הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקדונלדס כל יום

danielllo

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
7
2
0
אם זה נכנס לי בערכים , לא מזמין צ’יפס ושותה רק דיאט/זירו , האם יש לזה אפקט שלילי? לא אכפת לי מכולסטרול וכל זה רק מעליה במסת שריר ואיך שהגוף נראה . מזמין רק תהמבורגר נאגטס , ושתיה דיאט
ככה כל יום בגלל חוסר זמן וזה זמין לי.

לא יודע מה כולכם אוכלים תסביך על המבורגר של מקדונלס
פעם ביום לאכול המבורגר אחד שהוא 500-600 קלוריות מהסהכ קלוריות היומיות שלכם זה לא בעיה בכלל, אני כל יום אוכל 2 דונאטס שזה שווה ל500 קלוריות אתם רוצים להגיד לי שאני ימות בגיל 40 ֿ? שאני לא יראה שום התקדמות בחדכ ? איזה שטויות במיץ עגבניות.

גבר תאכל המבורגר/מקדונלס מה שבא לך הכל בחיים זה איזון ואם פעם ביום בא לך המבורגר של מקדונלס אז לך על זה.

עריכה :
נ.ב
גם שהייתי בחיטוב להגיע ל8% שומן הייתי מכניס דונאט אחד ביום אז שאף אחד פה לא יבלבל את השכל, איזון זה הכל.
כבוד גדול שהומר סימפסון גולש כאן בפורום

פעם ביום לאכול המבורגר אחד שהוא 500-600 קלוריות מהסהכ קלוריות היומיות שלכם זה לא בעיה בכלל, אני כל יום אוכל 2 דונאטס שזה שווה ל500 קלוריות אתם רוצים להגיד לי שאני ימות בגיל 40 ֿ? שאני לא יראה שום התקדמות בחדכ ? איזה שטויות במיץ עגבניות.

גבר תאכל המבורגר/מקדונלס מה שבא לך הכל בחיים זה איזון ואם פעם ביום בא לך המבורגר של מקדונלס אז לך על זה.

עריכה :
נ.ב
גם שהייתי בחיטוב להגיע ל8% שומן הייתי מכניס דונאט אחד ביום אז שאף אחד פה לא יבלבל את השכל, איזון זה הכל.
מסכים, וזה לא שכולם כאן עולים על במה

עריכה :
נ.ב
כל מילה

עכשיו יש קלפי פוקימון..
אם יצא לך איזה פיקאצו/צאריזארד מיוחד
תאכל למכור אותו בסכום לא מבוטל 😃

הסיבה היחידה שאני אכנס למקדונלדס זה בשביל לחרבן.. 🤣
ותהיה בטוח שמה שאני אוריד באסלה יהיה יותר בריא מכול מנה שמוכרים שם..

עריכה :
נ.ב
יש לך נטייה להוריד קלוריות, המבורגר של מקדונלס לא מסתכם ב600 קלוריות אלא יותר(בהנחה ואתה לא ילד שאוכל מק רויאל אחד קטן)
אם 700 קלוריות מהתזונה שלך, כל יום מכילים כמויות כאלה של שומן טראנס ונתרן, בטווח הארוך אתה מגביר את הסיכון שלך למחלות לב.
לא יודע איזה דונאטס אתה אוכל ששתיים ממנו שווה ל500 קלוריות, כי בדרך כלל במאה גרם של דונאטס יש לפחות 400 קלוריות, בכל זאת מזון שמטוגן בשמן עמוק. אולי לא תמות בגיל 40 אבל לאכול כל יום דברים כאלה בהחלט ישפיעו על החיים שלך בטווח הארוך.

יש לך נטייה להוריד קלוריות, המבורגר של מקדונלס לא מסתכם ב600 קלוריות אלא יותר(בהנחה ואתה לא ילד שאוכל מק רויאל אחד קטן)
אם 700 קלוריות מהתזונה שלך, כל יום מכילים כמויות כאלה של שומן טראנס ונתרן, בטווח הארוך אתה מגביר את הסיכון שלך למחלות לב.
לא יודע איזה דונאטס אתה אוכל ששתיים ממנו שווה ל500 קלוריות, כי בדרך כלל במאה גרם של דונאטס יש לפחות 400 קלוריות, בכל זאת מזון שמטוגן בשמן עמוק. אולי לא תמות בגיל 40 אבל לאכול כל יום דברים כאלה בהחלט ישפיעו על החיים שלך בטווח הארוך.
אז אתה חיי בסרט ותמשיך לחיות בפחד.
המבורגר בסיסי של מקדונלדס לא עולה על 600 קלוריות בלי כל הרטבי רויאל ושקר כלשהו.

וכן חבר 2 דונאטס פה של טים הורטונס זה 500 קלוריות.

איפה אתה חיי תגיד לי, אנשים שלא מתאמנים בחיים שלהם, ומוגדרים coach potato’s אוכלים טון של גאנק ביום וחיים עד גיל 70, אז אתה רוצה להגיד לי שבן אדם שמתאמן, שומר 90% מהתזונה שלו, עושה אירובי ופעיל לא יכול להנות מהמבורגר ביום ? 2 דונאטס ביום ? אתה בן אדם עצוב.
לך תאכל שניצל עם ברוקולי ואורז לך.

הכמות שומן טראנס ושומן בכללי שיש לך בדרך כזה היא אפסית כשהוא לוקח בהשוואה על כל התפריט הקלורי שלך, היומי השבועי החודשי זה גרגיר בחול, תצא מהסרט שאתה חיי בו, בגלל אנשים כמוך יש אנשים אומללים שמפחדים מלחם.

והנה בשביל הספורט תמונת מסך של הערכים של הדונאטס שאני אוכל כל יום

קבצים מצורפים

• 5E8CDB77-1CA8-42BC-A30D-455346273272.png
    5E8CDB77-1CA8-42BC-A30D-455346273272.png
    KB 50.3 · צפיות: 55
אז אתה חיי בסרט ותמשיך לחיות בפחד.
המבורגר בסיסי של מקדונלדס לא עולה על 600 קלוריות בלי כל הרטבי רויאל ושקר כלשהו.

וכן חבר 2 דונאטס פה של טים הורטונס זה 500 קלוריות.

איפה אתה חיי תגיד לי, אנשים שלא מתאמנים בחיים שלהם, ומוגדרים coach potato’s אוכלים טון של גאנק ביום וחיים עד גיל 70, אז אתה רוצה להגיד לי שבן אדם שמתאמן, שומר 90% מהתזונה שלו, עושה אירובי ופעיל לא יכול להנות מהמבורגר ביום ? 2 דונאטס ביום ? אתה בן אדם עצוב.
לך תאכל שניצל עם ברוקולי ואורז לך.

הכמות שומן טראנס ושומן בכללי שיש לך בדרך כזה היא אפסית כשהוא לוקח בהשוואה על כל התפריט הקלורי שלך, היומי השבועי החודשי זה גרגיר בחול, תצא מהסרט שאתה חיי בו, בגלל אנשים כמוך יש אנשים אומללים שמפחדים מלחם.

והנה בשביל הספורט תמונת מסך של הערכים של הדונאטס שאני אוכל כל יום
איפה דיברתי על לחם? איפה דיברתי על המבורגר בכללי?
דיברתי על המבורגר של מקדונלד'ס. אשר נחשב מזון מהיר. אתה רוצה לאכול כל יום מזון מהיר? בבקשה יש לזה לא מעט השלכות.
אגב, הגיל זה רק מספר, לא משנה לאיזה גיל תגיע,כי יש לרפואה אפשרות לדחות את המוות שלך. השאלה היא איך מצב הבריאות שלך יהיה בגיל 70 כשאתה אוכל כל יום מזון מהיר?
כמו כן, כתבתי לך שהמבורגר בסיסי של מקדונלד'ס זה המבורגר ילדים והוא שווה 600 קלוריות. המבורגר לאנשים מבוגרים עולה על 600 קלוריות ואתה מוזמן לבדוק את זה.

איפה דיברתי על לחם? איפה דיברתי על המבורגר בכללי?
דיברתי על המבורגר של מקדונלד'ס. אשר נחשב מזון מהיר. אתה רוצה לאכול כל יום מזון מהיר? בבקשה יש לזה לא מעט השלכות.
אגב, הגיל זה רק מספר, לא משנה לאיזה גיל תגיע,כי יש לרפואה אפשרות לדחות את המוות שלך. השאלה היא איך מצב הבריאות שלך יהיה בגיל 70 כשאתה אוכל כל יום מזון מהיר?
כמו כן, כתבתי לך שהמבורגר בסיסי של מקדונלד'ס זה המבורגר ילדים והוא שווה 600 קלוריות. המבורגר לאנשים מבוגרים עולה על 600 קלוריות ואתה מוזמן לבדוק את זה.

כן אין לזה השכלות לפחות לא באופן שאתה מתאר, גבר פעיל שהולך לחדר כושר ועושה אירובי אוכל בממוצע 3,000 קלוריות ביום, מתוחם לאכול 600 קלוריות של ״גאנק״ שבחיאתתתתת …. זה בשר עם 2 לחמניות זה לא נוטלה מטוגנת בשמן עמוק אז חטלס להיות יפה נפש, לא נורא בכלל ואין עם זה שום בעיה, שכל התזונה של תהיה מבוססת מקדונלדס ? זה כבר בעיה, לאכול בלי לדעת גמה קלוריות אתה צורך אז מגיע סוף יום ואכלת 10,000 קלוריות ? זה בעיה.

ובנוגע לטענה שלך שהמבורגר זה 800 קלוריות אני לא יודע איזה מקדונלדס אתה אוכל ומה אתה מבקש ששימו לך בהמבורגר אבל הנה, בורגר פלוס גבינה ורטבים 630 קלוריות, תוריד את הגבינה, תוריד את הרטבי שקר ואתה עם המבורגר עם קציצה ב500 קלוריות.

דיון מטומטם.

קבצים מצורפים

• 8D90089E-51B8-4AB4-B68B-44B9DB39812A.png
    8D90089E-51B8-4AB4-B68B-44B9DB39812A.png
    KB 122.7 · צפיות: 75
  • 3B20DB33-625B-411F-A772-F27DE4D0CD1C.png
    3B20DB33-625B-411F-A772-F27DE4D0CD1C.png
    KB 37.9 · צפיות: 49
כן אין לזה השכלות לפחות לא באופן שאתה מתאר, גבר פעיל שהולך לחדר כושר ועושה אירובי אוכל בממוצע 3,000 קלוריות ביום, מתוחם לאכול 600 קלוריות של ״גאנק״ שבחיאתתתתת …. זה בשר עם 2 לחמניות זה לא נוטלה מטוגנת בשמן עמוק אז חטלס להיות יפה נפש, לא נורא בכלל ואין עם זה שום בעיה, שכל התזונה של תהיה מבוססת מקדונלדס ? זה כבר בעיה, לאכול בלי לדעת גמה קלוריות אתה צורך אז מגיע סוף יום ואכלת 10,000 קלוריות ? זה בעיה.

ובנוגע לטענה שלך שהמבורגר זה 800 קלוריות אני לא יודע איזה מקדונלדס אתה אוכל ומה אתה מבקש ששימו לך בהמבורגר אבל הנה, בורגר פלוס גבינה ורטבים 630 קלוריות, תוריד את הגבינה, תוריד את הרטבי שקר ואתה עם המבורגר עם קציצה ב500 קלוריות.

דיון מטומטם.
אני רק לא מבין למה לשקר...
אתר מקדונלד'ס, מחשבון ערכים, שחור על גבי לבן 700 קלוריות, דאבל מק, מוזמן לבדוק

דיון מטומטם.
אגב אם המבורגר כולל לחמניה מכיל 1.7 גרם שומן טראנס כנראה שבשר איכותי זה לא.. והם גם לא מפרסמים רכיבים... קצת חשוד

קבצים מצורפים

• IMG_20221014_215340.jpg
    IMG_20221014_215340.jpg
    KB 75.5 · צפיות: 41
אני רק לא מבין למה לשקר...
אתר מקדונלד'ס, מחשבון ערכים, שחור על גבי לבן 700 קלוריות, דאבל מק, מוזמן לבדוק

אגב אם המבורגר כולל לחמניה מכיל 1.7 גרם שומן טראנס כנראה שבשר איכותי זה לא.. והם גם לא מפרסמים רכיבים... קצת חשוד
אויייי לאאאאא 1.7 גרם שומן טראנס ? ?!@#!@ לא נכון !@$!@$@@@@@ כדאי שאתחיל לקחת סטאטינים לשמור על הלב שלי אחרי שאכלתי מקדונלס שבוע שעבר אני גם צריך עורך דין שיכתוב לי צוואה כנראה אקבל התקף לב בגלל זה כל רגע.

דאבל מק זה מילת המפתח שלך, סבבה גם 700 קלוריות לא נורא בכלל, 60גרם חלבון, 1000 נתרן לפאמפ טוב בחדכ, אין עם זה שום בעיה, כל עוד אתה אוכל תפריט מסודר ואתה משאיר לעצמך את המרווח תמרון של המבורגר ביום זה לא יעשה לך כלום !

אני מבין שכואב לך כי הנושא אישי ואתה כבר בטח 18 שנה אוכל אורז ברוקולי ושניצל בלי תבלינים מחשש לעודף מלח , אבל זה בסדר חבר יש אנשי מקצוע שיכולים לעזור לך , עד אז סע שלום וברכה דיון מטומטם חסר פואנטה ואני מרגיש שאני מדבר עם דור אקשטיין.

אויייי לאאאאא 1.7 גרם שומן טראנס ? ?!@#!@ לא נכון !@$!@$@@@@@ כדאי שאתחיל לקחת סטאטינים לשמור על הלב שלי אחרי שאכלתי מקדונלס שבוע שעבר אני גם צריך עורך דין שיכתוב לי צוואה כנראה אקבל התקף לב בגלל זה כל רגע.

דאבל מק זה מילת המפתח שלך, סבבה גם 700 קלוריות לא נורא בכלל, 60גרם חלבון, 1000 נתרן לפאמפ טוב בחדכ, אין עם זה שום בעיה, כל עוד אתה אוכל תפריט מסודר ואתה משאיר לעצמך את המרווח תמרון של המבורגר ביום זה לא יעשה לך כלום !

אני מבין שכואב לך כי הנושא אישי ואתה כבר בטח 18 שנה אוכל אורז ברוקולי ושניצל בלי תבלינים מחשש לעודף מלח , אבל זה בסדר חבר יש אנשי מקצוע שיכולים לעזור לך , עד אז סע שלום וברכה דיון מטומטם חסר פואנטה ואני מרגיש שאני מדבר עם דור אקשטיין.
דווקא מכל האנשים בעולם בחרת לקחת את הבן אדם שמשרד הבריאות מזהיר מפניו כי הוא מעודד לאכול מזון מהיר...
בקיצור תאכל מה שאתה רוצה, נער שכמעט חצי מהקלוריות שלו הולכות על הזבל הזה כל יום מזמין לעצמו צרות בטווח הארוך. זה לא רק בערכים זה גם בבלוטות הטעם, מאחורי חנויות המזון מהיר האלה עומדים מפעלים עם מהנדסי מזון, הקטע עם סוכר ועם טעם שככל שאתה צורך יותר ככה אתה אוהב יותר וכן אני נהנה יותר ממוקפץ של ירקות או מסטייק טוב מאשר מזון מהיר שאפילו מה אתה אוכל אתה לא יודע כי הם לא כותבים רכיבים.
אגב, שומן טראנס הוא אכן בעיה קשה ו1.7 גרם בהמבורגר מסכן בהחלט מעידים על האיכות...

@Jeffy690 אתם מתעלם בכוונה מהתגובה שלי עם הכמויות שמראות שההפחדה שלך מיותרת?
היא לא רלוונטית מהסיבה הפשוטה ש1.7 על המבורגר מסכן אומר שאתה בקלות תגיע לערכים הרבה יותר גבוהים.
@Jeffy690 אתם מתעלם בכוונה מהתגובה שלי עם הכמויות שמראות שההפחדה שלך מיותרת?
New data on harmful effects of trans-fatty acids - PubMed
אשכרה ארגון הבריאות העולמי שם לו מטרה להוריד דרמטית את שומן הטראנס כי רואים שזה גורם לבעיות עצומות, אם הייתם יודעים קצת כימיה בסיסית הייתם יודעים כמה זה שומן מתועש וזול שמוריד עלויות לחברות המזון המהיר.
אז אתה יכול לקרוא לזה "הפחדה"

@OA
בן אדם ברמה שלך(כבוד)
כאשר אתה אוכל "גארביץ פוד",אתה מיד מרגיש את זה על הגוף? ובאימונים?

עכשיו זה זמן של ארוחות משפחתיות,וזה לא התפריט שלך,מה אתה עושה?

תודה אח

היא לא רלוונטית מהסיבה הפשוטה ש1.7 על המבורגר מסכן אומר שאתה בקלות תגיע לערכים הרבה יותר גבוהים.
אתה שוב נותן הצהרות ללא ביסוס.
מה זה תגיע ״בקלות״?
אם אני אוכל חוץ מזה עוד 2 ארוחות בלבד ביום שמאוזנות בדיוק ואני בטווח הצריכה המומלץ, אז אני כן בסדר?
אם הייתם יודעים קצת כימיה בסיסית הייתם יודעים כמה זה שומן מתועש וזול שמוריד עלויות לחברות המזון המהיר.
אז אתה יכול לקרוא לזה "הפחדה"
א. מה קשורה כימיה?
ב. מה זה שומן ״מתועש וזול״? שומן טראנס הוא שומן טראנס
ג. חד משמעית הפחדה, להגיד ״אתם לא מבינים בכימיה״ שלא העלת אפילו רבע משפט שקשור לכימיה (אולי כי זה לא קשור בכלל לנושא?) זה רק מראה שהחשיבה שלך דיכוטומית ונחרצת בלי ביסוס.
@OA
בן אדם ברמה שלך(כבוד)
כאשר אתה אוכל "גארביץ פוד",אתה מיד מרגיש את זה על הגוף? ובאימונים?

עכשיו זה זמן של ארוחות משפחתיות,וזה לא התפריט שלך,מה אתה עושה?

תודה אח
קודם כל אני לא מסתכל על ״גאנק פוד״ בצורה הזו אלא על תזונה יומית.
מבחינתי ברגע שהגעתי למאקרו ומיקרו נוטריאנטים שלי ולמטרה הקלורית אני בסדר.
כנ״ל לגבי ארוחות משפחתיות, מחשב ומאזן את התזונה בהתאם.

אתה שוב נותן הצהרות ללא ביסוס.
מה זה תגיע ״בקלות״?
אם אני אוכל חוץ מזה עוד 2 ארוחות בלבד ביום שמאוזנות בדיוק ואני בטווח הצריכה המומלץ, אז אני כן בסדר?

א. מה קשורה כימיה?
ב. מה זה שומן ״מתועש וזול״? שומן טראנס הוא שומן טראנס
ג. חד משמעית הפחדה, להגיד ״אתם לא מבינים בכימיה״ שלא העלת אפילו רבע משפט שקשור לכימיה (אולי כי זה לא קשור בכלל לנושא?) זה רק מראה שהחשיבה שלך דיכוטומית ונחרצת בלי ביסוס.

קודם כל אני לא מסתכל על ״גאנק פוד״ בצורה הזו אלא על תזונה יומית.
מבחינתי ברגע שהגעתי למאקרו ומיקרו נוטריאנטים שלי ולמטרה הקלורית אני בסדר.
כנ״ל לגבי ארוחות משפחתיות, מחשב ומאזן את התזונה בהתאם.
קודם כל נתחיל עם מתמטיקה פשוטה.
כתבת פחות מ2.2 גרם ל2000 קלוריות, שרפת 1.8 על המבורגר כמה עוד נשאר לך? לא הרבה.
עכשיו תחשוב רגע על ההמלצה.. אחוז מהצריכה היומית, ואף אתה יכול לראות המלצות להימנע לגמרי. אז אתה באמת רוצה להוסיף כמות כזאת יומית של שומן טראנס לתזונה שלך?
נעבור לכימיה, "מה זה קשור לכימיה"
שאלה שמעידה קצת על בורות בלי להעליב.
כשאתה מדבר על חומצות שומן אתה מדבר על כימיה, כשאתה מדבר על מזון, אתה לא יכול לא לדבר על כימיה, בטח בטח כשאתה מדבר על חומצת שומן טראנס, שאינה נמצאת בטבע, והיא תוצר מלאכותי של תעשיית המזון, שנוצרת בתהליך כימי. התעשייה משתמשת בו בשל טמפרטורת ההיתוך הגבוה שלו, הזמינות, והמחיר הזול.
רק שתבין, הפטנט הזה שנקרא שומן טראנס, מאפשר לך להעריך את חיי המדף של מוצרים פי כמה וכמה.
המקור העיקרי בתזונת האדם לחומצת שומן טראנס הוא על ידי צריכת מזונות המכילים שומן מוקשה למחצה שעבר תהליך הידרוגנציה, בו נעשה שימוש במגוון מוצרים כגון מרגרינה ובדברי מאפה, בהם נעשה שימוש במרגרינה כגון: בורקס, מלאווח, ג'חנון, ופלים ועוגיות למיניהן. בתהליך ההידרוגינציה מוסיפים אטומי מימן לקשרים כפולים של חומצת שומן בלתי רוויה בנוכחות זרז מתכתי ובחימום לקבלת חומצת שומן טראנס או חומצת שומן רוויה לחלוטין. תהליך זה מפחית את כמות הקשרים הכפולים במולקולה וכתוצאה מכך מעלה את נקודת ההתכה באופן שגורם לקבלת שמנים מוקשים משמנים נוזליים.
מדובר בשומן שבטמפרטורת החדר מצבו מוקשה, לכן נוטה להצטבר בעורקים כפלאק, ועל זה אין עוררין:
הניסויים הקליניים שנעשו על בני אדם סיפקו הוכחות לכך שחומצות שומן טראנס משפיעות על ויסות תהליכים פיזיולוגיים כגון חילוף חומרים של שומנים, מצבי דלקת, עקה חמצונית, לחץ רשתית אנדופלזמית (ER), אוטופגיה ואפופטוזיס. חוסר הוויסות של חלק מהמסלולים הביולוגיים האלו על ידי חומצות שומן טראנס הוצע כמנגנון בסיסי שמשפיע באופן שלילי על בריאות ותפקוד הלב. נמצא שצריכה עקבית של חומצות שומן טראנס גורמת לעלייה באחוז הליפופרוטאין LDL שמתפקד כנשא של כולסטרול מהכבד לדם, וירידה באחוזי ה HDL שמתפקד כנשא של כולסטרול מהדם אל הכבד. שינויים אלו, לפי עדויות אפידמיולוגיות, עלולים להגביר את הסיכוי לחלות במחלות לב שונות.
סרטן הערמונית: נמצא שצריכת חומצות שומן טראנס מגבירה את הסיכון לסרטן הערמונית.
סרטן המעי הגס: נשים, אנשים עם עודף משקל, ואנשים מבוגרים נמצאים בסיכון יותר מוגבר בעת צריכת חומצות שומן טראנס.
Dietary trans-fatty acid intake in relation to cancer risk: a systematic review and meta-analysis - PubMed

Trans Fatty Acid Intake Induces Intestinal Inflammation and Impaired Glucose Tolerance - PubMed

כמעט כל מחקר שקיים מעיד על קשר לסרטן, כבד שומני, מחלות לב... אתה באמת רוצה לצרוך כמויות כאלה כל יום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית