הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בנוגע לבניית תפריט חיטוב

Ilya9999

משתמש מתחיל
29
5
נק' מוניטין:
5
29
5
שלום חברים
רציתי לשאול לדוגמא אם אני צריך ביום 2000 קלוריות כדי להיות ניטראלי
ואני בחיטוב ומוריד 500 קלוריות אז סהכ צריך ביום 1500
עכשיו במידה ואני עושה 3 אימונים בשבוע
אני אוכל באותם ימים רגיל 1500 קלוריות
או שמוסיף לזה את הקלוריות שאני שורף באימון למשל עוד 400 קלוריות לשעת אימון
אז משמע ימים רגילים אוכל 1500
וימים עם אימון אוכל 1900
אני צודק?

תוסיף את הקלוריות קודם כל לא רק 1500 ביום . אני אישית בחיטוב הייתי אוכל כל יום אותה כמות קלוריות פשוט אתה מבין עשיתי לדוגמא אם אני יום כן יום לא מתאמן ובאימון אני שורף 2000 מנוחה 1500 אז כל יוםמ 1750 כאילו. בכל מקרה אי אפשר בדיוק לדעת כמה שורף תעשה ניסויים של לצרוך כמות מסוימת בשוע ותראה כמה משקל ירדת ככה ומה תסיק מסקנות אם להוסיף או להוריד

• פותח/ת השרשור
תוסיף את הקלוריות קודם כל לא רק 1500 ביום . אני אישית בחיטוב הייתי אוכל כל יום אותה כמות קלוריות פשוט אתה מבין עשיתי לדוגמא אם אני יום כן יום לא מתאמן ובאימון אני שורף 2000 מנוחה 1500 אז כל יוםמ 1750 כאילו. בכל מקרה אי אפשר בדיוק לדעת כמה שורף תעשה ניסויים של לצרוך כמות מסוימת בשוע ותראה כמה משקל ירדת ככה ומה תסיק מסקנות אם להוסיף או להוריד
תודה אחי אז בגדול כן להוסיף את הקלוריות של האימון לתפריט
כי לא הייתי בטוח אם להוסיף או שלהשאיר אותו ככה

זה לא משנה גם ככה אין סיכוי שתפגע בניסיון הראשון ותצטרך לעשות התאמות בהתאם לשקילות.
תתחיל ממשהו ותקצץ / תוסיף לפי הצורך.

לדעתי תאכל את אותן מס׳ קלוריות בכל יום.

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה גם ככה אין סיכוי שתפגע בניסיון הראשון ותצטרך לעשות התאמות בהתאם לשקילות.
תתחיל ממשהו ותקצץ / תוסיף לפי הצורך.

לדעתי תאכל את אותן מס׳ קלוריות בכל יום.
תודה רבה אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית