הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה על תפריט חיטוב

YARIN233

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
הפרטים שלי הם כדלקמן:
גובה:1.83
משקל:80
אחוז שומן:17 אחוז
מטרה:להוריד אחוז שומן ל11 אחוז 12 אחוז ולרדת במשקל כמובן
בניתי לעצמי תפריט חיטוב דל בפחמימות (שיכלול העמסות של פעם בשבוע של 350 גרם פחמימות)אני רק רוצה שתאשרו אם התפריט טוב לנתוני אם צריך להוסיף להורקיד תכתבו תגובה.
בוקר=7בבוקר: 2חלבוני ביצה+חצי גביע קוטג 0.5 אחוז
ארוחת 10:00: 5פרוסות פסטרמה דלת שומן+מלפפון
צהריים=13:00:טונה במים +ירק כלשהו
16:00 אימון
17:30 סיום אימון= כף וחצי חלבון מי גבינה
100 גרם שיבולת שוער
ארוחת ערב 20:00: חזה עוף דל שומן 150 גרם
סלט ירקות 150 גרם
22:30: 2 חלבון ביצה
כף גבינה
רבע קוטג 0.5 אחוז שומן

נתונים סופיים:
סה"כ קלוריות: 1020
סה"כ חלבון: 175 גרם
סה"כ שומן: 13.6 גרם
סה"כ פחמימות:35.1 גרם
סה"כ כולסטרול:136.2 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים:4.5 גרם

🆘

תעלה קלוריות דחוף אתה תדפוק את חילוף החומרים שלך תתחיל מי 2200 קקל ואז תוריד בהדרגה עד 1800

• פותח/ת השרשור
תשומן אני יוסף אבל לעלות 150 גרם פחמימה? אני עושה העמסות צריך כמות פחמימות קטנה בתפריט לא?

---------- התגובה התווספה ב 11:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:03 ----------

ואיך אני מוסיף שומן איזה מאכלים מה אתם ממליצים מאכלים אם שומן וכמעט ללא פחמימות

זה שתעשה דיאטה דלה בפחמימות לא אומר שתרד יותר שומן, אתה אולי תרד יותר במשקל אבל אלו יהיו נוזלים לכן להתעלל בעצמך מהתחלה זו טיפשות לשמע, אולי באחוזי שומן נמוכים ובקטעים שאתה נתקע בדיאטה זו אולי יכולה להיות אסטרטגיה טובה, עד אז אין טעם.
שומן יש לך: חמאת בוטנים, אגוזי מלך, שמן זית/קוקוס, בשר שמן, קוטג' 3-5% (במקום האוכל של יונים שאתה כרגע אוכל), טחינה/חומוס (יש קצת פחמימה, אוי לא!!!), יש עוד המון פשוט תסתכל על התוויות של המזון.

• פותח/ת השרשור
יש לך איזה תפריט נורמלי בשבילי אם שילוב של אבקת חלבון לאחר אימון או המלצה משו אני חייב להוריד אחוזי שומן כמובן שזה יבוא גם אם אימוניים אירוביים 4 פעמים בשבוע ואימוני משקולות טובים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית