הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר לABC 5 פעמים בשבוע

• פותח/ת השרשור Extsi8
  • פורסם בתאריך

Extsi8

משתמש מתחיל
57
2
נק' מוניטין:
2
57
2
עד עכשיו עשיתי AB 4 פעמים בשבוע,אבל רוצה לתת יום נפרד לרגליים,מציק לעשות את זה ביחד עם גב ויד קדמית.
האם זה רעיון טוב לעשות ככה:
A חזה כתפיים יד אחורית
B גב יד קדמית
C רגליים (רק פעם אחת בשבוע,לא יכול 6 ימים בשבוע)
ABXABCX
האם זה סבבה.?

צודק למטרות פיתוח גוף אפשר אבל יכול להגיד ביי לפיתוח כוח
אידיאלי ללחוץ כבד מעל הראש אחרי שעשית בנץ' לפני כן באותו שבוע ? כנראה שלא. האם זה אפשרי להתקדם ככה? התשובה היא כן.
הכל עניין של ניתור עומסים ותוכנית טובה. אתה יכול ללחוץ כבד גם בשבוע שאתה עושה בנץ' כבד. כל עוד אתה מטפס בהדרגה ויודע לתכנן נכון עומסים אין שום בעיה עם זה.
מעבר לזה צריך להחליט על מה אתה שם דגש גדול יותר , אם יותר חשוב לך ללחוץ מעל הראש יותר מהבנץ' אז תשים אותו לפני באותו שבוע ואת הבנץ' תעבוד קל יותר

נתנו לך פה הצעות טובות לחלוקה של 4 פעמים בשבוע, למשל גוף עליון/גוף תחתון, push/pull, לעשות רגליים עם שרירים קטנים (ידיים,כתפיים) וגב/חזה באימון נפרד.

• פותח/ת השרשור
נתנו לך פה הצעות טובות לחלוקה של 4 פעמים בשבוע, למשל גוף עליון/גוף תחתון, push/pull, לעשות רגליים עם שרירים קטנים (ידיים,כתפיים) וגב/חזה באימון נפרד.
וואי האמת אף אחת מאלה לא כל-כך מסתדר לי... אני חושב שאני פשוט אעשה 5 פעמים בשבוע חלקיה כמו PPL רק רגליים פעם אחת בשבוע,לא נראה לי שזה יפגע ביעילות. אם כבר אז אולי קצת ברגליים אבל אני אתאמן עליהן חזק וכשאוכל אוסיף עוד יום רגליים ואעבור לPPL מלא

אידיאלי ללחוץ כבד מעל הראש אחרי שעשית בנץ' לפני כן באותו שבוע ? כנראה שלא. האם זה אפשרי להתקדם ככה? התשובה היא כן.
הכל עניין של ניתור עומסים ותוכנית טובה. אתה יכול ללחוץ כבד גם בשבוע שאתה עושה בנץ' כבד. כל עוד אתה מטפס בהדרגה ויודע לתכנן נכון עומסים אין שום בעיה עם זה.
מעבר לזה צריך להחליט על מה אתה שם דגש גדול יותר , אם יותר חשוב לך ללחוץ מעל הראש יותר מהבנץ' אז תשים אותו לפני באותו שבוע ואת הבנץ' תעבוד קל יותר
אתה יכול להמשיך לכתוב ה רבה זה לא הופך את זה ליותר נכון
אין בעיה להתקדם טוב מאוד אם עשית יו לפני בנצ' אבל אם עשית שעה לפני שכח מלהתקדם כמו שצריך בפרס
אם אתה טוען אחרת אשמח לשמוע את ההתקדמות שלך

• פותח/ת השרשור
וואי האמת אף אחת מאלה לא כל-כך מסתדר לי... אני חושב שאני פשוט אעשה 5 פעמים בשבוע חלקיה כמו PPL רק רגליים פעם אחת בשבוע,לא נראה לי שזה יפגע ביעילות. אם כבר אז אולי קצת ברגליים אבל אני אתאמן עליהן חזק וכשאוכל אוסיף עוד יום רגליים ואעבור לPPL מלא
זה נשמע הגיוני? בAB האימון רגליים שלי היה די קצר,אז אני יכול לעשות אותו אימון ארוך וטוב לרגליים אבל ביום אחד במקום שניים

אתה יכול להמשיך לכתוב ה רבה זה לא הופך את זה ליותר נכון
אין בעיה להתקדם טוב מאוד אם עשית יו לפני בנצ' אבל אם עשית שעה לפני שכח מלהתקדם כמו שצריך בפרס
אם אתה טוען אחרת אשמח לשמוע את ההתקדמות שלך
אז זה מה שאני אומר , אם אתה עושה UPPER\LOWER ועושה רוטציה בין התמקדות בין כתפיים לחזה כתרגיל עיקרי לא רואה בעיה בלהתקדם ככה.
לגבי אותו אימון , אתה יכול להתקדם אבל ההתקדמות תהיה איטית הרבה יותר מאשר לשים אוברהד כתרגיל ראשי

אז זה מה שאני אומר , אם אתה עושה UPPER\LOWER ועושה רוטציה בין התמקדות בין כתפיים לחזה כתרגיל עיקרי לא רואה בעיה בלהתקדם ככה.
לגבי אותו אימון , אתה יכול להתקדם אבל ההתקדמות תהיה איטית הרבה יותר מאשר לשים אוברהד כתרגיל ראשי
אם אתה עושה רוטציה בין בנצ' לפרס אז שניהם יהיו חלשים באותה מידה
אבל בגדול הבנת נכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית