עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמע ישראל , פרות של 450 קילו קיבלו 200 מ"ג בשבוע כשזה היה פינפליקס, לא יודע איך אתם מעיזים להגיע ל400.אני על טרן סייקל שלישי כבר 400 מג
במינונים שלך זה כבר דפק אותך, מעניין מה היה קורה אם היית על 400שמע ישראל , פרות של 450 קילו קיבלו 200 מ"ג בשבוע כשזה היה פינפליקס, לא יודע איך אתם מעיזים להגיע ל400.
מבחינתי טרן זה רק 100-120 בשבוע
לקחתי רק פעם אחת , בגיל 22 לדעתי. הייתי על 250 אני חושב. לא זוכר כברבמינונים שלך זה כבר דפק אותך, מעניין מה היה קורה אם היית על 400
לא חף מתופעות לא נעימות כמו שפירטתי פה...אבל אני אחד שאוהב את האקסטרים בוא נקרא לזה ככהשמע ישראל , פרות של 450 קילו קיבלו 200 מ"ג בשבוע כשזה היה פינפליקס, לא יודע איך אתם מעיזים להגיע ל400.
100-120 בשבוע... אין למינון הזה כמעט תופעות לוואי? עדיין צריך לקחת דוסטינקס עקב הפרלוקטין?שמע ישראל , פרות של 450 קילו קיבלו 200 מ"ג בשבוע כשזה היה פינפליקס, לא יודע איך אתם מעיזים להגיע ל400.
עוד לא ניסיתי , לא יודע. אבל זה ללא ספק המינון שאני אעלה עליו100-120 בשבוע... אין למינון הזה כמעט תופעות לוואי? עדיין צריך לקחת דוסטינקס עקב הפרלוקטין?
אני צריך דוסטינקס גם אם אני רק מריח את הויאל, לעומת זאת בננדרולון אף פעם לא הייתי צריך.עוד לא ניסיתי , לא יודע. אבל זה ללא ספק המינון שאני אעלה עליו
אולי @Allāh The Great ישתף
לא חף מתופעות לא נעימות כמו שפירטתי פה...אבל אני אחד שאוהב את האקסטרים בוא נקרא לזה ככה
תקריתלא יודע אם אקסטרים זה התיאור הנכון לזה
חחחחאני צריך דוסטינקס גם אם אני רק מריח את הויאל, לעומת זאת בננדרולון אף פעם לא הייתי צריך.
לא יודע אם אקסטרים זה התיאור הנכון לזה…נשמע לי יותר כמו ניסיון להיכנס לאברבנל או לכלא גלבוע 🤣
שמע ישראל , פרות של 450 קילו קיבלו 200 מ"ג בשבוע כשזה היה פינפליקס, לא יודע איך אתם מעיזים להגיע ל400.
זוכר נכון חלקית.אם אני זוכר נכון החומר הוטרינרי היה מכיל גם אסטרוגן.