היי, אני מתאמן שנה וחצי למטרות בודיבילדינג וחוזק. יש לי בעיה אחת שאני לא מצליח לתקן כבר חודשים - המרפק הימני שלי נפתח בזווית גדולה (אזור ה 70) בחזרות שאני מתאמץ בהן. כל השאר בסדר לפי כל סרטון טכניקה שראיתי. אני כל הזמן חושב על לשבור את המוט כדי לבצע רוטציה החוצה של הכתף אבל זה עדיין לא עוזר לי. לדעתי זה קשור לכך שיש לי עקמת קלה בגב העליון ככה שה shoulder blade השמאלי גבוה יותר מהימני, אבל אני לא מבין בזה.
זה לא קורה ב close grip אבל אני מעוניין לבצע גם בנץ רגיל בשביל העבודה על החזה. דאמבלים אני עושה ביום upper השני אבל אני מעוניין גם להתקדם בבנץ לכן אני עושה אותו ביום upper הראשון.
למישהו יש עצה מה לעשות עם זה? אני מרגיש שזה לא רעיון טוב להתקדם למשקלים כבדים אני לא רוצה להיפצע.. כרגע אני לא עובר את ה 65 ק"ג לחמישייה.
אין לי סרטון טכניקה כרגע
זה לא קורה ב close grip אבל אני מעוניין לבצע גם בנץ רגיל בשביל העבודה על החזה. דאמבלים אני עושה ביום upper השני אבל אני מעוניין גם להתקדם בבנץ לכן אני עושה אותו ביום upper הראשון.
למישהו יש עצה מה לעשות עם זה? אני מרגיש שזה לא רעיון טוב להתקדם למשקלים כבדים אני לא רוצה להיפצע.. כרגע אני לא עובר את ה 65 ק"ג לחמישייה.
אין לי סרטון טכניקה כרגע