הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאמן כושר לאבא שלי

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
שלום רב, אבא שלי בן 58 ואת רוב עבודתו בהייטק הוא עושה בישיבה, כתוצאה מכך ומאוד כל מיני סיבות הוא כבר לא מה שהיה בגיל 20.
הוא הסכים לקחת מאמן אישי ואני מתעקש על אישי כדי שהם יעשו התקדמות ביחד.
מטרת האימונים היא בעיקר שמירה על בריאות תקינה וטובה וחיזוק שרירי הליבה שאני מאמין שזאת הבעיה העיקרית שלו.
הוא מתאמן באופן עצמאי, אבל אלו לא באמת אימונים בונים אלא יותר בשביל הכיף שלו כמו הליכות וקצת משקולות בלי יותר מידי תכלית.
לכן אשמח לשמוע חוות דעת על מאמנים מומלצים!!!
אזור אשקלון, הוא עובד גם בתל אביב ויש להם חדר כושר בבניין אז אפשר גם בתל אביב.

רק אם אתם מכירים מישהו לא פחות ממצוין, אשמח לשמוע!
תודה.

אזור אשקלון, הוא עובד גם בתל אביב ויש להם חדר כושר בבניין אז אפשר גם בתל אביב.
באיזור באר שבע יש את גל מימון שיש לו סטודיו ברמה גבוהה מאוד.
באיזור תל אביב יש את שגיא גלוזמן אם אני לא טועה.

• פותח/ת השרשור
באיזור באר שבע יש את גל מימון שיש לו סטודיו ברמה גבוהה מאוד.
באיזור תל אביב יש את שגיא גלוזמן אם אני לא טועה.
באר שבע רחוק מידי, שגיא גלוזמן לא מכיר.. השאלה אם יש אימונים אישיים. הבעיה העיקרית זה זמן בגלל זה עדיף מאמן שיגיע אליו ושהוא לא יצטרך לנסוע באמצע העבודה בתל אביב.

באר שבע רחוק מידי, שגיא גלוזמן לא מכיר.. השאלה אם יש אימונים אישיים. הבעיה העיקרית זה זמן בגלל זה עדיף מאמן שיגיע אליו ושהוא לא יצטרך לנסוע באמצע העבודה בתל אביב.

אני חושב שדרך קופות החולים יש אפשרות להשיג מאמנים אישיים לבית הלקוח.
אין לי מושג מה הידע והערך המקצועי שלהם.. אבל אולי בתור התחלה זה יכול להתאים..

• פותח/ת השרשור
אני חושב שדרך קופות החולים יש אפשרות להשיג מאמנים אישיים לבית הלקוח.
אין לי מושג מה הידע והערך המקצועי שלהם.. אבל אולי בתור התחלה זה יכול להתאים..
אני לא סומך על זה, שיתחילו להכניס לו שטויות לראש כמו אל תרים משקולות אתה לא תגבה
או שחייב לפתוח טונה אחרי אימון

יש לי הרבה המלצות על מאמנים באזור המרכז, אבל אף אחד מהם לא יבוא לבית הלקוח.
הייתי ממליץ לחפש מאמן צעיר שהרגע קיבל הכשרה עם מוטיבציה טובה ורצון להוכיח את עצמו שאולי כן יבוא לבית הלקוח.

לדעתי, לאנשים מבוגרים התוכנית מאוד פשוטה, לא מדובר כאן בעבודה עם משקלים מאוד כבדים. מה שחשוב זה מאמן מעודד עם רצון לעשות שינוי חיובי בחיים של המתאמן שלו.

לדעתי פחות מעניין אותי מקצועיות וותק במצב הזה, יותר את הגישה ואנרגיות של המאמן, לצערי אין לי אנשים כאלו שאני מכיר באזור שלכם, אבל אני בטוח שתמצא.

אבל אם אבא שלך יסכים לקפוץ למכון כושר או סטודיו להתאמן שם, יש לי לא מעט המלצות.

• פותח/ת השרשור
יש לי הרבה המלצות על מאמנים באזור המרכז, אבל אף אחד מהם לא יבוא לבית הלקוח.
הייתי ממליץ לחפש מאמן צעיר שהרגע קיבל הכשרה עם מוטיבציה טובה ורצון להוכיח את עצמו שאולי כן יבוא לבית הלקוח.

לדעתי, לאנשים מבוגרים התוכנית מאוד פשוטה, לא מדובר כאן בעבודה עם משקלים מאוד כבדים. מה שחשוב זה מאמן מעודד עם רצון לעשות שינוי חיובי בחיים של המתאמן שלו.

לדעתי פחות מעניין אותי מקצועיות וותק במצב הזה, יותר את הגישה ואנרגיות של המאמן, לצערי אין לי אנשים כאלו שאני מכיר באזור שלכם, אבל אני בטוח שתמצא.

אבל אם אבא שלך יסכים לקפוץ למכון כושר או סטודיו להתאמן שם, יש לי לא מעט המלצות.

תודה רבה, אם הייתה אפשרות הייתי רוצה שאתה תאמן אותו ותוך כדי תלמדו קצת תורה חח
אשאל אותו, ותוך כדי גם אחפש מאמנים שיתאימו להגדרה.
הסיבה שאני רותה מקצועי זה כדי שהוא ידע להתאים לו תוכנית שתהיה עם תהליך ולא רק כדי לסמן וי, במיוחד כאשר לאבא שלי יש בעיות בגב וכדומה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית