סייקל לאחר השתלת שיער

• פותח/ת השרשור Amitp
  • פורסם בתאריך

Amitp

משתמש מתחיל
13
5
נק' מוניטין:
19
13
5
שלום לכולם,

מתכנן להריץ סייקל נוסף ( לא סייקל ראשון)

אני לאחר השתלת שיער והרופא שם הסביר שהוא יודע שהזקיקים שהושתלו לא יושפעו מ DHT אבל אין לו תשובה מתי ניתן להתחיל סייקל לאחר השתלת שיער

ולכן השאלה שלי היא : האם מישהו פה עבר השתלת שיער ולאחר כמה זמן התחלת סייקל נוסף?

1. אני יודע שהשיער המושתל יותר חסין ל DHT
2. השיער התחיל לנשור בלי קשר לשימוש ולפני הסייקל הראשון שלי
3. לא מתאמן חודש בעקבות הניתוח

אשמח לקבל ידע מחכמת ההמונים !

אני יודע שהשיער המושתל יותר חסין ל DHT
הוא לא יותר חסין, אלא הוא חסין בצורה אבסולוטית לdht או כל אנדרוגן אחר.

תתניע את עצמך כרגע בחדכ מבחינת חזרה לאימונים סדירים ואתה יכול להתחיל סייקל. בהצלחה.

שלום לכולם,

מתכנן להריץ סייקל נוסף ( לא סייקל ראשון)

אני לאחר השתלת שיער והרופא שם הסביר שהוא יודע שהזקיקים שהושתלו לא יושפעו מ DHT אבל אין לו תשובה מתי ניתן להתחיל סייקל לאחר השתלת שיער

ולכן השאלה שלי היא : האם מישהו פה עבר השתלת שיער ולאחר כמה זמן התחלת סייקל נוסף?

1. אני יודע שהשיער המושתל יותר חסין ל DHT
2. השיער התחיל לנשור בלי קשר לשימוש ולפני הסייקל הראשון שלי
3. לא מתאמן חודש בעקבות הניתוח

אשמח לקבל ידע מחכמת ההמונים !
כמה עלה לך כל התהליך?
מה היה הפרוצדורה?
ואיך השיער עכשיו לאחר מכן?
מה היית עושה או ממליץ שונה ממה שעשית למידה מטעויות וכדומה טיפים ושות?

• פותח/ת השרשור
הוא לא יותר חסין, אלא הוא חסין בצורה אבסולוטית לdht או כל אנדרוגן אחר.

תתניע את עצמך כרגע בחדכ מבחינת חזרה לאימונים סדירים ואתה יכול להתחיל סייקל. בהצלחה.

תודה על התשובה, כרגע אני עדיין בתוך החודש שאסור להתאמן, אבל אתה אומר שבעיקרוןאפשר להתחיל ישר אחרי?
כמה עלה לך כל התהליך?
מה היה הפרוצדורה?
ואיך השיער עכשיו לאחר מכן?
מה היית עושה או ממליץ שונה ממה שעשית למידה מטעויות וכדומה טיפים ושות?

היי,
התהליך עצמו עלה לי כ-13.5K שקלים, אני בחרתי לעשות את זה במרפאה בחו"ל ולא בארץ מכייון שיש להם יותר ניסיון
והרופא הכי פחות מנוסה בהשלתה שלי ביצע כ-2000 השתלות ומעלה.

הפרוצדורה היא שלוקחים שיער מהגב של הראש ומשתילים מקדימה, סרטון ביוטיוב יסביר יותר טוב ( טכניקת FUE/DHI)
כרגע יש לי שיער קצוץ אבל אני מתכנן להאריך, הסיבה היא שפשוט לוקח לזה 4 חודשים עד להתחלת צמיחה משמעותית.

אני לקחתי וניסיתי בעצמי Minoxidil Fin וגם RU , טיפולי PRP ועוד.... זה כן עצר את הנשירה כמעט ב -99% אבל זה לא הצמיח שיער חדשים במפרצים שהיו קיימים לפני, ולכן בחרתי לבצע השתלה.

תודה על התשובה, כרגע אני עדיין בתוך החודש שאסור להתאמן, אבל אתה אומר שבעיקרוןאפשר להתחיל ישר אחרי?

היי,
התהליך עצמו עלה לי כ-13.5K שקלים, אני בחרתי לעשות את זה במרפאה בחו"ל ולא בארץ מכייון שיש להם יותר ניסיון
והרופא הכי פחות מנוסה בהשלתה שלי ביצע כ-2000 השתלות ומעלה.

הפרוצדורה היא שלוקחים שיער מהגב של הראש ומשתילים מקדימה, סרטון ביוטיוב יסביר יותר טוב ( טכניקת FUE/DHI)
כרגע יש לי שיער קצוץ אבל אני מתכנן להאריך, הסיבה היא שפשוט לוקח לזה 4 חודשים עד להתחלת צמיחה משמעותית.

אני לקחתי וניסיתי בעצמי Minoxidil Fin וגם RU , טיפולי PRP ועוד.... זה כן עצר את הנשירה כמעט ב -99% אבל זה לא הצמיח שיער חדשים במפרצים שהיו קיימים לפני, ולכן בחרתי לבצע השתלה.
תקשיב לרופאים, עד שלא נתנו לך אישור להתאמן אל תחזור להתאמן.

ובקשר לשאלתך כן, שיער מהגב של הראש חסין לגמרי ואין בעיה לעשות סייקל הבעיה זה אם הסייקל יגרום לנשירה בחלקים שזה עדין השיער ״המקורי״ שלך בקרקפת נגיד בקודקוד או משהו כזה, תשקול להמשיך לקחת FIN אני מכיר מישהו שלמרות ההשתלה הוא לוקח FIN רק בשביל להיות בטוח שלא ינשור לו שיער במקום אחר (הוא עשה השתלה בכל הקדימה/מפרצים, בקודקוד שלו זה השיער ״המקורי״)

בהצלחה והחלמה מהירה חבר !

• פותח/ת השרשור
תקשיב לרופאים, עד שלא נתנו לך אישור להתאמן אל תחזור להתאמן.

ובקשר לשאלתך כן, שיער מהגב של הראש חסין לגמרי ואין בעיה לעשות סייקל הבעיה זה אם הסייקל יגרום לנשירה בחלקים שזה עדין השיער ״המקורי״ שלך בקרקפת נגיד בקודקוד או משהו כזה, תשקול להמשיך לקחת FIN אני מכיר מישהו שלמרות ההשתלה הוא לוקח FIN רק בשביל להיות בטוח שלא ינשור לו שיער במקום אחר (הוא עשה השתלה בכל הקדימה/מפרצים, בקודקוד שלו זה השיער ״המקורי״)

בהצלחה והחלמה מהירה חבר !

היי,
לא חוזר להתאמן לפני שמותר לי, ולכן שאלתי, אחרי שכבר מותר לי ( אחרי חודש בלי חדכ) מתי מותר להתחיל סייקל חדש?
כי על זה הרופא לא ידע לענות.

אני אמשיך לקחת מינוקסידיל + פינ + RU ולעשות טיפולי PRP על מנת לשמר את השיער המקורי ובנוסף לתחזק את השיער המושתל.

השיער של ההשתלה לא יושפע מdht
אבל יש לל עוד מלא זקיקים שכן מושפעים מdht
אם אתה לא רוצה לעשות את אותו תהליך שוב
אל תזריק...

• פותח/ת השרשור
השיער של ההשתלה לא יושפע מdht
אבל יש לל עוד מלא זקיקים שכן מושפעים מdht
אם אתה לא רוצה לעשות את אותו תהליך שוב
אל תזריק...

אחדד את מה שאמרתי, אני מבין שהשיער המושתל לא מושפע מ DHT
ואוסיף שאני כבר התחלתי להקריח ולהיות עם שיער דליל עוד לפני שידעתי מזה טסטוסטרון, ולכן לסייקלים שלי לא היתה השפעה או החמרה על המצב.
אני מטפל עם min fin ru.
השאלה היא סהכ לאחר כמה זמן אחרי ההשתלה אפשר להתחיל לעשות סייקל נוסף? ( אחרי 4 שבועות שאסור לי חדכ)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית