שלום לכם,
אני קורא בפורום כבר די הרבה זמן והחלטתי סוף סוף להרשם 😃
אני מתאמן מזה שנה וקצת ואף פעם לא ממש היתה לי מטרה - הווה אומר התזונה שלי היתה לקויה.
הקפדתי על תזונה בריאה באופן כללי אבל אף פעם לא באמת גיבשתי לעצמי מטרה - מסה או חיטוב והייתי תלוי בין שמים לארץ - לפמים אוכל ככה ולפעמים אוכל ככה ועברתי תקופות בין יותר מסת שריר לבין פחות אחוזי שומן.
החלטתי לשים קץ לעניין הזה ולהתמקד במטרה אחת - חיטוב...
נתונים:
אני בן 22
1.76
משקל - היום אני שוקל 80.. המצב לא היה ככה לפני שנה..
מהצבא השתחררתי במשקל של קרוב ל-100 קילו. שמן מאוד.
לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי להתאמן והגעתי למה שאני היום..
ולמרות שאני מאוד מרוצה מעצמי - נתקעתי.. וזה לא מספיק לי.
אני יודע שאני מסוגל ליותר מזה.
אחוזי שומן? הייתי אומר 22%-25% בערך... לא בורכתי בגנטיקה רזה, ההפך הוא הנכון 😃
יש הרבה מה להוריד...
אז בעקרון גיבשתי לעצמי תוכנית וכתבתי לעצמי תפריט שאני מסוגל לעמוד בו ורציתי לשמוע את דעתכם -
התפריט:
א.בוקר - קופסת טונה במים עם ביצה קשה + ירק ירוק.
(לפני אימון - קריאטין + קפאין + פרי)
(אחרי אימון - קריאטין + שייק אופטימום גולד ב300 מ"ל חלב + מעט ענבים)
א. צהריים - מנה בשרית כלשהי בתוספת ירקות... לפעמים מרק עם מעט אטריות (לא יכול לומר בוודאות גרמים וכאלה, אבל מדובר במנה סטנדרטית קטנה בגודלה).
א. ערב - כמו ארוחת בוקר.
סה"כ אני מגיע לבערך 120 גרם חלבון עם מעט מאוד פחמימה יחסית.
אוקיי זה התפריט.. אבל כמה אני פעיל? אז ככה:
אני עושה תוכנית של ABC כאשר בכל אימון אני עושה אירובי על הליכון - ריצה של 40 - 43 דקות בהן אני רץ 8 קילומטר. מתאמן 6 פעמים בשבוע ואם יש לי זמן אז אירובי 7 פעמים בשבוע (מוותר על אימון כח ביום השביעי..).
לאחר מכן מתחיל אימון כח של שעה בערך. (אם יש צורך להוסיף את מבנה התוכנית תאמרו לי, אני אוסיף).
סה"כ אני אדם פעיל ומאוד בכושר... ביום יום אני עובד בעבודה בה אני פשוטו כמשמעו הולך ממקום למקום בהליכה מהירה 8 שעות, מה שגם מוסיף להוצאה הקלורית שלי.
אז למה אני פונה אליכם?
סה"כ אני בתוכנית הזאת שבועיים בערך... ואני רואה תוצאות...
ורידים מתחילים לצוץ ורואים על הפנים את הירידה באחוזי השומן.
אבל זה לא מספיק מהר לטעמי ואולי יש אפשרות לשפר - את התפריט או את התוכנית - לשיקולכם.
אשמח לשמוע מה אני יכול לעשות כדי להאיץ את תהליך החיטוב.
תודה לכם!
אני קורא בפורום כבר די הרבה זמן והחלטתי סוף סוף להרשם 😃
אני מתאמן מזה שנה וקצת ואף פעם לא ממש היתה לי מטרה - הווה אומר התזונה שלי היתה לקויה.
הקפדתי על תזונה בריאה באופן כללי אבל אף פעם לא באמת גיבשתי לעצמי מטרה - מסה או חיטוב והייתי תלוי בין שמים לארץ - לפמים אוכל ככה ולפעמים אוכל ככה ועברתי תקופות בין יותר מסת שריר לבין פחות אחוזי שומן.
החלטתי לשים קץ לעניין הזה ולהתמקד במטרה אחת - חיטוב...
נתונים:
אני בן 22
1.76
משקל - היום אני שוקל 80.. המצב לא היה ככה לפני שנה..
מהצבא השתחררתי במשקל של קרוב ל-100 קילו. שמן מאוד.
לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי להתאמן והגעתי למה שאני היום..
ולמרות שאני מאוד מרוצה מעצמי - נתקעתי.. וזה לא מספיק לי.
אני יודע שאני מסוגל ליותר מזה.
אחוזי שומן? הייתי אומר 22%-25% בערך... לא בורכתי בגנטיקה רזה, ההפך הוא הנכון 😃
יש הרבה מה להוריד...
אז בעקרון גיבשתי לעצמי תוכנית וכתבתי לעצמי תפריט שאני מסוגל לעמוד בו ורציתי לשמוע את דעתכם -
התפריט:
א.בוקר - קופסת טונה במים עם ביצה קשה + ירק ירוק.
(לפני אימון - קריאטין + קפאין + פרי)
(אחרי אימון - קריאטין + שייק אופטימום גולד ב300 מ"ל חלב + מעט ענבים)
א. צהריים - מנה בשרית כלשהי בתוספת ירקות... לפעמים מרק עם מעט אטריות (לא יכול לומר בוודאות גרמים וכאלה, אבל מדובר במנה סטנדרטית קטנה בגודלה).
א. ערב - כמו ארוחת בוקר.
סה"כ אני מגיע לבערך 120 גרם חלבון עם מעט מאוד פחמימה יחסית.
אוקיי זה התפריט.. אבל כמה אני פעיל? אז ככה:
אני עושה תוכנית של ABC כאשר בכל אימון אני עושה אירובי על הליכון - ריצה של 40 - 43 דקות בהן אני רץ 8 קילומטר. מתאמן 6 פעמים בשבוע ואם יש לי זמן אז אירובי 7 פעמים בשבוע (מוותר על אימון כח ביום השביעי..).
לאחר מכן מתחיל אימון כח של שעה בערך. (אם יש צורך להוסיף את מבנה התוכנית תאמרו לי, אני אוסיף).
סה"כ אני אדם פעיל ומאוד בכושר... ביום יום אני עובד בעבודה בה אני פשוטו כמשמעו הולך ממקום למקום בהליכה מהירה 8 שעות, מה שגם מוסיף להוצאה הקלורית שלי.
אז למה אני פונה אליכם?
סה"כ אני בתוכנית הזאת שבועיים בערך... ואני רואה תוצאות...
ורידים מתחילים לצוץ ורואים על הפנים את הירידה באחוזי השומן.
אבל זה לא מספיק מהר לטעמי ואולי יש אפשרות לשפר - את התפריט או את התוכנית - לשיקולכם.
אשמח לשמוע מה אני יכול לעשות כדי להאיץ את תהליך החיטוב.
תודה לכם!
נערך לאחרונה: