הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שאלתי נטורופתית לגבי חומצת האמינו גלוטמין במינונים גבוהים - תראו את התשובה

• פותח/ת השרשור rodrino
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
סבבה גבר חלבון פוגע בתנוך של האוזן וגורם לדיסלקציה ב FRONTAL LOBE
תוסיף לה שגלוטמין גם אחראי לטרוריזם בעולם ואפשר לעשות איתו פצצות אטום.
אין לה שום הסמכה לענות לך על שאלה כזו, היא אפילו לא למדה תזונה, היא למדה על צמחים והתרכובות שלהם, זה כמו ללמוד ביולוגיה בכיתה ד' וללכת למסע חצר ולחקור חמצוצים.

• פותח/ת השרשור
רגע אבל אתה יודע שגלוטמין בעצם קשור למונוסודיום גלוטמט? לא סתם בדקתי את זה ויש קשר בניהם. תעשה סריקה בגוגל ותמצא מידע.

גלוטמין קשור לפקקכלורודיס

הגבתי לה, 99% שהיא לא מגיבה חזרה וגם אם כן היא תגיד לי לחפש לבד.

• פותח/ת השרשור
טוב אתה בשלך ולא מוכן להקשיב... אני לא חושב שהיו יותר מדי מחקרים או בדיקות לגבי מינונים גבוהים של גלוטמין, אז לפחות תקרא מידע לגביו.
ותעזוב בלי קשר לכבד, הוא כן קשור למונוסודיום גלוטמט הוא נוצר מהגלוטמין עצמו ואתה בטח שמעת על כמה החומר מחזק הטעם הזה מסוכן לבריאות

נערך לאחרונה:
אף אחד כבר לא טוען שמונוסודיום גלוטמט מזיק לבריאות. היה פעם חשש כזה אבל הוא הופרך

• פותח/ת השרשור
😳
טוב אם אתה אומר.. גם אני קראתי על כך משהו..
אבל בכל זאת מה שהיא רשמה זה ממש דומה למקורות מידע אחרות ברשת שמצאתי:

חומצה גלוטמית משמשת כמוליכה עצבית במוח בין השאר אך אין באפשרותה לעבור בקלות מהמוח אל זרם הדם ולכן תאי המוח הופכים אותה לגלוטמין. אי לכך, גלוטמין הינה נגזרת של חומצה גלוטמית. כל מה שציינתי אינו בעייתי, הבעיתיות נובעת מהצטברות גלוטמין מחוץ לתאי המוח אשר נובעת ככל הנראה מצריכה עודפת של גלוטמין.

קשה לי להבין מפה הרבה זה מבלבל.

---------- התגובה התווספה ב 23:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:07 ----------

והנה עוד משהו שמצאתי:
תחפשו חומצה גלוטמית בויקיפדיה ותסתכלו מה רשום:

חומצה גלוטמית אינה יכולה לעבור בקלות מהמוח אל זרם הדם, ולכן תאי המוח הופכים אותה לגלוטמין ומנצלים אותה ליצירת אנרגיה.
מחקרים רבים קשרו את החומצה הגלוטמית לפעילות מוחית מוגדרת. חלקם הראו את הקשר שלה לפעילויות קוגניטיביות כגון למידה וזיכרון, אך מחקרים הראו גם שכמויות עודפות של חומצה גלוטמית מביאות לפגיעות מוחיות שונות, כולל מחלת אלצהיימר.

אז משה זה דומה מאוד למה שהיא רשמה, זה רשום בויקיפדיה בעקרון... בקשר לכבד אולי זה טעות אבל לא שאלתי על זה בכלל.

טוב אתה בשלך ולא מוכן להקשיב... אני לא חושב שהיו יותר מדי מחקרים או בדיקות לגבי מינונים גבוהים של גלוטמין, אז לפחות תקרא מידע לגביו.
ותעזוב בלי קשר לכבד, הוא כן קשור למונוסודיום גלוטמט הוא נוצר מהגלוטמין עצמו ואתה בטח שמעת על כמה החומר מחזק הטעם הזה מסוכן לבריאות
אני חושב שאתה לא יודע בכלל לקרוא מחקרים או לחפש אותם כי אחרת לא הייתה פותח את השטויות שאתה פותח כאן

• פותח/ת השרשור
אם יש מחקר לגבי גלוטמין אני אשמח לראות.
אני לא אומר שאני צודק, אני מנסה להבין והכל בגלל הדיון הזה שראיתיhttp://anabolicminds.com/forum/suppl...out-hydro.html

למרות שסתם מישהו רשם את זה, זה עורר בי קצת יותר מודעות לגבי החומצת אמינו הזו

צריך לקבל באן על שטויות כאלה

טוב האשכול ננעל, לך תחפש מישהו אחר שיחפש לך מחקרים ויעשה את העבודה השחורה במקומך, אם אתה רוצה אתה מוזמן לאכול רק טופו ואז לא תקבל גלוטמין

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית