הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חייב להתייעץ חיים ומוותתת

benyoao

משתמש מתחיל
88
27
נק' מוניטין:
30
88
27
אני בPCT כבר שבועיים אחרי סייקל של טסט
אני לוקח רק טמוקסיפן
זה אמור לגרום לשינויים במצב רוח? עייפות מוגברת?

• פותח/ת השרשור
תעשה בדיקות דם כלליות והורמונליות כולל lh fsh וכולי..
איפה hcg וקלומיד?
קשה להשיג בדיקות כאלה
תפקודי כבד יצאו תקינים, כל מה שתחת כקטגורית ביוכמיה יצא תקין
טסטוסטרון טוטאל יצא 9.2ngdl

קשה להשיג בדיקות כאלה
תפקודי כבד יצאו תקינים, כל מה שתחת כקטגורית ביוכמיה יצא תקין
טסטוסטרון טוטאל יצא 9.2ngdl
תגיד לרופא שלך מה לקחת ותקבל בדיקות דם ישר בלי בעיה תבקש ממנו פשוט לא לעדכן את זה בתיק האישי שלך.

אני אישית בחיים לא עשיתי pct כי התפקוד האישי שלי חוזר מהר מאוד אבל עדיין תמיד יש הכל למקרה חירום אני ממליץ לבצע את ה pct בצורה נכונה יש להוסיף hcg או hmg ו כלומיד בשביל להחזיר את התפקוד של הביצים למקום אני לא זוכר מה הנורמה לטסט אבל לפי מה שאתה אומר ניראה שהוא עדיין נמוך אצלך אני בנורמה אחרי הסייקל עומד על בין 22 ל 26 ואחרי מספר חודשים חוזר ל 44 טסט טוטל.

ברוב המקרים כלומיד מיותר וגורם למלא תופעות לוואי.
טמוקסי בלבד מספיק 'לשקם' את הציר.

כמובן שמומלץ לשלב פרגניל במהלך הסייקל,
או לתת בוסט של פרגניל בסוף הסייקל.

ברוב המקרים כלומיד מיותר וגורם למלא תופעות לוואי.
טמוקסי בלבד מספיק 'לשקם' את הציר.

כמובן שמומלץ לשלב פרגניל במהלך הסייקל,
או לתת בוסט של פרגניל בסוף הסייקל.
הדרך שרוב האנשים לוקחים קלומיד היא לא נכונה זה תרופה אם ותק גדול מאוד מסכים היא לא בשביל כולם אבל אין שום סיבה להריץ אותה במינונים שרוב האנשים לוקחים יש להתחיל מ 12.5 לעשות בדיקות דם ורק אחרי זה לעלות את המינון.

תגיד לרופא שלך מה לקחת ותקבל בדיקות דם ישר בלי בעיה תבקש ממנו פשוט לא לעדכן את זה בתיק האישי שלך.

אני אישית בחיים לא עשיתי pct כי התפקוד האישי שלי חוזר מהר מאוד.
חחח חביבי אתה לא מיוחד ונס מדעי, אין דבר כזה ״התפקוד שלי חוזר מהר מאוד״ היה לך מזל פעם פעמיים שלוש ארבע אבל יבוא הסייקל שהגוף שלך יגיד ״לך זדיין״ וכלום לא יחזור ואז תזכר לעשות PCT רק אחרי חצי שנה שאתה מרגיש כמו חרא.
או שתעשה קרוז או שתעשה PCT כמו בן אדם נורמלי וחאלס עם השטויות.

לפותח האשכול אתה רק שבועיים בתוך הפרוטוקול ושבועיים אחרי סיום סייקל בטח שהטסט שלך עדיין יצא תקין וכן לגיטימי שתרגיש כמו גוש חרא בחודשיים / שלוש של אחרי סייקל תוך כדי הPCT , וואלקם נשמה שום דבר לא בחינם.

חחח חביבי אתה לא מיוחד ונס מדעי, אין דבר כזה ״התפקוד שלי חוזר מהר מאוד״ היה לך מזל פעם פעמיים שלוש ארבע אבל יבוא הסייקל שהגוף שלך יגיד ״לך זדיין״ וכלום לא יחזור ואז תזכר לעשות PCT רק אחרי חצי שנה שאתה מרגיש כמו חרא.
או שתעשה קרוז או שתעשה PCT כמו בן אדם נורמלי וחאלס עם השטויות.

לפותח האשכול אתה רק שבועיים בתוך הפרוטוקול ושבועיים אחרי סיום סייקל בטח שהטסט שלך עדיין יצא תקין וכן לגיטימי שתרגיש כמו גוש חרא בחודשיים / שלוש של אחרי סייקל תוך כדי הPCT , וואלקם נשמה שום דבר לא בחינם.

מגיל 16 על חומרים באמת שבחיים לא עשיתי pct ברוך השם 4 ילדים עשיתי אבל אני יודע יום אחד כמו שאמרת הגוף יגיד לי זדיין זה למה יש לי הכל מוכן תמיד במקרה והיום הזה יגיע.

• פותח/ת השרשור

אני אישית בחיים לא עשיתי pct כי התפקוד האישי שלי חוזר מהר מאוד אבל עדיין תמיד יש הכל למקרה חירום אני ממליץ לבצע את ה pct בצורה נכונה יש להוסיף hcg או hmg ו כלומיד בשביל להחזיר את התפקוד של הביצים למקום אני לא זוכר מה הנורמה לטסט אבל לפי מה שאתה אומר ניראה שהוא עדיין נמוך אצלך אני בנורמה אחרי הסייקל עומד על בין 22 ל 26 ואחרי מספר חודשים חוזר ל 44 טסט טוטל.

הטסט לא נמוך זה פשוט יחידת מדידה שונה, לפי היחידת מדידה שלך אני על 31.9
בכל מקרה אני לא רואה טעם לקחת HCG בPCT זה יכול לעשות בדיוק הפוך ממה שאני רוצה

• פותח/ת השרשור
וזה? בוא נשמע
כי אני רוצה שהגוף שלי יצור את ההורמונים בעצמו, HCG עוזר לעשות את הפעולה הזאת אבל על הדרך מונע מהגוף לעשות את זה בעצמו כי זה נכנס ON DEMAND ועושה את הפעולה עבור הגוף
זה יעיל בזמן הסייקל 🙃

כי אני רוצה שהגוף שלי יצור את ההורמונים בעצמו

ובכל זאת אתה מזריק טסט חיצוני?! 🤦‍♂️

זה כזה מהפכני שאתה מחליט איזה הורמונים הגוף שלך ייצר ואיזה הורמונים אתה תזריק לו..

• פותח/ת השרשור
ובכל זאת אתה מזריק טסט חיצוני?! 🤦‍♂️

זה כזה מהפכני שאתה מחליט איזה הורמונים הגוף שלך ייצר ואיזה הורמונים אתה תזריק לו..

מעריצה שלי, הראשונה להגיב לי 😍
לפחות שהתגובה שלך תהיה איכשהו רלוונטית

כי אני רוצה שהגוף שלי יצור את ההורמונים בעצמו, HCG עוזר לעשות את הפעולה הזאת אבל על הדרך מונע מהגוף לעשות את זה בעצמו כי זה נכנס ON DEMAND ועושה את הפעולה עבור הגוף
זה יעיל בזמן הסייקל 🙃
לא יודע אם טרול או רק משחק אותה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית