עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תעשה בדיקות דם כלליות והורמונליות כולל lh fsh וכולי..אני בPCT כבר שבועיים אחרי סייקל של טסט
אני לוקח רק טמוקסיפן
זה אמור לגרום לשינויים במצב רוח? עייפות מוגברת?
קשה להשיג בדיקות כאלהתעשה בדיקות דם כלליות והורמונליות כולל lh fsh וכולי..
איפה hcg וקלומיד?
אני בPCT כבר שבועיים אחרי סייקל של טסט
אני לוקח רק טמוקסיפן
זה אמור לגרום לשינויים במצב רוח? עייפות מוגברת?
תגיד לרופא שלך מה לקחת ותקבל בדיקות דם ישר בלי בעיה תבקש ממנו פשוט לא לעדכן את זה בתיק האישי שלך.קשה להשיג בדיקות כאלה
תפקודי כבד יצאו תקינים, כל מה שתחת כקטגורית ביוכמיה יצא תקין
טסטוסטרון טוטאל יצא 9.2ngdl
הדרך שרוב האנשים לוקחים קלומיד היא לא נכונה זה תרופה אם ותק גדול מאוד מסכים היא לא בשביל כולם אבל אין שום סיבה להריץ אותה במינונים שרוב האנשים לוקחים יש להתחיל מ 12.5 לעשות בדיקות דם ורק אחרי זה לעלות את המינון.ברוב המקרים כלומיד מיותר וגורם למלא תופעות לוואי.
טמוקסי בלבד מספיק 'לשקם' את הציר.
כמובן שמומלץ לשלב פרגניל במהלך הסייקל,
או לתת בוסט של פרגניל בסוף הסייקל.
חחח חביבי אתה לא מיוחד ונס מדעי, אין דבר כזה ״התפקוד שלי חוזר מהר מאוד״ היה לך מזל פעם פעמיים שלוש ארבע אבל יבוא הסייקל שהגוף שלך יגיד ״לך זדיין״ וכלום לא יחזור ואז תזכר לעשות PCT רק אחרי חצי שנה שאתה מרגיש כמו חרא.תגיד לרופא שלך מה לקחת ותקבל בדיקות דם ישר בלי בעיה תבקש ממנו פשוט לא לעדכן את זה בתיק האישי שלך.
אני אישית בחיים לא עשיתי pct כי התפקוד האישי שלי חוזר מהר מאוד.
חחח חביבי אתה לא מיוחד ונס מדעי, אין דבר כזה ״התפקוד שלי חוזר מהר מאוד״ היה לך מזל פעם פעמיים שלוש ארבע אבל יבוא הסייקל שהגוף שלך יגיד ״לך זדיין״ וכלום לא יחזור ואז תזכר לעשות PCT רק אחרי חצי שנה שאתה מרגיש כמו חרא.
או שתעשה קרוז או שתעשה PCT כמו בן אדם נורמלי וחאלס עם השטויות.
לפותח האשכול אתה רק שבועיים בתוך הפרוטוקול ושבועיים אחרי סיום סייקל בטח שהטסט שלך עדיין יצא תקין וכן לגיטימי שתרגיש כמו גוש חרא בחודשיים / שלוש של אחרי סייקל תוך כדי הPCT , וואלקם נשמה שום דבר לא בחינם.
תגיד לרופא שלך מה לקחת ותקבל בדיקות דם ישר בלי בעיה תבקש ממנו פשוט לא לעדכן את זה בתיק האישי שלך.
אני אישית בחיים לא עשיתי pct כי התפקוד האישי שלי חוזר מהר מאוד אבל עדיין תמיד יש הכל למקרה חירום אני ממליץ לבצע את ה pct בצורה נכונה יש להוסיף hcg או hmg ו כלומיד בשביל להחזיר את התפקוד של הביצים למקום אני לא זוכר מה הנורמה לטסט אבל לפי מה שאתה אומר ניראה שהוא עדיין נמוך אצלך אני בנורמה אחרי הסייקל עומד על בין 22 ל 26 ואחרי מספר חודשים חוזר ל 44 טסט טוטל.
הטסט לא נמוך זה פשוט יחידת מדידה שונה, לפי היחידת מדידה שלך אני על 31.9
בכל מקרה אני לא רואה טעם לקחת HCG בPCT זה יכול לעשות בדיוק הפוך ממה שאני רוצה
כי אני רוצה שהגוף שלי יצור את ההורמונים בעצמו, HCG עוזר לעשות את הפעולה הזאת אבל על הדרך מונע מהגוף לעשות את זה בעצמו כי זה נכנס ON DEMAND ועושה את הפעולה עבור הגוףוזה? בוא נשמע
כי אני רוצה שהגוף שלי יצור את ההורמונים בעצמו
ובכל זאת אתה מזריק טסט חיצוני?! 🤦♂️
זה כזה מהפכני שאתה מחליט איזה הורמונים הגוף שלך ייצר ואיזה הורמונים אתה תזריק לו..
לא יודע אם טרול או רק משחק אותהכי אני רוצה שהגוף שלי יצור את ההורמונים בעצמו, HCG עוזר לעשות את הפעולה הזאת אבל על הדרך מונע מהגוף לעשות את זה בעצמו כי זה נכנס ON DEMAND ועושה את הפעולה עבור הגוף
זה יעיל בזמן הסייקל 🙃