הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פול באדי -תקופת אימון בתקופה של שנה וחצי

Omer1357

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום ,אני מתאמן כבר שנה וחצי באימון הפול באדי ,אימון יוצא לי שעתיים וחצי מינימום יוצא ממנו עייף אבל גם נהנה ממנו .רציתי לדעת אם יש גבול לכמה שאפשר להשתמש בתוכנית הפול באדי כי במשקלים גדולים זה באמת יותר קשה השאלה אם זה כבר יותר מידי על הגוף או שאם טכניקה נכונה אפשר להישאר בתוכנית הזו בלי הגבלה ולהתפתח במסת השריר כמו שצריך(בלי קשר לתזונה והמסביב)

נערך לאחרונה:
אני עושה כבר כמה שנים, האימונים נמשכים שעה גג ומכילים את הקומפאונדים המרכזיים בעיקר, אני נאלץ לוותר על תרגילים מבודדים.
אני מצליח להתאושש בין אימונים ולהתקדם יפה במשקלים ובאסטטיקה (מסה/חיטוב).
גם אני יוצא עייף אחרי אימון אבל נהנה ממנו. לפיטנס כללי אני חושב שזה מצויין לי.

ברמה מתקדמת -תלוי לאיזה כיוון אתה רוצה להתפתח אם זה פוואר ליפטינג או בודי בילדינג או שילוב כלשהו ואז צריך איזה פיצול אחר בטח. יש פה אנשים מקצוענים שיתנו לך טיפים טובים.

שלום ,אני מתאמן כבר שנה וחצי באימון הפול באדי ,אימון יוצא לי שעתיים וחצי מינימום יוצא ממנו עייף אבל גם נהנה ממנו
אימון לא אמור להימשך שעתיים וחצי מינימום (מה המקסימום?). השאלה היא למה הם כאלה ארוכים? או שאתה דוחף המון נפח בכל אימון או שזמני המנוחה בין כל סט ארוכים מאוד. אני מנחש שהם ארוכים בגלל נפח מאוד גבוה, במקרה כזה לא יודע כמה יעילים יהיו התרגילים האחרונים באימון

רציתי לדעת אם יש גבול לכמה שאפשר להשתמש בתוכנית הפול באדי כי במשקלים גדולים זה באמת יותר קשה השאלה אם זה כבר יותר מידי על הגוף או שאם טכניקה נכונה אפשר להישאר בתוכנית הזו בלי הגבלה ולהתפתח במסת השריר כמו שצריך(בלי קשר לתזונה והמסביב)
תוכנית FBW בסך הכל מעידה על חלוקת קבוצות השרירים (אתה עובד על כל קבוצות השרירים באימון) ובדרך כלל על תדירות האימון השבועית. מעבר לזה אי אפשר לומר כלום.
אין דבר כזה "בלי קשר לתזונה ומסביב". אי אפשר לנתק תזונה, שינה, התאוששות וכו' מתוכנית האימונים.

אם אתה מתקדם בתוכנית הזו ואתה נהנה ממנה אז אל תשנה כלום, אבל לדעתי האימונים שלך ארוכים מדי.

אני אחרי שנים של אימונים עושה פול באדי. זה עניין של תיעדופים, כמובן שאם אין לך בעיה להוסיף ימים וכבר הגעת למשקלים ולזמן אימון ארוך אז כן למה לא לפצל.

גם אני עושה פול באדי, אימון שלי הוא 4-5 שעות בערך.
לא רואה בעיה במה שכתבת, הרי אמרת שאתה רואה התקדמות, זה מה שחשוב.

• פותח/ת השרשור
אימון לא אמור להימשך שעתיים וחצי מינימום (מה המקסימום?). השאלה היא למה הם כאלה ארוכים? או שאתה דוחף המון נפח בכל אימון או שזמני המנוחה בין כל סט ארוכים מאוד. אני מנחש שהם ארוכים בגלל נפח מאוד גבוה, במקרה כזה לא יודע כמה יעילים יהיו התרגילים האחרונים באימון

תוכנית FBW בסך הכל מעידה על חלוקת קבוצות השרירים (אתה עובד על כל קבוצות השרירים באימון) ובדרך כלל על תדירות האימון השבועית. מעבר לזה אי אפשר לומר כלום.
אין דבר כזה "בלי קשר לתזונה ומסביב". אי אפשר לנתק תזונה, שינה, התאוששות וכו' מתוכנית האימונים.

אם אתה מתקדם בתוכנית הזו ואתה נהנה ממנה אז אל תשנה כלום, אבל לדעתי האימונים שלך ארוכים מדי.
אני אשמח לצלם לכם את התוכנית מאמין שיש מקום לשיפור אולי תוכלו לעזור לי בזה

קבצים מצורפים

• תוכנית 2.jpg
    תוכנית 2.jpg
    KB 57 · צפיות: 120
  • תוכנית 1.jpg
    תוכנית 1.jpg
    KB 55 · צפיות: 124
אני אשמח לצלם לכם את התוכנית מאמין שיש מקום לשיפור אולי תוכלו לעזור לי בזה
בלי להבין את המטרות אי אפשר באמת לתת דעה על התוכנית.
-הנפח פה אסטרונומי למתאמן שהוא לא תחרותי
-מה זה בטן "תזרום כמו שאתה יודע"?
-למה צריך לעשות מתיחות לפני האימון? סביר להניח שזה יפגע יותר מאשר יועיל

הדבר הכי נורא פה זה הכמות סטים, וזה מה שגורר לך את האימון הרבה מעבר למה שצריך.
בכללי, אני מאוד מקווה שלא שילמת למישהו על ה"תוכנית" הזו.

• פותח/ת השרשור
בלי להבין את המטרות אי אפשר באמת לתת דעה על התוכנית.
-הנפח פה אסטרונומי למתאמן שהוא לא תחרותי
-מה זה בטן "תזרום כמו שאתה יודע"?
-למה צריך לעשות מתיחות לפני האימון? סביר להניח שזה יפגע יותר מאשר יועיל

הדבר הכי נורא פה זה הכמות סטים, וזה מה שגורר לך את האימון הרבה מעבר למה שצריך.
בכללי, אני מאוד מקווה שלא שילמת למישהו על ה"תוכנית" הזו.
מה קורה, אני אענה לך פשוט,אני לא תחרותי בא לבנות גוף יפה בריא ושרירי לעצמי.
לגבי הבטן יש לי תוכנית בראש פשוט לא כותב אותה ומרוצה ממנה.
מתיחות לפני אימון אני לא עושה אתה יכול להתעלם.

לגבי כמות הסטים יש לי פה לתרגיל בין 3-4 סטים לא יודע כמה זה מוגזם אולי אתה מתכוון לכמות התרגילים אשמח להתייחסות.
כמו כן לא שילמתי על התוכנית הזאת ומוריד פה ושם תרגילים מאימונים (כמו תרגיל 1 של יד אחורית/קדמית/כתפיים)
אשמח לעצות שיפור לתוכנית אם יש לך בשבילי

נראה כאילו לקחת תוכנית ab או משהו בסגנון וחיברת הכל ליום אחד.
כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן ככה?

כי יש הרבה מדיי סטים לכל חלק בגוף לתוכנית fbw

הייתי מפצל כל אימון ל2, לדוגמא
1 חזה, כתפיים, יד אחורית
2 גב, רגליים, יד קדמית

ואז עושה ראשון, שני, מנוחה, רביעי, חמישי.
ככה כל אימון יהיה כשעה וקצת ותוכל לתת יותר באימון.
גם לתרגילים עיקריים אני אישית מעדיף פחות נפח ויותר משקל אבל זה עניין של העדפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית