הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל חמישי (דיון למביני עניין)

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכל חברי הפורום, אז אחרי שנעלמתי מכאן ללא מעט זמן כמובן שלא נעלמתי מהתחום האהוב עליי, בכל אופן מעוניין בקרוב להיכנס לסייקל החמישי או השישי שלי כבר ואני די מתלבט איך אני הולך לבנות אותו, אשמח להצעות וחוות דעת.
עד היום הסייקלים שלי היו מורכבים בעיקר מטסט כמובן, דקה ואיזה אוראלי בחודש הראשון.

• פותח/ת השרשור
כול הכבוד שאתה כנה למרות שלדעתי כן יש לך שייפ לתחרות...אבל צודק בקטע שמלא ילדודס עולים לבמה שנראים כמו מקל סנוקר ועושים מעצמם צחוק
אם יבוא יום ואהיה 100 קילו על אחוז שומן אידאלי יכול מאוד להיות שאכנס להכנה תחרותית ואלך על זה, אבל סביר להניח שזה לעולם לא יקרה, אני ו-100 קילו רחוקים אחד מהשני שמיים וארץ והסיכוי שאגיע לשם מתישהו הוא אולי בגלגול אחר:lol:🤣

בלי לפגוע כמובן, מעריך מאוד את התגובה המפורטת, אבל יש לי שאלה קטנה, אתה די חדש בתחום הזה נכון?
באמת שלא בקטע רע, סתם מתוך סקרנות

הכל בסדר לא היה לי משתמש פעם פה חדש אני לא מתאמן מהילדות בתחום החומרים מגיל 16 נכון לעכשיו לא מתאמן אבל צברתי הרבה ניסיון מלהיות שפן ניסיונות של עצמי.

היום בן 29..

גיל 16
Screenshot_20221101-091708_Photos.jpg

Screenshot_20221101-091845_Photos.jpg

אני חושב פה זה 2018 ניראה לי סייקל טסט פרופ וקצת וינסטרול..
Screenshot_20221101-091908_Photos.jpg

חודש אפריל 2022
Screenshot_20221101-092817_Photos.jpg

חודש יולי 2022 סייקל סוסט בתוספת סוספנסיון ודיבול התחלתי ב אפריל סיימתי הסוף יולי

Screenshot_20221101-092924_Gallery.jpg
Screenshot_20221101-093309_Gallery.jpg
Screenshot_20221101-093406_Facebook.jpg

Screenshot_20221101-092945_Gallery.jpg

הכל בסדר לא היה לי משתמש פעם פה חדש אני לא מתאמן מהילדות בתחום החומרים מגיל 16 נכון לעכשיו לא מתאמן אבל צברתי הרבה ניסיון מלהיות שפן ניסיונות של עצמי.

היום בן 29..

גיל 16
צפה בקובץ המצורף 82917
צפה בקובץ המצורף 82918

אני חושב פה זה 2018 ניראה לי סייקל טסט פרופ וקצת וינסטרול..
צפה בקובץ המצורף 82919

חודש אפריל 2022
צפה בקובץ המצורף 82920

חודש יולי 2022 סייקל סוסט בתוספת סוספנסיון ודיבול התחלתי ב אפריל סיימתי הסוף יולי

צפה בקובץ המצורף 82921 צפה בקובץ המצורף 82923 צפה בקובץ המצורף 82924
צפה בקובץ המצורף 82922
אוקי ולמה שלחת את כול התמונות? כאילו לביקורת שינוי או סתם לשתף חח? בכול אופן דווקא ב2018 עם הטסט ומעט ויני היה שייפ יפה ואסתטי...כיום אני מניח שאתה במסה לפי התמונות לדעתי כבר צא לחיטוב ....מה המינונים שלך בסייקל האחרון?

אוקי ולמה שלחת את כול התמונות? כאילו לביקורת שינוי או סתם לשתף חח? בכול אופן דווקא ב2018 עם הטסט ומעט ויני היה שייפ יפה ואסתטי...כיום אני מניח שאתה במסה לפי התמונות לדעתי כבר צא לחיטוב ....מה המינונים שלך בסייקל האחרון?

שיתוף התמונות והתאריכים רק בשביל להראות לפותח האשכול שאני אכן כן יודע מה אני אומר ולא חדש בתחום זה הכל.

אני לא מתאמן עכשיו חזרתי פחות או יותר לאותו מצב שהייתי באפריל לפי התמונות.
אני מדי פעם חוזר ויוצא מהתחום בגלל העבודה משפחה וכולי..

הסייקל האחרון שלי היה
סוסטנון 200 / 250 / 345
דיבול 10/ 15 / 30
סספנשיון 25 / 50 כל יום לפני האימון.

שבוע אחרון לסייקל הוספתי יחידה 1 של אינסולין ישר אחרי האימון לפני האוכל.

Pct לא עשיתי lh fsh חזר לקדמותו
בכללי בסייקל אני תמיד מוסיף ארימידקס ו פרווירון הפעם לא לקחתי.

סה"כ באפריל שקלתי 63
יולי 78

בקשר לתמונה של 2018 כן השייפ היה יפה מאוד אבל סבלתי ולא היה כיף סה"כ זה היה עוד ניסוי שלי אני לא זוכר מינונים יותר מדי מ2018 אבל מה אני כן זוכר שזה היה תפריט תזונה צמחוני רחב פחמימות הייתי לוקח מינון גדול של ברזל ו b12 ופשוט הייתי נותן לחומרים לעשות את שלהם הרגשה כללית לא הייתה טובה זה אהי זוכר טוב מאוד אבל כן ורידים בכל הגוף היה.

• פותח/ת השרשור
שיתוף התמונות והתאריכים רק בשביל להראות לפותח האשכול שאני אכן כן יודע מה אני אומר ולא חדש בתחום זה הכל
אתה ממש לא צריך להוכיח לי או לאף אחד אחר שאתה מבין במשהו, עצם זה שאתה בעצמך יודע זה מספיק, דבר שני ״מבין״ בתחום הזה זה משהו שאף אחד לא יכול להגיד על עצמו גם כי תמיד יש מה ללמוד ומה לחדש וגם בגלל שאין כאן צודק ולא צודק, התחום הזה בנוי על דעות, חלקן נכונות יותר וחלקן נכונות פחות, אבל בסופו של דבר הכל בנוי מדעות ומניסיון אישי.
זו רק דעתי כמובן
לגבי התמונות, לא מבין איך זה מוכיח משהו, גם אני יכול לשתף תמונות / ביצועים וזה לא יוכיח כלום, לא שיש לי בעיה שמשתפים תמונות כן?
פשוט אין צורך לנסות להוכיח משהו דרך תמונות כי זה לא מוכיח שום דבר

אתה ממש לא צריך להוכיח לי או לאף אחד אחר שאתה מבין במשהו, עצם זה שאתה בעצמך יודע זה מספיק, דבר שני ״מבין״ בתחום הזה זה משהו שאף אחד לא יכול להגיד על עצמו גם כי תמיד יש מה ללמוד ומה לחדש וגם בגלל שאין כאן צודק ולא צודק, התחום הזה בנוי על דעות, חלקן נכונות יותר וחלקן נכונות פחות, אבל בסופו של דבר הכל בנוי מדעות ומניסיון אישי.
זו רק דעתי כמובן
לגבי התמונות, לא מבין איך זה מוכיח משהו, גם אני יכול לשתף תמונות / ביצועים וזה לא יוכיח כלום, לא שיש לי בעיה שמשתפים תמונות כן?
פשוט אין צורך לנסות להוכיח משהו דרך תמונות כי זה לא מוכיח שום דבר

ביקשת המלצה לגבי סייקל מאסה חדש.. רשמתי לך מה אני ממליץ לך לקחת לסייקל כזה לפי התגובה לא ממש הבנתה למה אני ממליץ את הסייקל הזה ולמה המינונים.
הסברתי את עצמי מספר פעמים ואחרי ששאלת אותי אם אני חדש בתחום הסברתי גם שלא..
בקשר לתמונות אפשר לראות שינוים מהירים וגדילת מאסת שריר מהירה גם כן מאנאבולים פשוטים ומינונים נמוכים אני לא אחד שמתאמן קבוע אם בכלל ..
פעם הכל היה מדעות של אחרים בלי הסבר ובלי לשאול למה אמרו 500 טסט אז 500 טסט וככה זה צריך להיות היום זה קצת שונה יש הסבר והיגיון במה לקחת ולמה המינון זה ניראה שגם פה יש את ההרגל הזה שצריך לקחת אנבולים מסובכים במינונים גדולים בשביל לגדול או להרגיש טוב ואם זה ככה אז לצערי זה לא נכון.

אני לא נחשב בגדר מפתח גוף לצערי היום אבל הייתי יושב שעות על גבי שעות ולומד מאמרים / מחקרים על כל הורמון סינתטי שיש בשוק שקשור לפיתוח הגוף עשיתי סייקלים אם חומרים במינונים שהיום אני יכול להגיד תודה לאל שאני חי באמת לא היה לי גבולות..

וזה עוד לפני ש דוקטור טוני חיוג' הגיעה לתמונה..

לא מנסה להוכיח שום דבר באמת לא חשוב לי איזה סייקל תעשה ומה החומרים שתבחר סה"כ נתתי את ההמלצה שלי והסבר למה זה הכל יכול להגיד לך שאם כן תחליט להריץ את הסייקל שרשמתי למשוך אותו מספר חודשים טובים תגדל מצויין ותרגיש טוב.

בסופו של יום הכל מגיע מהתזונה ..

במקרה ואתה מעוניין בסייקל יותר מעניין וזה מה אתה מחפש אז בבקשה..

טסט אסטר ארוך 800
*צריך לשלב a.i לפי ניסיון אישי

אנבר 50מג ביום
*לתת לכדור להתמוסס מתחת ללשון ולא לבלוע רגיל

Hgh
שבוע ראשון 3יחידות ביום
שבוע שני 5יחידות ביום
שבוע שלישי - עד שבוע חמישי 9 יחידות ביום יכול גם 10 תלוי איך הגוף שלך יקבל את זה.
*לא יודע מה הרגישות שלך לאינסולין אבל מ5 יחידות תצטרך לקחת לפי בדיקות סוכר לפני ואחרי האוכל תדע..
ממליץ novorapid כתום.
לצערי לא יכול לתת לך המלצה אפילו איך ומתי לקחת את האינסולין כי זה עולם אחר לגמרי ומסוכן מאוד. תצטרך לעשות מחקרים לבד.

בקשר לhgh את יכול לרדת במינון גם ל 5 אחרי מספר שבועות על 9 10+ ואחרי זה להישאר תקופה יפה על 3 בשביל לשמר את היופי..
במינונים של מעל 5 יחידות מומלץ תמיד לבדוק רמות סוכר ובאת הצורך להכניס אינסולין לתפקוד אחרת המשחק פה מסוכן מאוד.
קח בחשבון שאני מדבר על hgh רופאי של פייזר ולא סיני.

בהצלחה לך תמיד בכל סייקל שתבחר לעשות!
אין כמו blast and cruise חבר

הבעיה בתחום הזה היא שהתוצאות מאוד אינדיווידואליות, אדם אחד ישבע ש200 טסט ו200 בולד נתנו לו תוצאות מרשימות ביותר ועלה 15קג בעוד שאדם אחר הגוף שלו לא מקבל את זה כזה טוב והוא בקושי יעלה 5קג מהסייקל הזה.

כמו שאומרים
It’s not one size fits all

לכן מאוד חשוב לבדוק על עצמך ולהמשיך עם מה שהגוף שלך מגיב הכי טוב ולא לעשות סייקל מסויים רק כי בחור גדול ממך עושה אותו.

הבעיה בתחום הזה היא שהתוצאות מאוד אינדיווידואליות, אדם אחד ישבע ש200 טסט ו200 בולד נתנו לו תוצאות מרשימות ביותר ועלה 15קג בעוד שאדם אחר הגוף שלו לא מקבל את זה כזה טוב והוא בקושי יעלה 5קג מהסייקל הזה.

כמו שאומרים
It’s not one size fits all

לכן מאוד חשוב לבדוק על עצמך ולהמשיך עם מה שהגוף שלך מגיב הכי טוב ולא לעשות סייקל מסויים רק כי בחור גדול ממך עושה אותו.

כל מילה בסלע לא אמרתי בשום מקום שאסור לשנות את המינון יש אנשים שהtrt שלהם זה 12.5 קלומיד ועושה את העבודה ויש כאלה ש400מג טסט זה המינון הtrt שלהם הגוף שלנו עובד בצורה שונה במיוחד הריצפטורים שלנו..

מה כן תמיד מומלץ להתחיל ממינון נמוך יותר הגיוני שלא נדבר על בולד שרק משבוע 6 פחות או יותר מתחיל לעבוד אבל ברגע שרמת הפלזמה בדם של החומר גדולה שינוי המינון יתחיל להשפיע מהר מאוד.
אם כמה שבולד רך ונעים על הגוף שלנו אין לי מושג איך ישפיע פה על הבחור אז 200 250 זה בסדר גמור שלא נדבר על זה שמינון רגיל לסוס אחרי ניתוח זה 30-50מג חח..

אני אישית מעדיף סייקלים עדינים ופשוט למשוך אותם הרבה זמן הסיבה לקח שהblast and cruise שלי היה פעם קצת מעל שנה ואחרי זה ירדתי מחומרים בכלל והתפקוד האישי שלי חזר רגיל.

בסייקל הזה אני אישית לקחתי גרם של טסט בשבוע.
זה שרשמתי 800 לא אומר שצריך לקחת 800 הנקודה פה שמינון של הטסט צריך להיות גבוה זה הכל אני יסביר למה.. המטרה של הסייקל זה לפתוח חלון אנבולי מקסימלי בלי להוסיף יותר מידי כי גם ככה יש מעל ומעבר.

פרמטרים של חומרים
טסט 70/30
*ארימידקס במינון נכון יהפוך אותו ל 90/10
אנבר 10:1
*במינון נמוך של 10מג מוריד את הshbg ומאפשר זרימה יותר גבוה של טסט לדם שמעלה את ה test free בהרבה יותר!
הורמון גדילה 100%
*מעלה את הסינתזה ויצור של igf1
*גם היום דל קלוריות או אפילו צום ממשיכים לגדול מול המראה
אינסולין גם כן 100%
*אין מה להגיד על אינסולין או חבר או שד המוות.
סה"כ יאפשר את הסייקל הזה ויעזור לחלבונים להתעכל כמו שצריך ולא לצאת בשירותים.

אפשר כמובן להוסיף עוד ועוד ותמיד לשחק אם המינונים בסופו של יום צריך לקחת בחשבון שכל סייקל שאנחנו עושים מוריד מאורך החיים והמטרה תמיד *לא* לקצר את החיים יותר מידי..

Ifbb pro מריצים סייקלים כאלה בכפול 3 מהמינונים האלה סתם אומר..

• פותח/ת השרשור
שמינון של הטסט צריך להיות גבוה
גם 200 זה גבוה לאדם ״טבעי״
להשתמש בטסט כמה שיותר גבוה לא עושה שכל, הרבה לא יסכימו איתי כאן אבל לקחת את הטסט, להשתמש בו נטו כבסיס ועליו להלביש אנאבול חזק שיבנה את השריר בכמות גבוהה יותר מהטסט זה הרבה יותר חכם לדעתי.
למשל לקחת טסט באיזור ה-300 שבועי ואיתו לקחת דקה באיזור ה-400.
שוב, אני יודע שהרבה כאן לא יסכימו איתי לגבי זה אבל אח תבדקו טוב תמצאו את ההיגיון שמאחורי זה.

גם 200 זה גבוה לאדם ״טבעי״
להשתמש בטסט כמה שיותר גבוה לא עושה שכל, הרבה לא יסכימו איתי כאן אבל לקחת את הטסט, להשתמש בו נטו כבסיס ועליו להלביש אנאבול חזק שיבנה את השריר בכמות גבוהה יותר מהטסט זה הרבה יותר חכם לדעתי.
למשל לקחת טסט באיזור ה-300 שבועי ואיתו לקחת דקה באיזור ה-400.
שוב, אני יודע שהרבה כאן לא יסכימו איתי לגבי זה אבל אח תבדקו טוב תמצאו את ההיגיון שמאחורי זה.

מינון הטסט צריך להיות גבוה ספציפית בסייקל הזה בכל סייקל אחר אני אישית לא יעבור את ה250 גג של הגג וזה אני סתם מנסה לסיים חומר שלא ישאר לי בבקבוקון לפח זה 375 וזה אני חזיר שהולך להצטער על זה אחרי זה.

בלסט אנד קרוז שלי רגיל זה
375 טסט
קרוז 125

אזרוק רימון יותר מעניין ניראה מה יהיה להגיד 🙄
לא צריך לקחת טסט או אנבולים בכלל
מספיק קצת myo - 029 וזהו אפשר לגדול בלי הפסקה יום ולילה 😁 אני חושב גם לא צריך להתאמן יותר מידי פעם בשבוע יספיק fbw

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית