הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אנשים משלבים רגליים בAB

• פותח/ת השרשור Extsi8
  • פורסם בתאריך

Extsi8

משתמש מתחיל
57
2
נק' מוניטין:
2
57
2
איך אתם מאמנים רגליים ביחד עם עוד שריר גדול..?לי נמאס אני עובר כנראה ל5 ימים עם יום רגליים נפרד,אבל תסבירו לי כמה סטים אתם עושים לרגליים?

• פותח/ת השרשור
חבר אל תתנהג כאילו אתה עושה לי טובה,ביקשתי,לא תרצה לתת לי דוגמה למה שכתבת למעלה,לא צריך אחי.

אתה מבקש שיאכילו אותך עם כפית.
אני בסה"כ צייינתי שבחיים, לרוב האנשים אין סימפטיה לבקשות האכלה בכפית.
תעשה עם זה מה שאתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
אתה מבקש שיאכילו אותך עם כפית.
אני בסה"כ צייינתי שבחיים, לרוב האנשים אין סימפטיה לבקשות האכלה בכפית.
תעשה עם זה מה שאתה רוצה.
אבל מה אכפת לך חחח. למה אתה מנסה לתת לי שיעורים לחיים,אני סך הכל מתאמן 3 חודשים לכן אין לי הרבה ידע,אני צופה בסרטונים וקורא מאמרים בלי הפסקה אבל יש המון ללמוד בנושא הזה,ולעיתים קרובות נתקל בדברים שסותרים אחד את השני לכן שואל כאן. אבל האמת שהסתדרתי כבר הכנתי אימון רגליים קצר יותר שיעשה את העבודה יוכל להיכנס בAb

חבר אל תתנהג כאילו אתה עושה לי טובה,ביקשתי,לא תרצה לתת לי דוגמה למה שכתבת למעלה,לא צריך אחי.
כעיקרון כול הפורום מבוסס על טובה ורצון הטוב של חברי הפורום לעזור אחד לשני...בכול אופן תפרט מה קיצצת לרגליים ? מה שינית? איך נראה האימון שנוכל לעזור

• פותח/ת השרשור
כעיקרון כול הפורום מבוסס על טובה ורצון הטוב של חברי הפורום לעזור אחד לשני...בכול אופן תפרט מה קיצצת לרגליים ? מה שינית? איך נראה האימון שנוכל לעזור
אני חושב ללכת על
4 סטים סקוואט
4 סטים לג אקסטנשנס
4 האמסטרינג קרל
תרגיל או שניים לתאומים
פעמיים בשבוע כמובן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית