הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טרן

• פותח/ת השרשור ytpt
  • פורסם בתאריך

ytpt

משתמש פעיל
559
67
נק' מוניטין:
96
559
67
שלום לפורום... האם ישנו סטרואיד או סארם אשר מתקרב לתוצאות שאפשר להשיג מטרן , אך ללא כל תופעות הלוואי של הטרן?

אני על טרן סייקל שלישי כבר 400 מג
שמע ישראל , פרות של 450 קילו קיבלו 200 מ"ג בשבוע כשזה היה פינפליקס, לא יודע איך אתם מעיזים להגיע ל400.

מבחינתי טרן זה רק 100-120 בשבוע

שמע ישראל , פרות של 450 קילו קיבלו 200 מ"ג בשבוע כשזה היה פינפליקס, לא יודע איך אתם מעיזים להגיע ל400.

במינונים שלך זה כבר דפק אותך, מעניין מה היה קורה אם היית על 400

לא חף מתופעות לא נעימות כמו שפירטתי פה...אבל אני אחד שאוהב את האקסטרים בוא נקרא לזה ככה

• פותח/ת השרשור

100-120 בשבוע... אין למינון הזה כמעט תופעות לוואי? עדיין צריך לקחת דוסטינקס עקב הפרלוקטין?

עוד לא ניסיתי , לא יודע. אבל זה ללא ספק המינון שאני אעלה עליו
אולי @Allāh The Great ישתף
אני צריך דוסטינקס גם אם אני רק מריח את הויאל, לעומת זאת בננדרולון אף פעם לא הייתי צריך.
לא חף מתופעות לא נעימות כמו שפירטתי פה...אבל אני אחד שאוהב את האקסטרים בוא נקרא לזה ככה

לא יודע אם אקסטרים זה התיאור הנכון לזה…נשמע לי יותר כמו ניסיון להיכנס לאברבנל או לכלא גלבוע 🤣

אני צריך דוסטינקס גם אם אני רק מריח את הויאל, לעומת זאת בננדרולון אף פעם לא הייתי צריך.

לא יודע אם אקסטרים זה התיאור הנכון לזה…נשמע לי יותר כמו ניסיון להיכנס לאברבנל או לכלא גלבוע 🤣
חחחח

אם אני זוכר נכון החומר הוטרינרי היה מכיל גם אסטרוגן.

אם אני זוכר נכון החומר הוטרינרי היה מכיל גם אסטרוגן.
זוכר נכון חלקית.
בהתחלה מה שנתנו לפרות היה טרן בלבד, לאחר מכן נתנו טרן + אסטרוגן ועשו השוואה מה מניב יותר עלייה במסה.
טרן + אסטרוגן גרם ל'feed efficiency' גדול יותר, או בפשטות - יותר מסת שריר תמורת אותו מינון של טרן/מינון נמוך יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית