עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
5 זה המקסימום שאני יכול, לא רוצה רגליים גב יד קדמית ביחד. זה די מציקלמה לעבוד על רגליים רק פעם בשבוע?
לא כדאי לעשות 6 אימונים בשבוע? או לחזור לAB ל5 אימונים בשבוע? לדוגמה ABXABA.
אז מה השאלה?5 זה המקסימום שאני יכול, לא רוצה רגליים גב יד קדמית ביחד. זה די מציק
אי אפשר לעשות פרס אחרי בנצ'למה לא לעשות פלג גוף עליון\תחתון פשוט ב4 פעמים בשבוע?
אי אפשר לעשות פרס אחרי בנצ'
אתה יכול לתת דוגמה? לא מבין את הפיצול הזה,מה זאת אומרת עליון?למה לא לעשות פלג גוף עליון\תחתון פשוט ב4 פעמים בשבוע?
לא אין לי בעיה עם האימון רגליים עצמו אבל זה מעייף לפני עוד שריר גדולאז מה השאלה?
נראה שלא משנה מה, אתה רוצה לעבוד על רגליים לא יותר מפעם בשבוע.
כי הכתפיים יהיו עייפות וזה יהיה פחלמה אי אפשר?
אז היית ממליץ ללכת על זה? לעשות AB ולהוסיף C פעם אחת בשבוע?כי הכתפיים יהיו עייפות וזה יהיה פח
האמת בדקתי על upper lower התוכנית הזאת פחות מדברת אליילמה לא לעשות פלג גוף עליון\תחתון פשוט ב4 פעמים בשבוע?
רגע בABC מה עדיף? לעשות כתפיים עם חזה ויד אחורית או בC רגליים וכתפיים ביחד??למה לעבוד על רגליים רק פעם בשבוע?
לא כדאי לעשות 6 אימונים בשבוע? או לחזור לAB ל5 אימונים בשבוע? לדוגמה ABXABA.
זה לא באמת משנה, אני אישית עושה הכל באותו יום, FBW.רגע בABC מה עדיף? לעשות כתפיים עם חזה ויד אחורית או בC רגליים וכתפיים ביחד??
כמובן שאפשר, בטח ובטח למטרות פיתוח גוף.אי אפשר לעשות פרס אחרי בנצ'
אם כבר הייתי מחלקעד עכשיו עשיתי AB 4 פעמים בשבוע,אבל רוצה לתת יום נפרד לרגליים,מציק לעשות את זה ביחד עם גב ויד קדמית.
האם זה רעיון טוב לעשות ככה:
A חזה כתפיים יד אחורית
B גב יד קדמית
C רגליים (רק פעם אחת בשבוע,לא יכול 6 ימים בשבוע)
ABXABCX
האם זה סבבה.?
צודק למטרות פיתוח גוף אפשר אבל יכול להגיד ביי לפיתוח כוחכמובן שאפשר, בטח ובטח למטרות פיתוח גוף.
מי צריך כוח אם אתה נראה כמו שיש לך כוח:sarcastic:צודק למטרות פיתוח גוף אפשר אבל יכול להגיד ביי לפיתוח כוח
לא אני לא אעשה ככה,אני רוצה לעשות כאילו כמו AB,רק לבוא ביום שישי ולעשות רגליים. בצורה כזאת ABXABCX.כמובן שאפשר, בטח ובטח למטרות פיתוח גוף.
אם כבר הייתי מחלק
גב-כתפיים
חזה-ידיים
רגליים
או
גב-קדמית
חזה-אחורית
כתפיים-רגליים
אם 9 סטים לכתפיים זה מה שגומר לך את האימון רגליים הבעיה היא לא בפיצול.
אגב, זה שאתה מתאמן 5 פעמים בשבוע לא אומר שאתה עובד פעם אחת רגליים בשבוע,
האימונים אמורים לזוז לך משבוע לשבוע (כי יש 3 אימונים על 5 ימי אימון)
זאת אומרת שכל תחילת שבוע אתה אמור להתחיל את השבוע מאימון אחר.
מה שאני רוצה לעשות זה לא בדיוק ABC,אני רוצה לעשות A חזה כתפיים יד אחורית B גב ויד קדמית,ABC זאת תוכנית פחות טובה לרוב האנשים בחד"כ.
ממליץ לך קצת לקרוא חומרים בנושא כאן בפורום לגבי תוכניות אימון.
מה היית ממליץ מבחינת יעילות? 4-5 פעמים בשבוע?מבחינת יעילות זה לא כדאי. אם זה אבל משהו שיגרום לך להמשיך להתאמן במוטיבציה, תנסה.