עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מזלזל בכוח,באמת שואל,יש מצב שיש לך פתרון בשבילי למה לעשות? אני עד עכשיו חילקתי חזה כתפיים יד אחורית,רגליים גב יד קדמית. אבל אני לא רוצה לעשות רגליים לפני גב ויד קדמית כי האימון רגליים שלי ממש ארוך,אז התחלתי לעשות מין PPL עם לג דיי אחד חזק PPLXPPX. החמישה ימים זה רק בגלל שזה המקסימום שלי כרגע... יש פתרון יותר טוב ל4-5 ימים?יש אינספור חלוקות.
רגליים-גב-קדמית
חזה-כתפיים-אחורית
רגליים-כתפיים
חזה-גב-ידיים
רגליים-חזה
גב-כתפיים-ידיים
רגליים-כתפיים-ידיים
חזה-גב
וכמובן שעוד מלא אופציות, אתה מחפש תירוצים לעבוד פחות רגליים.
גדולים ממך ועמוסים ממך מצאו פיתרון איך לא לזלזל בנפח של הרגליים (מה שאתה מנסה לעשות בכוח)
נתתי לך כמה.אני לא מזלזל בכוח,באמת שואל,יש מצב שיש לך פתרון בשבילי למה לעשות?
בוא נעשה ככה,אני עד עכשיו חילקתי חזה כתפיים יד אחורית,רגליים גב יד קדמית. אבל אני לא רוצה לעשות רגליים לפני גב ויד קדמית כי האימון רגליים שלי ממש ארוך
כבר אמרתי לך 30 פעם את דעתי על זה, אני לא מבין למה אתה ממשיך לשאול עד שתקבל תשובה שאתה מרוצה ממנה.התחלתי לעשות מין PPL עם לג דיי אחד חזק PPLXPPX. החמישה ימים זה רק בגלל שזה המקסימום שלי כרגע... יש פתרון יותר טוב ל4-5 ימים?
נראה לי אני מקצץ את האימון רגליים קצת שאני אוכל לא להיות עייף מת כשאני מגיע לגבנתתי לך כמה.
בוא נעשה ככה,
נניח והנפח אימון שבועי לרגליים שלך הוא X.
כרגע אתה מחלק את הX ל2 אימונים, זאת אומרת 0.5X כל אימון ואתה אומר "האימון רגליים שלי ממש ארוך"
והפיתרון שלך הוא לדחוס את כל הנפח השבועי לאימון אחד? אז מה יצא לך? אימון ממש ממש ממש ממש ממש ארוך?
בקיצור ניחוש שלי זה אחד מאלה-
1. אתה מתעצל
2. אתה לא יודע לבנות תוכנית אימון
3. הנפח אימון לא מתאים
כבר אמרתי לך 30 פעם את דעתי על זה, אני לא מבין למה אתה ממשיך לשאול עד שתקבל תשובה שאתה מרוצה ממנה.
אני בתור מאמן ובתור מתחרה לא הייתי עושה דבר כזה ולא נותן למתאמנים שלי לעשות דבר כזה בלי סיבה מוצדקת, הסיבה שלך ממש לא מוצדקת.
כן לא משנה לי אם האימון יהיה ארוך וקשה אם הוא יהיה בנפרד ולא יפגע לי באימון של הגבנתתי לך כמה.
בוא נעשה ככה,
נניח והנפח אימון שבועי לרגליים שלך הוא X.
כרגע אתה מחלק את הX ל2 אימונים, זאת אומרת 0.5X כל אימון ואתה אומר "האימון רגליים שלי ממש ארוך"
והפיתרון שלך הוא לדחוס את כל הנפח השבועי לאימון אחד? אז מה יצא לך? אימון ממש ממש ממש ממש ממש ארוך?
בקיצור ניחוש שלי זה אחד מאלה-
1. אתה מתעצל
2. אתה לא יודע לבנות תוכנית אימון
3. הנפח אימון לא מתאים
כבר אמרתי לך 30 פעם את דעתי על זה, אני לא מבין למה אתה ממשיך לשאול עד שתקבל תשובה שאתה מרוצה ממנה.
אני בתור מאמן ובתור מתחרה לא הייתי עושה דבר כזה ולא נותן למתאמנים שלי לעשות דבר כזה בלי סיבה מוצדקת, הסיבה שלך ממש לא מוצדקת.
בכל מקרה תודה על העזרה אח,אני אשב על האימון רגליים ונראה איך אני מאמן אותו ביחד עם גב ויד קדמיתיש אינספור חלוקות.
רגליים-גב-קדמית
חזה-כתפיים-אחורית
רגליים-כתפיים
חזה-גב-ידיים
רגליים-חזה
גב-כתפיים-ידיים
רגליים-כתפיים-ידיים
חזה-גב
גדולים ממך ועמוסים ממך מצאו פיתרון איך לא לזלזל בנפח של הרגליים (מה שאתה מנסה לעשות בכוח)
בעמק אני מבואס אני מחפש באינטרנט אבל לא רואה דרך טובה לעבוד על כל החלקים ברגל בAB כל מה שאני רואה זה תוכניות שמפמפמים ארבע ראשי ולא נותנים בכלל להאמסטרינגיש אינספור חלוקות.
רגליים-גב-קדמית
חזה-כתפיים-אחורית
רגליים-כתפיים
חזה-גב-ידיים
רגליים-חזה
גב-כתפיים-ידיים
רגליים-כתפיים-ידיים
חזה-גב
נשבע שבאמת אבל אני מבואס אחושלינג כבר לא יודע מה לעשות....
מה לא לאמן שני שרירים גדולים ביחד בAB זה לא אפשרי..?
קצת חפרתי אני יודע אבל לא מבין מה אני אמור לעשות אז אני מבואס רצחאנשים באתר הזה יעשו הכל חוץ מלענות על שאלה
תעשה חלוקה כזאת:איך אתם מאמנים רגליים ביחד עם עוד שריר גדול..?לי נמאס אני עובר כנראה ל5 ימים עם יום רגליים נפרד,אבל תסבירו לי כמה סטים אתם עושים לרגליים?
גב וחזה ביחד זה בסדר?תעשה חלוקה כזאת:
גב, חזה וכתפיים
רגליים וידיים
לי היא עובדת הכי טוב, אני עושה 2 אימונים ואז יום מנוחה ולא על פי חלוקה שבועית, אבל אפשר גם לעשות ABxABxx
🤦♂️בארבעה אימונים בשבוע האימונים יהיו לך מאוד קשוחים וארוכים לדעתי,
אני עברתי לתכנית שהרגליים מחולקות ל-4 ימים (ויש לי 6 אימונים בשבוע),
תנסה לחלק את הרגליים ל-האמסטרינג+גלוטס, ארבע ראשי+תאומים. כל קבוצה כזאת פעמיים בשבוע...
למה לא? תתחיל מהשריר שחשוב לך יותר/ שפחות מפותחגב וחזה ביחד זה בסדר?
נורא פשוט, אני אחרי רגליים מאמן עוד שריר אחד גדול.איך אתם מאמנים רגליים ביחד עם עוד שריר גדול..?לי נמאס אני עובר כנראה ל5 ימים עם יום רגליים נפרד,אבל תסבירו לי כמה סטים אתם עושים לרגליים?
חחח למה ככה?🤦♂️
אשמח מאוד אם תסביר לי איך,באיזה אימון היית ממליץ לשים אותן וכמה סטים בערךאין שום בעיה טכנית לבנות תוכנית אימונים AB קלאסית כשאימון רגליים משמעותי כלול בחלוקה הזו.
המגבלות היחידות הן אישיות -
א. משמעת אימונים/כח רצון: להתגבר על "שעמום" של מי שלא נהנה מאימון רגליים.
ב. מגבלת זמן: למי שפשוט אין מספיק זמן בכל אימון כדי להספיק את הנדרש, ואז צריך למצוא תוכנית שונה מAB.
מה הבעיה אצלי,שהאימונים יוצאים ממש ממש ארוכים כשאני עושה רגליים עם גב ויד קדמית.אין שום בעיה טכנית לבנות תוכנית אימונים AB קלאסית כשאימון רגליים משמעותי כלול בחלוקה הזו.
המגבלות היחידות הן אישיות -
א. משמעת אימונים/כח רצון: להתגבר על "שעמום" של מי שלא נהנה מאימון רגליים.
ב. מגבלת זמן: למי שפשוט אין מספיק זמן בכל אימון כדי להספיק את הנדרש, ואז צריך למצוא תוכנית שונה מAB.
מה הבעיה אצלי,שהאימונים יוצאים ממש ממש ארוכים כשאני עושה רגליים עם גב ויד קדמית.
תוכל לתת לי דוגמה לאימון רגליים בAB בבקשה?אימון "ממש ארוך" זה עניין סוביקטיבי.
בשום שלב לא ציינת כמה זמן אורכים לך האימונים ה"ממש ארוכים" האלה.
או שתתאם את הציפיות שלך למציאות, ותקבל שהאימון ה"ממש ארוך" שלך זה משך האימון שנדרש.
או שתחליט שמשך האימון זו מגבלה קשיחה, ותבנה תוכנית אימונים שבועית, שאיננה AB, ושעומדת בדרישות הזמן שלך.
תוכל לתת לי דוגמה לאימון רגליים בAB בבקשה?