאתה שואל 10 שכיבות סמיכה
08 מלשינים!

לעניינו אם היית קורא הודעות אחרות שלי היית מבין שהרמת ידע שלי אולי לא בשמים אבל מספיקה על מנת להבין שכשמדובר במסת שריר אין "חייב" יש רצוי, ועל כן אולי אתה היית פחות תוקפני בתגובתך ואני פחות ציני:79nb:

אם זאת אין בכך כדי להסביר את הניסוח הבעייתי שלי שבאמת ממנו ניתן להבין שזה הדבר היחיד שטוב, כוונתי היית שהתרגיל מאפשר התקדמות ברורה ומהווה דרגת קושי גבוהה לאורך המון זמן ועל כן לטענתי תרגיל איכותי
שבת שלום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית