עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא ממש מתחבר לגישה הזאת של "יהיה בסדר", הרי ברור שאלכוהול מזיק איכשהו לשרירים ולהיפרטרופיה.אם שותים בקטנה או פעם ב.. אז הכל טוב
לא ממש מתחבר לגישה הזאת של "יהיה בסדר", הרי ברור שאלכוהול מזיק איכשהו לשרירים ולהיפרטרופיה.
קול שפוי. אם תמצא מחקרים על מינון או משהו שקשור לאלכוהול ומסת שריר אשמח להחכים.זה לא רק ברורֿ, זה גם מוכח. אתנול פוגע בסינתזת חלבון. אני בטוח שיש גם עוד סיבות ודרכים שבגללם זה כביכול פוגע בגיינז.
לא בדקתי לגבי מינונים בבני אדם ולאורך זמן אבל בטח מישהו כבר בדק את זה.
מעריך שמדובר פרקטית ברמה הזאת שהגוף לא מצליח להדביק את הקצב ולסלק את האלכוהול מהגוף עד שיש שיבוש מורגש (שיכרון מלא ולא סתם לתפוס קצת ראש מעריך שנחשב יותר משמעותי)
לא ממש מתחבר לגישה הזאת של "יהיה בסדר", הרי ברור שאלכוהול מזיק איכשהו לשרירים ולהיפרטרופיה.
בקיצור אתה בטוח שאלכוהול מזיק לשרירים אבל אין לך מושג למה כמה ואיך... שמת לב??קול שפוי. אם תמצא מחקרים על מינון או משהו שקשור לאלכוהול ומסת שריר אשמח להחכים.
כי אללה לא מרשה
האמת שהחכמתי, תודה. אבל בכל זאת לא הייתי אומר בבטחה ש"הכול טוב". ובלי שום קשר שמתי לב שאתה תמיד קצת תוקפני אליי, למה?בקיצור אתה בטוח שאלכוהול מזיק לשרירים אבל אין לך מושג למה כמה ואיך... שמת לב??
רצית להשכיל אז בבקשה :
נענה - שתיית אלכוהול יום אחרי יום | LBS – תזונה וכושר
ויש לך גם את המחקרים שרצית..
ותחזור להתנצל אחרי זה
הטרן משפיע הוא אדם חביב רוב בזמןהאמת שהחכמתי, תודה. אבל בכל זאת לא הייתי אומר בבטחה ש"הכול טוב". ובלי שום קשר שמתי לב שאתה תמיד קצת תוקפני אליי, למה?
בבטחה מלאה, אם לא שותים בקביעות ובכמות אז הכל טוב.האמת שהחכמתי, תודה. אבל בכל זאת לא הייתי אומר בבטחה ש"הכול טוב". ובלי שום קשר שמתי לב שאתה תמיד קצת תוקפני אליי, למה?
אני לא, למרות שאתה זיין מוח לא קטןהאמת שהחכמתי, תודה. אבל בכל זאת לא הייתי אומר בבטחה ש"הכול טוב". ובלי שום קשר שמתי לב שאתה תמיד קצת תוקפני אליי, למה?
לא מבין את השאלה כל כך,האם ממתקים רב-כהלים הורגים את הגיינז?
@OA
אני אסביר.. אם לכאורה אלכוהול הורס גיינז...לא מבין את השאלה כל כך,
למה שיהרסו?
אתה מניח שאלכוהול הורס גיינז וזו כבר טענה בעייתית, אלכוהול יכול לפגוע בתהליך פיתוח מסת השריר בצריכה קבועה ומופרזת.אני אסביר.. אם לכאורה אלכוהול הורס גיינז...
האם רב כהלים הורסים גיינז גם?
להבנתי המבנה הכימי שלהם דומה לזה של אלכוהול..
כמו כל דבר, אם תגזים בזה זה יכול לפגוע לך במסת השריר. קח לדוגמא קנאביס, באופן ישיר ברור שאין לזה שום השפעה, אבל אם בן אדם כל היום ישב ויעשן זה יפגע לו באימונים ובהתקדמות? סביר להניח שכן, זאת הייתה דוגמא מנטלית, מבחינה פיזית אלכוהול כן יפגע בגוף, אם תשתה כל יום כמה כוסות ויהיו לך חיים של בליין. אבל, וזה אבל גדול, פעם בשבוע, ברמה של כמה כוסות בירה/וודקה/עראק/וויסקי וואט אבר, אם בן אדם יודע לאזן את עצמו ולא לשחרר כל רסן שהוא שותה (אותו דבר לגבי חטיפים, ממתקים וג'אנק), אז אין עם זה שום בעיה, הגוף יכול ויודע להתמודד גם עם דברים כאלה, לא כזה מהר מאבדים שריר/משמינים וכו'.לא ממש מתחבר לגישה הזאת של "יהיה בסדר", הרי ברור שאלכוהול מזיק איכשהו לשרירים ולהיפרטרופיה.