הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה אלכוהול הורג תגיינז?

• פותח/ת השרשור Qubit
  • פורסם בתאריך
לא ממש מתחבר לגישה הזאת של "יהיה בסדר", הרי ברור שאלכוהול מזיק איכשהו לשרירים ולהיפרטרופיה.

זה לא רק ברורֿ, זה גם מוכח. אתנול פוגע בסינתזת חלבון. אני בטוח שיש גם עוד סיבות ודרכים שבגללם זה כביכול פוגע בגיינז.
לא בדקתי לגבי מינונים בבני אדם ולאורך זמן אבל בטח מישהו כבר בדק את זה.
מעריך שמדובר פרקטית ברמה הזאת שהגוף לא מצליח להדביק את הקצב ולסלק את האלכוהול מהגוף עד שיש שיבוש מורגש (שיכרון מלא ולא סתם לתפוס קצת ראש מעריך שנחשב יותר משמעותי)

זה לא רק ברורֿ, זה גם מוכח. אתנול פוגע בסינתזת חלבון. אני בטוח שיש גם עוד סיבות ודרכים שבגללם זה כביכול פוגע בגיינז.
לא בדקתי לגבי מינונים בבני אדם ולאורך זמן אבל בטח מישהו כבר בדק את זה.
מעריך שמדובר פרקטית ברמה הזאת שהגוף לא מצליח להדביק את הקצב ולסלק את האלכוהול מהגוף עד שיש שיבוש מורגש (שיכרון מלא ולא סתם לתפוס קצת ראש מעריך שנחשב יותר משמעותי)
קול שפוי. אם תמצא מחקרים על מינון או משהו שקשור לאלכוהול ומסת שריר אשמח להחכים.

לא ממש מתחבר לגישה הזאת של "יהיה בסדר", הרי ברור שאלכוהול מזיק איכשהו לשרירים ולהיפרטרופיה.
קול שפוי. אם תמצא מחקרים על מינון או משהו שקשור לאלכוהול ומסת שריר אשמח להחכים.
בקיצור אתה בטוח שאלכוהול מזיק לשרירים אבל אין לך מושג למה כמה ואיך... שמת לב??

רצית להשכיל אז בבקשה :
נענה - שתיית אלכוהול יום אחרי יום | LBS – תזונה וכושר
ויש לך גם את המחקרים שרצית..
ותחזור להתנצל אחרי זה

בקיצור אתה בטוח שאלכוהול מזיק לשרירים אבל אין לך מושג למה כמה ואיך... שמת לב??

רצית להשכיל אז בבקשה :
נענה - שתיית אלכוהול יום אחרי יום | LBS – תזונה וכושר
ויש לך גם את המחקרים שרצית..
ותחזור להתנצל אחרי זה
האמת שהחכמתי, תודה. אבל בכל זאת לא הייתי אומר בבטחה ש"הכול טוב". ובלי שום קשר שמתי לב שאתה תמיד קצת תוקפני אליי, למה?

האמת שהחכמתי, תודה. אבל בכל זאת לא הייתי אומר בבטחה ש"הכול טוב". ובלי שום קשר שמתי לב שאתה תמיד קצת תוקפני אליי, למה?
בבטחה מלאה, אם לא שותים בקביעות ובכמות אז הכל טוב.
(וגם אם כן קודם הייתי דואג מנזקים אחרים שיגרמו ולא ממסת שריר)

אני לא, למרות שאתה זיין מוח לא קטן

דרך אגב @Qubit יא טרול איך כתבת גיינז בכותרת אם אין לך ז במקלדת???

אני אסביר.. אם לכאורה אלכוהול הורס גיינז...
האם רב כהלים הורסים גיינז גם?
להבנתי המבנה הכימי שלהם דומה לזה של אלכוהול..
אתה מניח שאלכוהול הורס גיינז וזו כבר טענה בעייתית, אלכוהול יכול לפגוע בתהליך פיתוח מסת השריר בצריכה קבועה ומופרזת.
מפה להגיע למסקנה שרב-כהליים מזיקים? קשה להגיד…
אני מניח שצריך לבדוק משתנים נוספים כמו כמויות או צריכה קבועה

כמו כל דבר, אם תגזים בזה זה יכול לפגוע לך במסת השריר. קח לדוגמא קנאביס, באופן ישיר ברור שאין לזה שום השפעה, אבל אם בן אדם כל היום ישב ויעשן זה יפגע לו באימונים ובהתקדמות? סביר להניח שכן, זאת הייתה דוגמא מנטלית, מבחינה פיזית אלכוהול כן יפגע בגוף, אם תשתה כל יום כמה כוסות ויהיו לך חיים של בליין. אבל, וזה אבל גדול, פעם בשבוע, ברמה של כמה כוסות בירה/וודקה/עראק/וויסקי וואט אבר, אם בן אדם יודע לאזן את עצמו ולא לשחרר כל רסן שהוא שותה (אותו דבר לגבי חטיפים, ממתקים וג'אנק), אז אין עם זה שום בעיה, הגוף יכול ויודע להתמודד גם עם דברים כאלה, לא כזה מהר מאבדים שריר/משמינים וכו'.
וגם אם נניח ויש, ואיבדתי חמישה אחוז יותר מסת שריר ממה שאני רגיל בחיטוב שלי כי היה שבוע ששתיתי קצת יותר, מה יקרה? אתה לא חושב שעדיף לתת לבן אדם לחיות את החיים שלו ולכייף, ולדעת על גבי זה לבנות את חיי הכושר התזונה ולהתקדם באימונים וכו'? או שעדיף לתת לבן אדם לחשוב על זה כל היום ולא לתת לו לחיות ואז אחרי כמה שנים במקרה הטוב באמת יימאס לו מהתחום.. בחיים בכללי ובפיתוח גוף בפרט, אין שחור ולבן, אין מזיק ולא מזיק, יש אפשרות פוטנציאלית ל.. יותר או פחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית