הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור הבנץ' בתקופה יחסית קצרה

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
יש לי מתאמן שמחפש להעלות את הבנץ' בתקופה קצרה בשביל להתחרות
יש לו 120 ל4 חזרות הוא מחפש להישתפר בצורה דרסטית, יש איזו תוכנית שמשפרת את הלחיצה בצורה רצינית בזמן קצר לתחרות?

בלי שאלות קיטבג וכל המיסביב

טקסס\מדקאו
אין תוכניות יותר טובות כי בהן יש התקדמות שבועית שבועית בשבילו(לפי המשקל אני מניח שהוא יכול רק להתקדם שבועית(

• פותח/ת השרשור
התכוונת לשאול את זה בפורום סטרואידים. תהליך התחזקות זה לא ריצת 100 מטר.​

אוקי אז תוכנית לטווח יותר ארוך, איזו מומלצת לשיפור הבנץ'?

---------- התגובה התווספה ב 23:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:00 ----------

טקסס\מדקאו
אין תוכניות יותר טובות כי בהן יש התקדמות שבועית שבועית בשבילו(לפי המשקל אני מניח שהוא יכול רק להתקדם שבועית(

ידעו לי על התוכניות האלו...
אולי יש תוכנית מסויימת אחרת שלא שמעתי בשביל לחיצות

אוקי אז תוכנית לטווח יותר ארוך, איזו מומלצת לשיפור הבנץ'?

---------- התגובה התווספה ב 23:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:00 ----------

ידעו לי על התוכניות האלו...
אולי יש תוכנית מסויימת אחרת שלא שמעתי בשביל לחיצות

לא יודע מה הרמה שלו. יכול להיות שטקסס מת'וד תספיק, יכול להיות שפעמיים בשבוע 5x5 יספיק, יכול להיות שסמולוב יתן את התוצאות הכי טובות. אין תשובות לזה, ואתה יודע את זה.

• פותח/ת השרשור
כן לי לא הייתי תשובה, חשבתי אולי יש איזו תוכנית מסויימת לאנשי ברמה גבוהה(יחסית) , נראה לי אני אתן לו טקסס, דרך אגב סמולוב לא כוללת בתוכה בנץ' בכלל , לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית