הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טרן

• פותח/ת השרשור ytpt
  • פורסם בתאריך

ytpt

משתמש פעיל
559
67
נק' מוניטין:
96
559
67
שלום לפורום... האם ישנו סטרואיד או סארם אשר מתקרב לתוצאות שאפשר להשיג מטרן , אך ללא כל תופעות הלוואי של הטרן?

שלחתי לך אפילו תמונות מסך
זה כמעט כמו הדבר האמיתי בסארמס(אותם תופעות לוואי - אגרסיות+זיעה בלילה וכמובן נשירה)
עד שלא אנסה לא אאמין
לא יודע איך אפשר להגיע לרמה של טרן
הוא מעלה פרולקטין? שיעולים?

שלחתי לך אפילו תמונות מסך
זה כמעט כמו הדבר האמיתי בסארמס(אותם תופעות לוואי - אגרסיות+זיעה בלילה וכמובן נשירה)
לא נשמע שזה כמו טרן ללא תופעות לוואי חח..

אבל שמעתי על טרסטולון שזה ממש אחלה חוץ מזה שזה עושה אחלה ציצים.

הוא דפוק את המוח כמו טרן?
לא יודע, אני קראתי על זה בדפדוף 🤣
עד שלא אנסה לא אאמין
לא יודע איך אפשר להגיע לרמה של טרן
הוא מעלה פרולקטין? שיעולים?
צריך לחכות ל @Viking שייתן חוות דעת
לא נשמע שזה כמו טרן ללא תופעות לוואי חח..

אבל שמעתי על טרסטולון שזה ממש אחלה חוץ מזה שזה עושה אחלה ציצים.
יכול להיות שהסיכוי נמוך יותר אבל אני לא יודע יותר מדיי על הדבר הזה...
בגדול זה נראה ממש אחלה לפי מה שקראתי בקטנה אבל עד שלא מנסים אי אפשר לדעת

זה ממש לא אותם תופעות לוואי כמו טרן.
הכל מופחת, אין זיעה בלילה, אין חרדות, אין תסביכי נייס גאי ויותר חשוב מהכל *הרבה* פחות רעיל לגוף ולמוח.

יש אגרסיביות, יש יובש, עלייה חדה בכוח.
מאוד סלקטיבי לשריר ושלד בניגוד לטרן שהוא מאוד סיסטמתי.

הוא כן דופק את הפרופיל שומנים אבל לא רעיל לכליות שזה פלוס ענק, טרן אנס כליות ויש המון אנשים שערב השימוש שלהם בטרן חווים בעיות בכליות בגיל מאוחר יותר.

הבעיה היחידה זה שזה סארם ואין עליו באמת מחקרים והוא גם מן הסתם יותר יקר מטרן.

טרסטלון זה מנט הוא מומר לאסטרוגן יותר חזק , אין בעיה לשלוט בו, מי שמקבל ממנו ציצים אידיוט, זה אמור להיות תחליף לטסט, אתה לא מריץ טרסט עם גרם טסט הדבר היחידי שצריך להריץ איתו זה רק נגזרות DHT כי הוא לא מומר לDHT, או מינון ממש נמוך של טסט , יותר נמוך מTRT סביב ה-50מג בשבוע.

זה ממש לא אותם תופעות לוואי כמו טרן.
הכל מופחת, אין זיעה בלילה, אין חרדות, אין תסביכי נייס גאי ויותר חשוב מהכל *הרבה* פחות רעיל לגוף ולמוח
שמע על הדף יש בערך אותם תופעות לוואי כמו טרן.
אני הנחתי באמת שבגלל שזה סראמ אז התופעות לוואי מופחתות משמעותית
לקחת את זה בעבר?

אני על טרן סייקל שלישי כבר 400 מג והסיידס איתו שחוויתי זה חרדות, מחשבות מוזרות, לא נעים לומר אבל אם פעם הייתי נמשך 100 אחוז רק לנשים כיום אפשר לומר שלא רק חח לא יודע אם זה קשור לטרן אבל זה נהיה ככה בסייקלים איתו בנוסף, עלייה באגרסיות ,בכוח אני במסה ואנשים חושבים שאני בחיטוב בגלל ורידים והיקף בטן שירד למרות פלוס קלורי...שיעול בנוסף בחלק מהזריקות וטעם כמו של חלודה בפה כשאני מזריק..בקיצור לא חסר אבל אני אישית מרוצה ולא הייתי מוריד טרן לעולם 😃

אני על טרן סייקל שלישי כבר 400 מג והסיידס איתו שחוויתי זה חרדות, מחשבות מוזרות, לא נעים לומר אבל אם פעם הייתי נמשך 100 אחוז רק לנשים כיום אפשר לומר שלא רק חח לא יודע אם זה קשור לטרן אבל זה נהיה ככה בסייקלים איתו בנוסף, עלייה באגרסיות ,בכוח אני במסה ואנשים חושבים שאני בחיטוב בגלל ורידים והיקף בטן שירד למרות פלוס קלורי...שיעול בנוסף בחלק מהזריקות וטעם כמו של חלודה בפה כשאני מזריק..בקיצור לא חסר אבל אני אישית מרוצה ולא הייתי מוריד טרן לעולם 😃
לא שופט אף אחד חלילה ושמח לשמוע שאתה מבסוט אבל דעתי האישית היא ששימוש בטרן למטרות לא תחרותיות הוא מאוד לא חכם בלשון המעטה, החומר הזה רעיל ביותר ואת התוצאות שלו אפשר להשיג עם חומרים *הרבה פחות* רעילים ותזונה מוקפדת ומשטר אימונים נכון.

קראתי לא סיפור אחד ולא שתיים על אנשים שהגיעו למצב של כשל בכליות אחרי שימוש בטרן למרות שהיו על מינונים ״סבירים״ והכשל בכליות הגיע אחרי שהפסיקו עם הטרן אז עצם זה שעשית סייקל והכל טוב לא אומר שהגוף שלך לא קיבל נזק רציני.

אבל שוב זו דעתי.
באיזה אופן טרן פוגע בכליות? מה יש ספציפית בטרן שמזיק לכליות ןאין (או שיש במידה מופחתת בחומרים אחרים), ומה הנזק שנגרם לכליות כתוצאה מהשימוש בטרן? תודה.
חחח שאלת פה שאלות מחקר, תריץ חיפוש קצר בגוגל אתה תמצא כלכך הרבה עדויות גם של אנשים אינדיווידואלים וגם מחקרים שמראים כמה טרן הורס את הכליות/תאים במוח/לב וכו… זה הסטרואיד הכי רעיל שיש בשוק.

אהלן אהלן!
תספר חוויות... 🤣
שום חוויות נראה לך שאעשה עם זה משהו פשוט יש לי משיכה גם לגברים מהטרן הזה גם כן חח כול מיני פנטזיות סוטות שאני מתבייש בהן :/ תראה בmoreplatesmoredates סיפורים על זה מקווה שאצליח להתאפק ולא לעשות משהו שאתחרט עליו חחחח זה משגע את המוח

שום חוויות נראה לך שאעשה עם זה משהו פשוט יש לי משיכה גם לגברים מהטרן הזה גם כן חח כול מיני פנטזיות סוטות שאני מתבייש בהן :/ תראה בmoreplatesmoredates סיפורים על זה מקווה שאצליח להתאפק ולא לעשות משהו שאתחרט עליו חחחח זה משגע את המוח

@Allāh The Great

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית