עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראינו, ראינוקראתי מחקרים כשעוד ינקת
והיום אני אלמד אתכם איך אפשר לאכול מקדונלד'ס כל יום ולהיות חטוב רק תשלמו לי 3000 שקל בלי אחריותזה דור אקשטיין והוא מסתלבט על כולנו פה…
וואלק אקשטיין אתה טרולללללל
דיון פה הוא על מקדונלד'ס זה המבורגר בפני עצמו
תביא מחקר על עכברים שאכלו מקדונלדס נראה מה קרה להם.. אה רגע בעצם אנחנו בני אדם:🤦♂️:ה
דיון פה הוא על מקדונלד'ס זה המבורגר בפני עצמו
הדגשתי פה שמק רויאל של קציצה שטוחה אחת זאת ארוחת ילדים, לא נראה לי שזה ישביע בן אדן מבוגר... 1.8 זה דאבל.תביא מחקר על עכברים שאכלו מקדונלדס נראה מה קרה להם.. אה רגע בעצם אנחנו בני אדם:🤦♂️:
ודרך אגב קצת נתונים יבשים -מק רויאל 0.9 גרם שומן טרנס ולא 1.7 עוד טעות שלך
זה לפי האתר שלהם
דבר שני איך אתה אומר "קצת מתמטיקה" אז בבקשה.. 1% מדיאטה של 2000 קלוריות זה 2 גרם אז אתה עדיין נשאר בהמלצה
טיפשות זאת מחלה חשוכת מרפא לצערנו..
1.7 , וזה עדיין פחות מאחוז אחד..שוב יצאת טמבל?1.8 זה דאבל.
השאלה היא למה הבאת מחקר על עכברים מכתחילהאתה מתייחס למחקר אחד על עכברים בזמן שהבאתי עוד שתיים שהם אינם מעכברים
תעשה מתמטיקה פשוטה כמה נשאר ותראה שמאוד קל לעקוף את זה בישראל שרוב המוצרים הארוזים מכילים פחות מ0.5 למאה גרם1.7 , וזה עדיין פחות מאחוז אחד..שוב יצאת טמבל?
השאלה היא למה הבאת מחקר על עכברים מכתחילה
אתה לא באמת צריך לענות חיפשת סתם בגוגל ועשית העתק הדבק..זה בסדר
דבר שני אתה לא יודע כמה שומן טרנס קיבלו במחקר שהראה נזק כולשהו אז מה אתה מבלבל לנו תמוח ?
כתוב שם שהצריכה הייתה גבוה.1.7 , וזה עדיין פחות מאחוז אחד..שוב יצאת טמבל?
השאלה היא למה הבאת מחקר על עכברים מכתחילה
אתה לא באמת צריך לענות חיפשת סתם בגוגל ועשית העתק הדבק..זה בסדר
דבר שני אתה לא יודע כמה שומן טרנס קיבלו במחקר שהראה נזק כולשהו אז מה אתה מבלבל לנו תמוח ?
לא רלוונטי דיברנו על מקדונלדס אחד ביום.. אתה זה שיצא בהצהרות שכולנו נמות מהשומן טרנס שיש שם. תפסיק לבלבל תשכלתעשה מתמטיקה פשוטה כמה נשאר ותראה שמאוד קל לעקוף את זה בישראל שרוב המוצרים הארוזים מכילים פחות מ0.5 למאה גרם
כתוב שם שהצריכה הייתה גבוה.
צטט לי איפה כתבתי שכולנו נמותלא רלוונטי דיברנו על מקדונלדס אחד ביום.. אתה זה שיצא בהצהרות שכולנו נמות מהשומן טרנס שיש שם. תפסיק לבלבל תשכל
גבוהה*
וגבוהה לא אומר שום דבר. יכול להיות כל מספר..
ככה אתה מוכיח את עמדתך ? ככה אתה "מלמד" את הקוראים ?
כולם יודעים ששומן טרנס זה זבל פשוט הטענה פה שלא יקרה כלום ממקדונלדס אחד ביום!
טענה שאתה לא מצליח לכופף בנתיים...
יופי אתה מתחיל להבין תטעות שלך זה כבר התקדמות.. כל הכבודצטט לי איפה כתבתי שכולנו נמות
את זה כתבת לאחינו @OAאם אתה תוסיף לתזונה שלך 1.8 גרם שומן טראנס כמו בדאבל מק רויאל כל יום, זה אכן ישפיע.
את זה כתבת לאחינו @אבי תפודיםבטווח הארוך אתה מגביר את הסיכון שלך למחלות לב
עדיין מחכה לציטוט של תגובה שכתבתי שכולנו נמות...יופי אתה מתחיל להבין תטעות שלך זה כבר התקדמות.. כל הכבוד
אז זיוני המוח הם כדלהלן:
את זה כתבת לאחינו @OA
את זה כתבת לאחינו @אבי תפודים
מזכיר שהשיחה היא על המבורגר....****
וזה שלא ידעת לענות לאחינו @Ben2648 שאגב תהיה בטוח שהוא שאל תשאלות רק כדי להראות לך שאתה לא יודע כי את זה הוא יודע לעשות בעצמו
זה רק מראה כמה אתה לא יודע...לא בקטע רע כן ?
וכל הדיבור הזה שלך של "קראתי מחקרים עוד כשהיית ילד.." בחייאת חח קודם כל אני גדול ממך גם בגיל גם בפיזיק חחח ,
ודבר שני clearly שאתה לא מבין שיט במחקרים אז מה הקטע שלך להתרברב ?
לא שאני יודע לקרוא מחקרים להפך אני בקושי מבין שם את האנגלית אבל אני לפחות לא מתרברב בזה
לסיום סיומת אנחנו מחכים להצהרה מתקנת שלך בנושא ובכך נפסיק את החפירות בעיניין.
תודה ושבוע טוב
ציטטתי את השטויות שלך בפוסט אנא התייחס אליהן , זו הכוונה אם לא הבנת את ה"סלנג" שכולנו נמות ..עדיין מחכה לציטוט של תגובה שכתבתי שכולנו נמות...
תזונה שיש בה הרבה שומן טראנס תוביל לבעיות לב בטווח הארוך. הFDA אומר את זה חד משמעית ולכן אוסר להוסיף את זה. בישראל דברים קצת לוקחים זמן ועדיין תמצא שאריות של זה אז כן 1.7 גרם שומן טראנס מהמבורגר ועוד תוסיף מדברים נוספים שאתה בטוח צורך ובטווח הארוך היום יומי זה יכול להשפיע.ציטטתי את השטויות שלך בפוסט אנא התייחס אליהן , זו הכוונה אם לא הבנת את ה"סלנג" שכולנו נמות ..
על מחקרי העכברים ש"קראת" או המחקרים שלא מציינים שם כמויות ? 😆זאת הדעה שלי שמבוססת על מחקרים
כמה זה הרבה ? 1.7 גרם שומן טרנס ביום זה הרבה ?תזונה שיש בה הרבה שומן טראנס תוביל לבעיות לב בטווח הארוך
לדעתי עד אחוז מהצריכה היומית לא ישפיע על הבריאותלעומת דעה של אנשים שמדברים בנחרצות על כך שלא תהיה לזה שום השפעה
בטווח הארוך אין לדעת... במיוחד כשהדעה היא שזה לא אמור להיות בכלל בתזונהעל מחקרי העכברים ש"קראת" או המחקרים שלא מציינים שם כמויות ? 😆
כמה זה הרבה ? 1.7 גרם שומן טרנס ביום זה הרבה ?
רמז לתשובה: אין לך מושג
לדעתי עד אחוז מהצריכה היומית לא ישפיע על הבריאות
אם יש לך רפרנס שמראה אחרת אז בבקשה
עד אז שמור על השקט