הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מספר שאלות BLACKBERRY 9700

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
אהלן,

מחר אני כנראה הולך לקנות את המכשיר ורציתי לשאול כמה שאלות בתקווה שלחלק מהאנשים כן יש את אותו מכשיר. מי שאין לו את המכשיר, אבל יש למישהו שהוא מכיר והתנסה בו מוזמן גם כן לענות.

1. איך המכשיר מבחינת תפעול מסובך/ידידותי?
2. איך האיכות מצלמה של המכשיר? רשום בעלון 3.2 מגה פיקסל, השאלה אם האיכות באמת נראית ככה לעין, כי נכון לעכשיו יש לי סמסונג טאצ' עם 5 מגה פיקסל והאיכות פשוט פקקט.
3. אפליקציות של המכשיר, האם האפליקציות של הבלאקברי גם כן מרובות כמו שיש לאייפון ואיך הן בהשוואה לאייפון?
4. אינטרנט אלחוטי, האינטרנט האלחוטי שלו יציב או שיש לו הרבה התנתקויות?
5. מיילים, הבנתי שהצד החזק של הבלאקברי זה המיילים, איך הממשק נראה מבחינה ויזואלית ידידותי? כנל לגבי התפעול.

תודה מראש

נערך לאחרונה:
סתם לדעת,, בן כמה אתה?
כי המכשיר הזה הוא משתלם למי שבעסקים וכאלה או שולח אימיילים ומקבל וחייב להיות זמין בזה..יש מכשירים אולי יותר טובים לתחומים שאתה אולי מחפש...

אהלן,

מחר אני כנראה הולך לקנות את המכשיר ורציתי לשאול כמה שאלות בתקווה שלחלק מהאנשים כן יש את אותו מכשיר. מי שאין לו את המכשיר, אבל יש למישהו שהוא מכיר והתנסה בו מוזמן גם כן לענות.

1. איך המכשיר מבחינת תפעול מסובך/ידידותי?
2. איך האיכות מצלמה של המכשיר? רשום בעלון 3.2 מגה פיקסל, השאלה אם האיכות באמת נראית ככה לעין, כי נכון לעכשיו יש לי סמסונג טאצ' עם 5 מגה פיקסל והאיכות פשוט פקקט.
3. אפליקציות של המכשיר, האם האפליקציות של הבלאקברי גם כן מרובות כמו שיש לאייפון ואיך הן בהשוואה לאייפון?
4. אינטרנט אלחוטי, האינטרנט האלחוטי שלו יציב או שיש לו הרבה התנתקויות?
5. מיילים, הבנתי שהצד החזק של הבלאקברי זה המיילים, איך הממשק נראה מבחינה ויזואלית ידידותי? כנל לגבי התפעול.

תודה מראש

אני יכול לומר לך מניסיון של דגמים אחרים, לא מתחייב על הדגם הספציפי הזה
1. המכשיר מאוד נוח לתפעול, מערכת ההפעלה של בלאקברי מאוד נגישה. המכשיר הספציפי שאתה רוצה קצת עבה, אבל לא נראה לי שבאופן מוגזם (תבדוק)
2. האיכות אמורה להיות טובה (יותר מהסמסונג בטוח), למרות שכמו שאתה יודע זה לא איכות של מצלמה דיגיטלית בגלל הצמצם והעדשות.
3. אין לבלאקברי המון אפליקציות כמו לאייפון. זה גם לא מכשיר שנועד למשחקים ולמולטימדיה, זה סוס עבודה פרופר. אם אתה צריך סוס עבודה, המכשיר ישרת אותך מצוין.
4. האינטרנט סבבה. א-ב-ל, ואני לא יודע איך זה היום, אבל פעם היית צריך לרכוש חבילה מיוחדת לבלאקברי כי ה-push שלהם עובד קצת אחרת. תשאל טוב לפני שאתה רוכש את המכשיר.
5. הממשק סבבה וידידותי, המקלדת מקלה על הכתיבה. כמו שאמרתי, יש מצב שצריך לרכוש בשביל הבלאקברי חבילת גלישה מיוחדת ולא את חבילת הגלישה הסלולרית הרגילה.

• פותח/ת השרשור
סתם לדעת,, בן כמה אתה?
כי המכשיר הזה הוא משתלם למי שבעסקים וכאלה או שולח אימיילים ומקבל וחייב להיות זמין בזה..יש מכשירים אולי יותר טובים לתחומים שאתה אולי מחפש...

אני בן 20. אני רוצה אותו יותר בשביל הפנאי, להעביר את הזמן, להנות ממוזיקה, אבל הרבה המליצו לי ללכת על הBB(בלאקברי להירגע חח) ולא על האייפון.

אני בן 20. אני רוצה אותו יותר בשביל הפנאי, להעביר את הזמן, להנות ממוזיקה, אבל הרבה המליצו לי ללכת על הBB(בלאקברי להירגע חח) ולא על האייפון.
האייפון יותר לפנאי שתדע... יש מיליון ואחת אפליקציות ואין סוף לדבר...

בכללי סתם בשביל שתיראה אולי תחליט יותר בראש שקט ראיתי סירטון של מישהו ביוטיוב על השוואה ביניהם...
תריץ חיפוש בגוגל IPHONE 3GS VS BLACKBERRY
תיראה מה אומרים לצד הזה ולצד הזה ואז תחליט על פי העדפות שלך.

• פותח/ת השרשור
האייפון יותר לפנאי שתדע... יש מיליון ואחת אפליקציות ואין סוף לדבר...

בכללי סתם בשביל שתיראה אולי תחליט יותר בראש שקט ראיתי סירטון של מישהו ביוטיוב על השוואה ביניהם...
תריץ חיפוש בגוגל IPHONE 3GS VS BLACKBERRY
תיראה מה אומרים לצד הזה ולצד הזה ואז תחליט על פי העדפות שלך.

אוקיי, תודה רבה על הייעוץ.

BB לא בשבילך, אייפון יכול להיות אופציה, יצא עכשיו גם EVO4G נראה מבטיח למרות שהוא ענק פיזית, חכה ל IPHONE4G ולסכום סימלי של מיליארד שקל בחודש שהוא יעלה.

• פותח/ת השרשור
אני אצטרך למכור את האוטו בשביל האייפוד 4...

לההה
עוד כמה דקות נדע מה בדיוק יש בו 😃

טוב, אני רואה מה יש בו. אחלה טלפון, אבל כרגיל - מתרכזים בטפל.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית