הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עשיתי בדיקות דם ויש לי טסט נמוך צריך ייעוץ

• פותח/ת השרשור kodi3j
  • פורסם בתאריך

kodi3j

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום אני בן 33 סובל מעייפות חוסר מוטיבציה ירידה בחיוניות ועוד ביקשתי מהרופא בדיקת טסט קיבלתי סירוב עברתי קופת חולים וקיבלתי את הבדיקה, יצא לי טסט נמוך, הלכתי לאנדוקרינולוג ועשיתי בדיקות דם נוספות שוב יצא לי טסט נמוך מתחת לנורמה.
מה אתם ממליצים לעשות? יש לי פגישה עם אנדוקרינולוג בקרוב מה אני יכול לבקש.
חשוב לי יותר האיכות חיים והחיוניות מאשר העלאת מסת שריר

• פותח/ת השרשור
5.6 בבדיקה הראשונה ו6.5 בבדיקה השניה
חשק מיני בינוני נמוך דווקא עם זקפה אין בעיה כמובן לא כמו בשנות העשרים אבל תקין

• פותח/ת השרשור
תמונות מצורפות

קבצים מצורפים

• Screenshot_20220922-225632950.png
    Screenshot_20220922-225632950.png
    KB 51.1 · צפיות: 104
  • Screenshot_20220922-225616609.png
    Screenshot_20220922-225616609.png
    KB 35.3 · צפיות: 100
  • Screenshot_20220922-225622708.png
    Screenshot_20220922-225622708.png
    KB 63.3 · צפיות: 91
איך התזונה שלך נראית?
אתה מתאמן?
יש לך תחביבים מסוימים? משהו שאתה יכול לעשות שייתן לך משמעות לחיים? שמחה, חברה? משהו מעבר לשגרה הרגילה שלך..?
כי הביצים שלך עובדת הכל תקין רק הטסט נמוך וזה יכול לנבוע בעיקר מתזונה לקויה ועוד כמה סיבות נפשיות אחרות
@elchonon

• פותח/ת השרשור
האמת שהמצב שלי בקרשים הפסקתי להתאמן הפסקתי לעבוד התחלתי לעשן ולהשמין אבל זה תוצאה של חוסר מוטיבציה ודכאון לא מאחל לאף אחד וזה התחיל בעקבות הטסט הנמוך ולא הפוך

האמת שהמצב שלי בקרשים הפסקתי להתאמן הפסקתי לעבוד התחלתי לעשן ולהשמין אבל זה תוצאה של חוסר מוטיבציה ודכאון לא מאחל לאף אחד וזה התחיל בעקבות הטסט הנמוך ולא הפוך
אנחנו לא יכולים לדעת את זה..
מאיך שאנחנו רואים את זה, הטסט הנמוך התחיל הכל.
תנסה לחזור לאט לאט, תזונה מאוזנת, אימונים, שינה ותראה מה הלוז מבחינת עייפות וכל השאר

הטסט הנמוך
אל תאשים את התוצאה בנסיבות
כל הדברים שציינת מורידים את טסט
בוא אני אספר לך משהו על מוטיבציה
זה חרטא בפיתה
לא תמיד יש מוטיבציה ולא כל ג'ון סינה הוא אנרגייזר שקם בבוקר עם חיוך ובא לו לדפוק אימון, יש ימים שלא בא לו לאכול ואין # לכלום

אבל אתה יודע מה כן יש? משמעת. משמעת שנוצרת כתוצאה מהתמדה, שיש משמעת אז אתה לא זורק # על הכל והמוטיבציה חוזרת פה ושם אבל אתה לא אמור לבנות עליה...

מה אני תכלס אומר, אתה יכול לחפש רופאים ומה לא.. אבל תכלס פסיכולוג או חבר טוב שיעזור לך לאסוף את עצמך בחזרה, להתעורר על החיים שלך, לקחת כמה פרויקטים, בצעדים קטנים כדי לא לקפוץ מעל הפופיק, ועם זה שתתעורר ולקח אחריות על החיים שלך הטסט יחזור

אם תקח טסט אז כל הבעיות שלך לא יסתדרו מלבד... זה לא כדור קסמים, כן זה מאוד יכול לעזור, אבל אין לך בעיה בסוף שמונעת ממנו לייצר טסט, תתאפס על החיים שלך תתחיל להתעורר על ענף והטסט יעלה מלבד, וכמובן תזונה זה הכי חשוב פה בסיפור כי זה גם תורם למצב רוח וכו וכו

עכשיו אני יודע שאתה יכול לחשוב לעצמך הוא סתם מבלבל את המוח הטסט שלי יחזור ואז הכל יסתדר... אבל לא אח, אני רציני לגמרי, קח את עצמך בידיים, תרשום מטרות, תפתח שנה חדשה שאתה מתעורר בחזרה על החיים, קח אפילו חבר או 2 שיעזרו לך להתאפס על החיים בכל מישור אפשרי והטסט יחזור ככל שתעשה זאת ותתקדם

אם אין לך חבר או 2 אני מוכן להיות חבר שלך לעזור לך להתאפס על החיים לתת עצות ומה לא ויש עוד אנשים טובים שמוכנים להיות ה2

אבל בתור התחלה, תעשה לעצמך הרגל, לעשן וכל זה תנסה לצמצם אבל זה שלך, מה שאני מבקש
פעמיים ביום, שאתה קם ולפני שאתה הולך לישון, כל פעם 30 שניות על השעון תסתכל על עצמך במראה בלי להוריד את העיניים ופשוט תחייך גם אם זה חיוך הכי מזויף שיש, ככה מתחילים, בהצלחה. כל שאלה נוספת תרגיש חופשי לשאול

ומה אני תכלס אומר דיכאון זה deep reset בחיים שאתה מנסה להיכנס לדמות מסוימת שאתה לא מרגיש מחובר אליה מתישהו הגוף מנתק כי יש פער בין אתה עצמך לבין מה שאתה מציג לסביבה, ודיכאון ועצבות מדי פעם יש.. בוא אנחנו בני אדם , אבל בדיוק בשביל זה יש משמעת כדי לא לתת לזה להפיל את עצמך לקרשים ושיהיה לך הרגל לאסוף את ועצמך
מאיך שאנחנו רואים את זה
סליחה אח אבל אני לא רואה את זה ככה לאט לאט אפילו בלי להיות מודע לזה הוא זרק בכל מיני מישורים בחיים שלי וכתוצאה הטסט ירד והוא יעלה בחזרה מתי שהוא יאסוף את עצמו יחזור לאכול להתאמן לעבוד למצוא אהבה תחביבים
עכשיו שנה חדשה זה בדיוק הזמן לזה
אבל מסכים איתך שאם הוא יאסוף את עצמו לאט לאט הטסט לאט לאט יעלה ויעזור לו להמשיך בתהליך

יאללה.. מחר אתה נרשם למכון.. ומתחיל להתאמן בצורה מסודרת.

תתאפס על עצמך , מבטלה וישיבה מול הטלווזיה אין נחמה!!
תתחיל להשקיע בעצמך בתזונה , באימונים , תארגן את המחשבות שלך בראש... והטסט יחזור להיות בנורמל.

בגילך אתה יכול בכיף להרביץ 4-5 אימונים בשבוע.

אתה אומר שאתה בדיכאון? אתה מטופל תרופתית?

בתור אחד שסובל בתחום אחד או שניים בחיים, ספורט זה מה שהציל אותי,
תציב לעצמך מטרה, תתמיד, תגיע לתוצאות ואז השמחה תעלה, הסיפוק העצמי יעלה, הביטחון העצמי יעלה וגם הטסט יעלה.

טסט הוא נורא תנודתי ויכול להיות מושפע מהמון גורמים. להתחיל טיפול תרופתי זה מעין נקודת אל חזור, לא ישר רצים לזה

תתייעץ עם אנדו..
אבל אני לא רואה סיבה שלא תוכל, המינון של הטסט במדבקות / גל למריחה הוא יחסית נמוך.
רפואת האנדו בארץ הם פח אשפה. רובם מתמחים רק בסכרת. יותר הגיוני ללכת לאורולוג.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית