הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בלתי נסבל בשורש כף היד, עזרה

Newbie1

משתמש מתחיל
165
26
נק' מוניטין:
26
165
26
לאחרונה החלו לי כאבים מאוד חזקים במפרק כף היד ובתחילת האמה, איפה שמופיע בתמונה.

upload_2022-9-30_14-3-38.jpeg

הכאב מגביל אותי מאוד בעיקר בתרגילי בייספס, כשהכאב הוא הכי חזק בזמן הכיפוף של המרפק ושלב הכיווץ (פחות בהורדה). ואז בנוסף כשאני מסיים את התרגיל ומניח את המשקולות/המוט W/הכבל יש פתאום כאב חד ועוד יותר חזק באזור.
אפילו כשאני סתם מחזיק פלטות כדי לשים על מוט הכאב מורגש בצורה מציקה.

אני לא יודע מה לעשות, רצועות לשורש כף היד לא עוזרות למנוע את הכאב. ניסיתי תקופה תרגילים לאמה של wrist curls וזה רק מכאיב. לקחתי גם מנוחה של שבוע מהתרגילים בפלג גוף עליון שכואבים וכשחזרתי הכאב לא השתנה. אשמח מאוד לעצות בבקשה, זה פוגע לי בהתקדמות שהייתה חלקה

נערך לאחרונה:
אני לא יודע מה לעשות, רצועות לשורש כף היד לא עוזרות למנוע את הכאב. ניסיתי תקופה תרגילים לאמה של wrist curls וזה רק מכאיב. לקחתי גם מנוחה של שבוע מהתרגילים בפלג גוף עליון שכואבים וכשחזרתי הכאב לא השתנה. אשמח מאוד לעצות בבקשה, זה פוגע לי בהתקדמות שהייתה חלקה
עשית הרבה…
עם רופא/פיזיו התייעצת?

• פותח/ת השרשור
עשית הרבה…
עם רופא/פיזיו התייעצת?

יש רופא שמבין בנושא בקופות חולים? אם כן איזה סוג של רופא לבקש? כמו שאני מכיר את קופת החולים אני משער שהרופא יגיד לי ״אם כואב לך כשאתה מתאמן אז אל תתאמן״ שזה לא באמת לעזור

יש רופא שמבין בנושא בקופות חולים? אם כן איזה סוג של רופא לבקש? כמו שאני מכיר את קופת החולים אני משער שהרופא יגיד לי ״אם כואב לך כשאתה מתאמן אז אל תתאמן״ שזה לא באמת לעזור
אורטופד ובו זמנית לגשת לפיזיו.
ה״אבחנה״ שנתת פה היא סתם זילזול במקצוע.

• פותח/ת השרשור
אורטופד ובו זמנית לגשת לפיזיו.
ה״אבחנה״ שנתת פה היא סתם זילזול במקצוע.

לא הייתה לי כוונה לזלזל חלילה, אולי הובנתי לא נכון, פשוט שאלתי פה כי חיפשתי אנשים מתאמנים שהתנסו במקרה בדיוק כמו שלי.

אז אם מישהו פה התגבר על כאב כזה אשמח לשמוע איך זה נפתר

מכיוון שהכאב לא החל עקב טראומה, הייתי מציע לך לנוח מפעילות עם הילד לפחות חודש. תתרכז בזמן הזה בתרגילי רגלים ופעילות אירובית.
אורטופד יגיע לך כנראה אותו דבר + משכבי כאבים ומורידי דלקת (שגם זה טיפול).

אורטופד ספורט....איבחון ..ואם מדובר בדלקת זריקת דיפרוספן...פותר את הבעיה...
אבל קודם אבחון...
באיזה קופת חולים אתה ?

לך לרופא מומחה, עם התמחות ביד.
אם יש לך ביטוח בריאות פרטי, או ביטוח משלים בקופה, אתה זכאי למספר יעוצי מומחה בשנה (עם החזר כספי של עד xxx שקלים - בדכ 800-1200 שח).

מה יותר מהר שתעשה זאת, יותר טוב.
ובכל מקרה, לא לאמץ את המקום כל עוד יש כאבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית