עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חבר אל תתנהג כאילו אתה עושה לי טובה,ביקשתי,לא תרצה לתת לי דוגמה למה שכתבת למעלה,לא צריך אחי.לא.
תעשה מינימום מאמץ אם אתה רוצה שיעזרו לך או שיקחו אותך ברצינות.
זה נכון לכל תחום בחיים.
תוצאות חיפוש ל: אימון רגליים | LBS – תזונה וכושר
חבר אל תתנהג כאילו אתה עושה לי טובה,ביקשתי,לא תרצה לתת לי דוגמה למה שכתבת למעלה,לא צריך אחי.
אבל מה אכפת לך חחח. למה אתה מנסה לתת לי שיעורים לחיים,אני סך הכל מתאמן 3 חודשים לכן אין לי הרבה ידע,אני צופה בסרטונים וקורא מאמרים בלי הפסקה אבל יש המון ללמוד בנושא הזה,ולעיתים קרובות נתקל בדברים שסותרים אחד את השני לכן שואל כאן. אבל האמת שהסתדרתי כבר הכנתי אימון רגליים קצר יותר שיעשה את העבודה יוכל להיכנס בAbאתה מבקש שיאכילו אותך עם כפית.
אני בסה"כ צייינתי שבחיים, לרוב האנשים אין סימפטיה לבקשות האכלה בכפית.
תעשה עם זה מה שאתה רוצה.
כעיקרון כול הפורום מבוסס על טובה ורצון הטוב של חברי הפורום לעזור אחד לשני...בכול אופן תפרט מה קיצצת לרגליים ? מה שינית? איך נראה האימון שנוכל לעזורחבר אל תתנהג כאילו אתה עושה לי טובה,ביקשתי,לא תרצה לתת לי דוגמה למה שכתבת למעלה,לא צריך אחי.
אני חושב ללכת עלכעיקרון כול הפורום מבוסס על טובה ורצון הטוב של חברי הפורום לעזור אחד לשני...בכול אופן תפרט מה קיצצת לרגליים ? מה שינית? איך נראה האימון שנוכל לעזור
להוסיף RDL או משהו?לדעתי תן יותר נפח להאמסטרינג ולתאומים. יוצא שהארבע ראשי מקבל כפול נפח מההאמסטרינג