הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בשורש כף היד

• פותח/ת השרשור dor667
  • פורסם בתאריך

dor667

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
לפני כמעט שלושה שבועות עשיתי הורדת ידיים (לא עושה כמעט בכלל בדרך כלל) ואחריה הרגשתי כאבים בשורש כף היד.
נתתי ליד מנוחה של יומיים וניסיתי לחזור להתאמן פעמיים אחרי המקרה. הצלחתי להשלים את האימון, אבל הכאב היה חריג והבנתי שצריך לתת ליד מנוחה רצינית ולקבוע אורתופד.

הייתי אצל האורתופד לפני ארבעה ימים והוא אמר לי ישר שזה דלקת. לא בדק את היד ולא ביקש ממני לעשות תנועות איתה. הוא נתן לי ספריי בשם קוטספריי ואמר לי שאני יכול לחזור להתאמן אבל לא להעמיס המקום עצמו.

היום חזרתי להתאמן אחרי שבועיים ללא אימונים. עשיתי אימון חזה כתפיים יד אחורית וביד אחורית כבר לא יכלתי להמשיך כי הכאב היה מאוד חזק (לדעתי בגלל התנועה של היד בתרגילים של היד אחורית זה הגביר את הכאב).
עכשיו אחרי האימון הכאב די חזק ומורגש בעיקר בצד ימין של שורש כף היד וגם בחלק התחתון של היד עצמה.

בינתיים הספריי לא ממש עזר ליד וגם לא המנוחה. הגיוני שזה דלקת? יכול להיות שזה משהו אחר?
ואם זה בכל זאת דלקת למישהו יש רעיון איך לטפל בזה ואיך אולי כן להמשיך להתאמן?

ללכת לחוות דעת שנייה ובהתאם לצורך לגשת לפיזיו.

2 מוצרים לאימון שיכולים לעזור לך בנתיים-
EU-PS0025-WEB1_dgrasv.png

black-iron-bull-strength-nylon-ankle-straps_800x.jpg

(לידיים, לתרגילים בכבל קרוס)

ובכל מקרה הייתי כרגע עובר למנוחה או חלקית או מלאה עד תחילת טיפול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית