עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבה מתחיל ממחר.אפשרי
לא רוצה לחשוב כמה סטים סקוואט ודדליפט אז היית נותן לי...אפשרי
חחחחח דווקא אין לי בעיה אני אוהב לאמן את הרגליים אבל לא אוהב שזה בא עם עוד שריר גדול כמו בAB,זה יוצא ארוך רצח,אני מעדיף לבוא יום אחד ולפוצץ את הרגלייםלא רוצה לחשוב כמה סטים סקוואט ודדליפט אז היית נותן לי...
יש לי יומיים בשבוע שכרגע ממש תפוסים,אני האמת מתאמן רק 3 חודשים אבל ppl יהיה לי מאוד נוח כי הAB שלי היה מחולק לpush וpull+legs. התכנון זה לעבור לppl מלא בסוף עם 2 leg daysזה אפשרי בהחלט, סתם שאלה למה לא לעשות ppl 6 פעמים השבוע?
מה קורה? רציתי לשאול עוד משהו אחד ,קראתי משהו על זה שאם אני אעשה פחות רגליים זה משפיע גם על הפלג גוף עליון... אבל עם האינטרנט הזה,כבר לא יודע למה להאמין ולמה לאאפשרי
אני לא יודע אם זה נכון.מה קורה? רציתי לשאול עוד משהו אחד ,קראתי משהו על זה שאם אני אעשה פחות רגליים זה משפיע גם על הפלג גוף עליון... אבל עם האינטרנט הזה,כבר לא יודע למה להאמין ולמה לא
יש עניין עם כך שאימוני רגליים מגבירים הפרשת טוסטסטרון, להגיד לך שזה רלוונטי להיפרטרופיה? כנראה שלא...מה קורה? רציתי לשאול עוד משהו אחד ,קראתי משהו על זה שאם אני אעשה פחות רגליים זה משפיע גם על הפלג גוף עליון... אבל עם האינטרנט הזה,כבר לא יודע למה להאמין ולמה לא
סבבה אז לא לפחד לעשות את זה?יש עניין עם כך שאימוני רגליים מגבירים הפרשת טוסטסטרון, להגיד לך שזה רלוונטי להיפרטרופיה? כנראה שלא...
רשמתי לך את דעתי בתגובות למעלה.סבבה אז לא לפחד לעשות את זה?
אני אאמן אותן פשוט ביום אחד ממש חזק,כמו בברו ספליט כזהרשמתי לך את דעתי בתגובות למעלה.
אם השיקול שלך זה הפרשת טסט׳ אז זו ממש לא הסיבה לאמן רגליים, כנראה שיש כמה עשרות סיבות יותר טובות.