הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעדני חלבון

Ilya9999

משתמש מתחיל
29
5
נק' מוניטין:
5
29
5
שלום חברים
מה דעתכם על מעדני חלבון של ה 20-30 גרם חלבון בגביע של שלל החברות
האם מדובר במוצר מהפכני ויעיל
או סתם בגימיק חובבני?

סהכ יש כמות חלבון וסידן טובות במעדן
אחוז שומן נמוך

החסרונות זה שיש יחסית הרבה סוכר בכל מעדן
וכל מיני חומרי משמרים ותוספים לטעם

אשמח לשמוע האם כדי לשלב בתזונה

האמת שטונה במים זה ארוחת ביניים שלי ביחד עם 100 גרם אורז, שמן זית וזעתר
לא רע כשמערבבים הכל.

אבל זה לא תחליף ליוגורט של הבוקר.
שלי עם סלט עלים ואלף האיים
אבל מפה ועד מעדן..

שלום חברים
מה דעתכם על מעדני חלבון של ה 20-30 גרם חלבון בגביע של שלל החברות
האם מדובר במוצר מהפכני ויעיל
או סתם בגימיק חובבני?

סהכ יש כמות חלבון וסידן טובות במעדן
אחוז שומן נמוך

החסרונות זה שיש יחסית הרבה סוכר בכל מעדן
וכל מיני חומרי משמרים ותוספים לטעם

אשמח לשמוע האם כדי לשלב בתזונה

מבחינת ערכים - יש את אלו שסביב ה110 קלוריות ו20 גרם חלבון והם פגז. לטעמי הם גם עם טעם ממש טוב. מצד שני, הם לא זולים בכלל. לצערי אני נאלץ לקנות אותם ב7 ₪ לאחד (מחיר של מכולת). לכן אני לא מתבסס עליהם באופן קבוע בשביל חלבון, אמנם אני כן שומר 2-3 במקרר (את הסוג עם התוקף של חודש) לפעמים שהם משתלמים, להכניס חלבון אחרי אימון צום וללכת; לקחת איתי בדרך וכו׳

אם הייתה לי אפשרות, הייתי קונה גבינה חצי אחוז בחבילה של 0.5 kg + , מוסיף טיפה סוכרזית וקינמון ומשתמש בזה במקום. הטעם קצת פחות טוב, הערכים קצת פחות טובים אבל משמעותית זול יותר.

• פותח/ת השרשור
מבחינת ערכים - יש את אלו שסביב ה110 קלוריות ו20 גרם חלבון והם פגז. לטעמי הם גם עם טעם ממש טוב. מצד שני, הם לא זולים בכלל. לצערי אני נאלץ לקנות אותם ב7 ₪ לאחד (מחיר של מכולת). לכן אני לא מתבסס עליהם באופן קבוע בשביל חלבון, אמנם אני כן שומר 2-3 במקרר (את הסוג עם התוקף של חודש) לפעמים שהם משתלמים, להכניס חלבון אחרי אימון צום וללכת; לקחת איתי בדרך וכו׳

אם הייתה לי אפשרות, הייתי קונה גבינה חצי אחוז בחבילה של 0.5 kg + , מוסיף טיפה סוכרזית וקינמון ומשתמש בזה במקום. הטעם קצת פחות טוב, הערכים קצת פחות טובים אבל משמעותית זול יותר.
תודה
ממליץ לך לקנות בסופר
הכי יקר עולה 5.90 לפחות מה שאני נתקלתי
ולפעמים יש מבצעים שזה יוצא 5 שקל ליחידה
בנוגע לטונה שראיתי שעלה פה
חייב לציין שניסיתי פילה טונה של עץ הזית (זה מגיע כחתיכות שלמות בערך 5-6 חתיכות גדולות)
הבעיה שזה מאוד יקר בין 11-16 שקל לפחית אחת!!!
וזה מעדן ביחס לטונה בשימורים של כל חברה אחרת חוץ מטונה בשימורים של עץ הזית גם
שהנתחים הם טובים ושלמים
למשל טונה של סטארקיז בשמן זית גועל נפש כמעט הקאתי

אל תגזים אחי
יש צחוקים ויש חאלס
אני אישית לא אוהב את המעדנים האלה בגלל שיש להם טעם לוואי בסוף. הלואי עליי לאהוב.
יש מעדן בצבע שחור גם חלבון שהוא לפי דעתי הרבה יותר טוב מהם . רק שאין הרבה טעמים.

אני אוכל יוגורט טבעי מעושר ב- 25 גרם של מולר - אחלה דבר. פעם אכלתי גו אבל לא יודע מה קרה להם, היוגורט שלהם קיבל מרקם של צפתית משהו דוחה את הנפש.

זה המעדן חלבון שלי
file.png

900 מ"ל/450 גרם על בסיס מים ואבקת חלב.
72 קלוריות ל100 גרם
4.4 חלבון ל100 גרם

15.90 - רמי לוי
20(1+1) -יוחחנוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית