הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אנשים משלבים רגליים בAB

• פותח/ת השרשור Extsi8
  • פורסם בתאריך

Extsi8

משתמש מתחיל
57
2
נק' מוניטין:
2
57
2
איך אתם מאמנים רגליים ביחד עם עוד שריר גדול..?לי נמאס אני עובר כנראה ל5 ימים עם יום רגליים נפרד,אבל תסבירו לי כמה סטים אתם עושים לרגליים?

יש אינספור חלוקות.

רגליים-גב-קדמית
חזה-כתפיים-אחורית

רגליים-כתפיים
חזה-גב-ידיים

רגליים-חזה
גב-כתפיים-ידיים

רגליים-כתפיים-ידיים
חזה-גב

וכמובן שעוד מלא אופציות, אתה מחפש תירוצים לעבוד פחות רגליים.
גדולים ממך ועמוסים ממך מצאו פיתרון איך לא לזלזל בנפח של הרגליים (מה שאתה מנסה לעשות בכוח)

• פותח/ת השרשור
יש אינספור חלוקות.

רגליים-גב-קדמית
חזה-כתפיים-אחורית

רגליים-כתפיים
חזה-גב-ידיים

רגליים-חזה
גב-כתפיים-ידיים

רגליים-כתפיים-ידיים
חזה-גב

גדולים ממך ועמוסים ממך מצאו פיתרון איך לא לזלזל בנפח של הרגליים (מה שאתה מנסה לעשות בכוח)
אני לא מזלזל בכוח,באמת שואל,יש מצב שיש לך פתרון בשבילי למה לעשות? אני עד עכשיו חילקתי חזה כתפיים יד אחורית,רגליים גב יד קדמית. אבל אני לא רוצה לעשות רגליים לפני גב ויד קדמית כי האימון רגליים שלי ממש ארוך,אז התחלתי לעשות מין PPL עם לג דיי אחד חזק PPLXPPX. החמישה ימים זה רק בגלל שזה המקסימום שלי כרגע... יש פתרון יותר טוב ל4-5 ימים?

אני לא מזלזל בכוח,באמת שואל,יש מצב שיש לך פתרון בשבילי למה לעשות?
נתתי לך כמה.
אני עד עכשיו חילקתי חזה כתפיים יד אחורית,רגליים גב יד קדמית. אבל אני לא רוצה לעשות רגליים לפני גב ויד קדמית כי האימון רגליים שלי ממש ארוך
בוא נעשה ככה,
נניח והנפח אימון שבועי לרגליים שלך הוא X.
כרגע אתה מחלק את הX ל2 אימונים, זאת אומרת 0.5X כל אימון ואתה אומר "האימון רגליים שלי ממש ארוך"
והפיתרון שלך הוא לדחוס את כל הנפח השבועי לאימון אחד? אז מה יצא לך? אימון ממש ממש ממש ממש ממש ארוך?

בקיצור ניחוש שלי זה אחד מאלה-
1. אתה מתעצל
2. אתה לא יודע לבנות תוכנית אימון
3. הנפח אימון לא מתאים
התחלתי לעשות מין PPL עם לג דיי אחד חזק PPLXPPX. החמישה ימים זה רק בגלל שזה המקסימום שלי כרגע... יש פתרון יותר טוב ל4-5 ימים?
כבר אמרתי לך 30 פעם את דעתי על זה, אני לא מבין למה אתה ממשיך לשאול עד שתקבל תשובה שאתה מרוצה ממנה.
אני בתור מאמן ובתור מתחרה לא הייתי עושה דבר כזה ולא נותן למתאמנים שלי לעשות דבר כזה בלי סיבה מוצדקת, הסיבה שלך ממש לא מוצדקת.

• פותח/ת השרשור
נתתי לך כמה.

בוא נעשה ככה,
כרגע אתה מחלק את הX ל2 אימונים, זאת אומרת 0.5X כל אימון ואתה אומר "האימון רגליים שלי ממש ארוך"
והפיתרון שלך הוא לדחוס את כל הנפח השבועי לאימון אחד? אז מה יצא לך? אימון ממש ממש ממש ממש ממש ארוך?

1. אתה מתעצל
3. הנפח אימון לא מתאים

כבר אמרתי לך 30 פעם את דעתי על זה, אני לא מבין למה אתה ממשיך לשאול עד שתקבל תשובה שאתה מרוצה ממנה.
אני בתור מאמן ובתור מתחרה לא הייתי עושה דבר כזה ולא נותן למתאמנים שלי לעשות דבר כזה בלי סיבה מוצדקת, הסיבה שלך ממש לא מוצדקת.
נראה לי אני מקצץ את האימון רגליים קצת שאני אוכל לא להיות עייף מת כשאני מגיע לגב
נתתי לך כמה.

בוא נעשה ככה,

1. אתה מתעצל
3. הנפח אימון לא מתאים

כן לא משנה לי אם האימון יהיה ארוך וקשה אם הוא יהיה בנפרד ולא יפגע לי באימון של הגב
יש אינספור חלוקות.

רגליים-גב-קדמית
חזה-כתפיים-אחורית

רגליים-כתפיים
חזה-גב-ידיים

רגליים-חזה
גב-כתפיים-ידיים

רגליים-כתפיים-ידיים
חזה-גב

בכל מקרה תודה על העזרה אח,אני אשב על האימון רגליים ונראה איך אני מאמן אותו ביחד עם גב ויד קדמית
יש אינספור חלוקות.

רגליים-גב-קדמית
חזה-כתפיים-אחורית

רגליים-כתפיים
חזה-גב-ידיים

רגליים-חזה
גב-כתפיים-ידיים

רגליים-כתפיים-ידיים
חזה-גב

בעמק אני מבואס אני מחפש באינטרנט אבל לא רואה דרך טובה לעבוד על כל החלקים ברגל בAB כל מה שאני רואה זה תוכניות שמפמפמים ארבע ראשי ולא נותנים בכלל להאמסטרינג

בארבעה אימונים בשבוע האימונים יהיו לך מאוד קשוחים וארוכים לדעתי,
אני עברתי לתכנית שהרגליים מחולקות ל-4 ימים (ויש לי 6 אימונים בשבוע),
תנסה לחלק את הרגליים ל-האמסטרינג+גלוטס, ארבע ראשי+תאומים. כל קבוצה כזאת פעמיים בשבוע...

איך אתם מאמנים רגליים ביחד עם עוד שריר גדול..?לי נמאס אני עובר כנראה ל5 ימים עם יום רגליים נפרד,אבל תסבירו לי כמה סטים אתם עושים לרגליים?
תעשה חלוקה כזאת:
גב, חזה וכתפיים
רגליים וידיים
לי היא עובדת הכי טוב, אני עושה 2 אימונים ואז יום מנוחה ולא על פי חלוקה שבועית, אבל אפשר גם לעשות ABxABxx.
בחלוקה כזאת אתה לא עובד על אף שריר גדול לאחר רגליים, רק לפמפם טיפה ידיים וגם זה לא צריך הרבה כי הם עבדו יום לפני בחזה וגב.

• פותח/ת השרשור
תעשה חלוקה כזאת:
גב, חזה וכתפיים
רגליים וידיים
לי היא עובדת הכי טוב, אני עושה 2 אימונים ואז יום מנוחה ולא על פי חלוקה שבועית, אבל אפשר גם לעשות ABxABxx
גב וחזה ביחד זה בסדר?

בארבעה אימונים בשבוע האימונים יהיו לך מאוד קשוחים וארוכים לדעתי,
אני עברתי לתכנית שהרגליים מחולקות ל-4 ימים (ויש לי 6 אימונים בשבוע),
תנסה לחלק את הרגליים ל-האמסטרינג+גלוטס, ארבע ראשי+תאומים. כל קבוצה כזאת פעמיים בשבוע...
🤦‍♂️

נורא פשוט, אני אחרי רגליים מאמן עוד שריר אחד גדול.
13 סטים, ואז עובר לאמן את הגב.

אין שום בעיה טכנית לבנות תוכנית אימונים AB קלאסית כשאימון רגליים משמעותי כלול בחלוקה הזו.
המגבלות היחידות הן אישיות -
א. משמעת אימונים/כח רצון: להתגבר על "שעמום" של מי שלא נהנה מאימון רגליים.
ב. מגבלת זמן: למי שפשוט אין מספיק זמן בכל אימון כדי להספיק את הנדרש, ואז צריך למצוא תוכנית שונה מAB.

חחח למה ככה?
מה לא בסדר במה שהצעתי?

הבנתי חחח יצאתי בני קדוש קצת.
התכוונתי שיש יותר אימונים בשבוע אז יותר קל לפרוס את הנפח לרגליים ככה, ואפילו יש 2 ימי אימון בלי רגליים בכלל 😃

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה טכנית לבנות תוכנית אימונים AB קלאסית כשאימון רגליים משמעותי כלול בחלוקה הזו.
ב. מגבלת זמן: למי שפשוט אין מספיק זמן בכל אימון כדי להספיק את הנדרש, ואז צריך למצוא תוכנית שונה מAB.
אשמח מאוד אם תסביר לי איך,באיזה אימון היית ממליץ לשים אותן וכמה סטים בערך
מה הבעיה אצלי,שהאימונים יוצאים ממש ממש ארוכים כשאני עושה רגליים עם גב ויד קדמית.

מה הבעיה אצלי,שהאימונים יוצאים ממש ממש ארוכים כשאני עושה רגליים עם גב ויד קדמית.

אימון "ממש ארוך" זה עניין סוביקטיבי.
בשום שלב לא ציינת כמה זמן אורכים לך האימונים ה"ממש ארוכים" האלה.

או שתתאם את הציפיות שלך למציאות, ותקבל שהאימון ה"ממש ארוך" שלך זה משך האימון שנדרש.
או שתחליט שמשך האימון זו מגבלה קשיחה, ותבנה תוכנית אימונים שבועית, שאיננה AB, ושעומדת בדרישות הזמן שלך.

• פותח/ת השרשור
אימון "ממש ארוך" זה עניין סוביקטיבי.
בשום שלב לא ציינת כמה זמן אורכים לך האימונים ה"ממש ארוכים" האלה.

או שתתאם את הציפיות שלך למציאות, ותקבל שהאימון ה"ממש ארוך" שלך זה משך האימון שנדרש.
או שתחליט שמשך האימון זו מגבלה קשיחה, ותבנה תוכנית אימונים שבועית, שאיננה AB, ושעומדת בדרישות הזמן שלך.
תוכל לתת לי דוגמה לאימון רגליים בAB בבקשה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית