הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל חמישי (דיון למביני עניין)

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכל חברי הפורום, אז אחרי שנעלמתי מכאן ללא מעט זמן כמובן שלא נעלמתי מהתחום האהוב עליי, בכל אופן מעוניין בקרוב להיכנס לסייקל החמישי או השישי שלי כבר ואני די מתלבט איך אני הולך לבנות אותו, אשמח להצעות וחוות דעת.
עד היום הסייקלים שלי היו מורכבים בעיקר מטסט כמובן, דקה ואיזה אוראלי בחודש הראשון.

שלום לכל חברי הפורום, אז אחרי שנעלמתי מכאן ללא מעט זמן כמובן שלא נעלמתי מהתחום האהוב עליי, בכל אופן מעוניין בקרוב להיכנס לסייקל החמישי או השישי שלי כבר ואני די מתלבט איך אני הולך לבנות אותו, אשמח להצעות וחוות דעת.
עד היום הסייקלים שלי היו מורכבים בעיקר מטסט כמובן, דקה ואיזה אוראלי בחודש הראשון.

מאסה/חיטוב?

ברצינות כתבת את כל זה?
אין שום סיבה שאני אכתוב סתם.
תאמין לי רע או סתם לא אכתוב.
זה סייקל קלסי שאתה יכול להריץ אותו לתקופה יחסית ארוכה בלי בעיות ואם תפריט תזונה מותאם לסייקל הזה אתה יכול לגדול יפה מאוד ולהרגיש מצויין.
מוזמן לעשות בדיקה על מספר מאמרים של לי פריסט בקשר לסייקל הזה.

זה סייקל קלסי שאתה יכול להריץ אותו לתקופה יחסית ארוכה בלי בעיות ואם תפריט תזונה מותאם לסייקל הזה אתה יכול לגדול יפה מאוד ולהרגיש מצויין.
אלא מינונים נמוכים
טיפה יותר מTRT אבל בכל זאת נמוך

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שזה סייקל לא רע, זה לא שאני מחפש להשתגע עם חומרים ומינונים, אבל טסט 200?
דיבול?
בולד?
למה להשתמש בשיט הזה בכלל?

יכול להיות שזה סייקל לא רע, זה לא שאני מחפש להשתגע עם חומרים ומינונים, אבל טסט 200?
דיבול?
בולד?
למה להשתמש בשיט הזה בכלל?

מינון נמוך של טסט שבפועל הוא לא נמוך בכלל מאפשר לך להריץ אותו בצורה הפיקטיבית מאוד ועדיין לגדול יפה בלי תופעות לוואי מוגברות לפחות בהמשך הסייקל.
מינון בינוני של בולד שגם ככה לוקח לו יחסית הרבה זמן לעבוד גם כן מאפשר לך להריץ אותו לתקופה יחסית גדולה בלי כאבי ראש ואם הידיע שבמינון הזה כדוריות הדם האדומות לא יעלו יותר מידי ויחד אם זה לגדול גם כן יפה מאוד ללא תופעות לוואי כמו לחץ דם מוגבר וכולי יחד אם זה המראה הקשה שאתה מקבל מבולד והפאמפ לא יכול להשתוות למשהו אחר.
דיבול נכון קלסי ולא יותר מדי מעניין אבל מתחיל לעבוד מהר ועם תזונה נכונה יוציא את המקסימום שאפשר מהסייקל לפחות במספר שבועות הראשונות בכללי התחושה הטובה שאתה מקבל ממנו גם סוסוט לא יכול להחליף.
מינון נמוך של פרווירון יעשה איזון מסויים בסייקל הזה וזה רק אם אין רגישות ל dht יתר.. גם כן מוזמן למצאו מאמרים על זה.

המטרה של הסייקל הזה היא שאתה יכול למשוך אותו הרבה שבועות ולרדת ממנו בלי בעיות בזמן הזה לגדול מצויין ולהרגיש בסדר ב pct הוא לא קשה על הגוף ומאפשר גדילה יפה מאוד עם תזונה נכונה.

מינון נמוך של טסט שבפועל הוא לא נמוך בכלל מאפשר לך להריץ אותו בצורה הפיקטיבית מאוד ועדיין לגדול יפה בלי תופעות לוואי מוגברות לפחות בהמשך הסייקל.
מינון בינוני של בולד שגם ככה לוקח לו יחסית הרבה זמן לעבוד גם כן מאפשר לך להריץ אותו לתקופה יחסית גדולה בלי כאבי ראש ואם הידיע שבמינון הזה כדוריות הדם האדומות לא יעלו יותר מידי ויחד אם זה לגדול גם כן יפה מאוד ללא תופעות לוואי כמו לחץ דם מוגבר וכולי יחד אם זה המראה הקשה שאתה מקבל מבולד והפאמפ לא יכול להשתוות למשהו אחר.
דיבול נכון קלסי ולא יותר מדי מעניין אבל מתחיל לעבוד מהר ועם תזונה נכונה יוציא את המקסימום שאפשר מהסייקל לפחות במספר שבועות הראשונות בכללי התחושה הטובה שאתה מקבל ממנו גם סוסוט לא יכול להחליף.
מינון נמוך של פרווירון יעשה איזון מסויים בסייקל הזה וזה רק אם אין רגישות ל dht יתר.. גם כן מוזמן למצאו מאמרים על זה.

המטרה של הסייקל הזה היא שאתה יכול למשוך אותו הרבה שבועות ולרדת ממנו בלי בעיות בזמן הזה לגדול מצויין ולהרגיש בסדר ב pct הוא לא קשה על הגוף ומאפשר גדילה יפה מאוד עם תזונה נכונה.
יצא לך לרוץ על מינון כזה של בולד ? כי בולד בדרך כלל מגיע באנדקונייט כלומר חצי כמעט מכל ה200 זה רק האסטר...

אפשר להשיג היום גם בולד סייפוינט.

• פותח/ת השרשור

בלי לפגוע כמובן, מעריך מאוד את התגובה המפורטת, אבל יש לי שאלה קטנה, אתה די חדש בתחום הזה נכון?
באמת שלא בקטע רע, סתם מתוך סקרנות

• פותח/ת השרשור
@אביב חזיזה
אח אתה מתחרה?
חשבת על זה?
לדעתי אתה חייב(אפילו לשם הספורטיביות)
האמת שחשבתי על זה, אפילו התחלתי סוג של הכנה שלוש פעמים והפסקתי, אבל סתם מתוך סקרנות, למה אתה חושב שאני חייב להתחרות?😁

טסט 200 / 250
בולדנון 250 / 200
דיבול 30 / 50
פרוירון 25
תפריט תזונה נמוך פחמימות / סודיום
בולד המינון נמוך ולא יעיל...
האמת שחשבתי על זה, אפילו התחלתי סוג של הכנה שלוש פעמים והפסקתי, אבל סתם מתוך סקרנות, למה אתה חושב שאני חייב להתחרות?😁
בגלל שיש לך קעקוע יפה על היד נו באמת חחח כי יש לך אחלה פיזיק אביב

השייפ
הבגרות בדיבור
שליטה בחומר(תרתי משמע) 😃
הוותק
וכו'

האם יש לך אפשרות להתחרות,באולימפיה אמט'ור?

• פותח/ת השרשור
בולד המינון נמוך ולא יעיל...

בגלל שיש לך קעקוע יפה על היד נו באמת חחח כי יש לך אחלה פיזיק אביב
חחחח אהבתי את תשומת הלב לקעקוע וכמובן תודה על עניין הפיזיק, אבל זה לא מספיק בשביל להתחרות, לא לדעתי בכל אופן
השייפ
הבגרות בדיבור
שליטה בחומר(תרתי משמע) 😃
הוותק
וכו'

האם יש לך אפשרות להתחרות,באולימפיה אמט'ור?
אין לי את האומץ להתחרות אפילו במר ישראל:lol:
עם כמה שרציתי ועם כמה שזה היה החלום שלי, די ויתרתי עליו בגלל כל מיני סיבות כאלו ואחרות, הסיבה העיקרית היא שאני חושב שאף פעם לא יהיה לי מספיק בשר בשביל להתחרות, לא באלי להיות עוד אחד שעושה מעצמו צחוק ועולה על במה כמו שלד עצמות, הרבה מהחברה שמתחרים בארץ הם פאקניג בדיחה ולא אעשה מעצמי בדיחה

• פותח/ת השרשור
@אביב חזיזה
תנסה מקסימום תצליח 😃
צריך הרבה מאוד ביטחון בשביל לעשות צעד כזה, קצת קשה שאין לך את הביטחון הזה בפני קהל ועוד בפוזיציה כזאת ותוסיף על כל זה את זה שאתה לא בטוח אפילו בעצמך:sarcastic:

חחחח אהבתי את תשומת הלב לקעקוע וכמובן תודה על עניין הפיזיק, אבל זה לא מספיק בשביל להתחרות, לא לדעתי בכל אופן

אין לי את האומץ להתחרות אפילו במר ישראל:lol:
עם כמה שרציתי ועם כמה שזה היה החלום שלי, די ויתרתי עליו בגלל כל מיני סיבות כאלו ואחרות, הסיבה העיקרית היא שאני חושב שאף פעם לא יהיה לי מספיק בשר בשביל להתחרות, לא באלי להיות עוד אחד שעושה מעצמו צחוק ועולה על במה כמו שלד עצמות, הרבה מהחברה שמתחרים בארץ הם פאקניג בדיחה ולא אעשה מעצמי בדיחה
כול הכבוד שאתה כנה למרות שלדעתי כן יש לך שייפ לתחרות...אבל צודק בקטע שמלא ילדודס עולים לבמה שנראים כמו מקל סנוקר ועושים מעצמם צחוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית