עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה היית ש @Viking דיבר על S23?אם מישהו היה ממציא כזה הוא היה הבן אדם הכי עשיר בעולם
לא הייתי כנראה, תן לי תקציראיפה היית ש @Viking דיבר על S23?
שלחתי לך אפילו תמונות מסךלא הייתי כנראה, תן לי תקציר
שלחתי לך אפילו תמונות מסך
זה כמעט כמו הדבר האמיתי בסארמס(אותם תופעות לוואי - אגרסיות+זיעה בלילה וכמובן נשירה)
עד שלא אנסה לא אאמיןשלחתי לך אפילו תמונות מסך
זה כמעט כמו הדבר האמיתי בסארמס(אותם תופעות לוואי - אגרסיות+זיעה בלילה וכמובן נשירה)
לא נשמע שזה כמו טרן ללא תופעות לוואי חח..שלחתי לך אפילו תמונות מסך
לא יודע, אני קראתי על זה בדפדוף 🤣הוא דפוק את המוח כמו טרן?
צריך לחכות ל @Viking שייתן חוות דעתעד שלא אנסה לא אאמין
לא יודע איך אפשר להגיע לרמה של טרן
הוא מעלה פרולקטין? שיעולים?
יכול להיות שהסיכוי נמוך יותר אבל אני לא יודע יותר מדיי על הדבר הזה...לא נשמע שזה כמו טרן ללא תופעות לוואי חח..
אבל שמעתי על טרסטולון שזה ממש אחלה חוץ מזה שזה עושה אחלה ציצים.
שמע על הדף יש בערך אותם תופעות לוואי כמו טרן.זה ממש לא אותם תופעות לוואי כמו טרן.
הכל מופחת, אין זיעה בלילה, אין חרדות, אין תסביכי נייס גאי ויותר חשוב מהכל *הרבה* פחות רעיל לגוף ולמוח
אשמח גם לראות בפרטישלחתי לך אפילו תמונות מסך
באיזה אופן טרן פוגע בכליות? מה יש ספציפית בטרן שמזיק לכליות ןאין (או שיש במידה מופחתת בחומרים אחרים), ומה הנזק שנגרם לכליות כתוצאה מהשימוש בטרן? תודה.טרן אנס כליות
שלום לפורום... האם ישנו סטרואיד או סארם אשר מתקרב לתוצאות שאפשר להשיג מטרן , אך ללא כל תופעות הלוואי של הטרן?
אם פעם הייתי נמשך 100 אחוז רק לנשים כיום אפשר לומר שלא רק
לא שופט אף אחד חלילה ושמח לשמוע שאתה מבסוט אבל דעתי האישית היא ששימוש בטרן למטרות לא תחרותיות הוא מאוד לא חכם בלשון המעטה, החומר הזה רעיל ביותר ואת התוצאות שלו אפשר להשיג עם חומרים *הרבה פחות* רעילים ותזונה מוקפדת ומשטר אימונים נכון.אני על טרן סייקל שלישי כבר 400 מג והסיידס איתו שחוויתי זה חרדות, מחשבות מוזרות, לא נעים לומר אבל אם פעם הייתי נמשך 100 אחוז רק לנשים כיום אפשר לומר שלא רק חח לא יודע אם זה קשור לטרן אבל זה נהיה ככה בסייקלים איתו בנוסף, עלייה באגרסיות ,בכוח אני במסה ואנשים חושבים שאני בחיטוב בגלל ורידים והיקף בטן שירד למרות פלוס קלורי...שיעול בנוסף בחלק מהזריקות וטעם כמו של חלודה בפה כשאני מזריק..בקיצור לא חסר אבל אני אישית מרוצה ולא הייתי מוריד טרן לעולם 😃
חחח שאלת פה שאלות מחקר, תריץ חיפוש קצר בגוגל אתה תמצא כלכך הרבה עדויות גם של אנשים אינדיווידואלים וגם מחקרים שמראים כמה טרן הורס את הכליות/תאים במוח/לב וכו… זה הסטרואיד הכי רעיל שיש בשוק.באיזה אופן טרן פוגע בכליות? מה יש ספציפית בטרן שמזיק לכליות ןאין (או שיש במידה מופחתת בחומרים אחרים), ומה הנזק שנגרם לכליות כתוצאה מהשימוש בטרן? תודה.
שום חוויות נראה לך שאעשה עם זה משהו פשוט יש לי משיכה גם לגברים מהטרן הזה גם כן חח כול מיני פנטזיות סוטות שאני מתבייש בהן :/ תראה בmoreplatesmoredates סיפורים על זה מקווה שאצליח להתאפק ולא לעשות משהו שאתחרט עליו חחחח זה משגע את המוחאהלן אהלן!
תספר חוויות... 🤣
שום חוויות נראה לך שאעשה עם זה משהו פשוט יש לי משיכה גם לגברים מהטרן הזה גם כן חח כול מיני פנטזיות סוטות שאני מתבייש בהן :/ תראה בmoreplatesmoredates סיפורים על זה מקווה שאצליח להתאפק ולא לעשות משהו שאתחרט עליו חחחח זה משגע את המוח