הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יום רגליים אחד בשבוע?

• פותח/ת השרשור Extsi8
  • פורסם בתאריך

Extsi8

משתמש מתחיל
57
2
נק' מוניטין:
2
57
2
רוצה לעשות pplxppx,עם יום רגליים אחד. בab האימון רגליים היה ביחד עם הגב ויד קדמית. רוצה יום נפרד לרגליים,אפשרי לעשות ככה אבל לעשות יום טוב לתת סטים לכל חלק ברגל כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
לא רוצה לחשוב כמה סטים סקוואט ודדליפט אז היית נותן לי...
חחחחח דווקא אין לי בעיה אני אוהב לאמן את הרגליים אבל לא אוהב שזה בא עם עוד שריר גדול כמו בAB,זה יוצא ארוך רצח,אני מעדיף לבוא יום אחד ולפוצץ את הרגליים

• פותח/ת השרשור
זה אפשרי בהחלט, סתם שאלה למה לא לעשות ppl 6 פעמים השבוע?
יש לי יומיים בשבוע שכרגע ממש תפוסים,אני האמת מתאמן רק 3 חודשים אבל ppl יהיה לי מאוד נוח כי הAB שלי היה מחולק לpush וpull+legs. התכנון זה לעבור לppl מלא בסוף עם 2 leg days
מה קורה? רציתי לשאול עוד משהו אחד ,קראתי משהו על זה שאם אני אעשה פחות רגליים זה משפיע גם על הפלג גוף עליון... אבל עם האינטרנט הזה,כבר לא יודע למה להאמין ולמה לא

מה קורה? רציתי לשאול עוד משהו אחד ,קראתי משהו על זה שאם אני אעשה פחות רגליים זה משפיע גם על הפלג גוף עליון... אבל עם האינטרנט הזה,כבר לא יודע למה להאמין ולמה לא
אני לא יודע אם זה נכון.
אבל גם אם זה נכון, אין ספק שעוד 3 סטים לחזה הרבה יותר יתרמו לחזה לדוגמה מאימון שלם לרגליים.

יש עניין עם כך שאימוני רגליים מגבירים הפרשת טוסטסטרון, להגיד לך שזה רלוונטי להיפרטרופיה? כנראה שלא...

• פותח/ת השרשור
רשמתי לך את דעתי בתגובות למעלה.
אם השיקול שלך זה הפרשת טסט׳ אז זו ממש לא הסיבה לאמן רגליים, כנראה שיש כמה עשרות סיבות יותר טובות.
אני אאמן אותן פשוט ביום אחד ממש חזק,כמו בברו ספליט כזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית