הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל חמישי (דיון למביני עניין)

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכל חברי הפורום, אז אחרי שנעלמתי מכאן ללא מעט זמן כמובן שלא נעלמתי מהתחום האהוב עליי, בכל אופן מעוניין בקרוב להיכנס לסייקל החמישי או השישי שלי כבר ואני די מתלבט איך אני הולך לבנות אותו, אשמח להצעות וחוות דעת.
עד היום הסייקלים שלי היו מורכבים בעיקר מטסט כמובן, דקה ואיזה אוראלי בחודש הראשון.

הוא לא מרסק אותו הוא נתפס על האנזים שקשור לארמטזציה אותו האנזים שמעביר טסט ל אסטרוגן פשוט רמת הארומטזציה שלו היא חצי משל טסטסטרון.
אתה ממש אבל ממש לא מעודכן וחבל ששוב אתה מפיץ פייק. המיתוס של בולד מומר ב50% פחות מטסט' נלקח מהספר אנאבוליקס. הרפרנס שלו בספר בכלל לא הזכיר את התרופה בולדנון ככה מה שהוא רשם זה שטויות.

ממה שידוע, אין מחקר על בני אדם בתרופה בולדנון אז ככה שאי אפשר לדעת מה ואיך זה משפיע על בני אדם. המידע היחיד שאפשר להשיג זה דרך אנקונדות של אנשים.

אין לדעת מה יתפס יותר חזק על הרצפטורים האלה הטסט או הבולד לכן מומלץ עדיין לקחת ai בשביל לשמור על e2 נמוך כמובן לעשות בדיקות דם לפני ואחרי.
לא מומלץ בשום שלב שהe2 יהיה נמוך. אסור שהוא יהיה גבוה מידי בשביל למנוע תופעות לוואי אבל בטח שבטח שלא יהיה נמוך. מציע לך לעשות קריאה רצינית בעניין של אנאבולים וזה שהשתמשת מגיל 16 לא מעיד יותר מידי.

הרפרנס שלי
Does Boldenone Aromatize Into Estradiol Or Inhibit Aromatase?

אתה ממש אבל ממש לא מעודכן וחבל ששוב אתה מפיץ פייק. המיתוס של בולד מומר ב50% פחות מטסט' נלקח מהספר אנאבוליקס. הרפרנס שלו בספר בכלל לא הזכיר את התרופה בולדנון ככה מה שהוא רשם זה שטויות.

ממה שידוע, אין מחקר על בני אדם בתרופה בולדנון אז ככה שאי אפשר לדעת מה ואיך זה משפיע על בני אדם. המידע היחיד שאפשר להשיג זה דרך אנקונדות של אנשים.

לא מומלץ בשום שלב שהe2 יהיה נמוך. אסור שהוא יהיה גבוה מידי בשביל למנוע תופעות לוואי אבל בטח שבטח שלא יהיה נמוך. מציע לך לעשות קריאה רצינית בעניין של אנאבולים וזה שהשתמשת מגיל 16 לא מעיד יותר מידי.

הרפרנס שלי
Does Boldenone Aromatize Into Estradiol Or Inhibit Aromatase?
הכל מיתוסים.. אני לא יודע כלום...
אני יודע דבר אחד זה בדיקות דם לפני במהלך ואחרי זה מה אני יודע.
בקשר ל e2 נמוך הכוונה בגדר הבריא ולפי מה הבן אדם מרגיש.

בבקשה תכבד פאייק אני לא אפרסם במיוחד לא אדבר על משהו שאני לא יודע וממש לא בכיוון להשוות מי יודע יותר טוב וכולי אשמח תמיד ללמוד עוד..

מכיר את הרפרנס שרשמת אבל יודע בדיוק בכמה הe2 שלי עלה אחרי שהוספתי בולד.
אני רגיש לe2 לכן אני לא מתחיל סייקל מ2 חומרים אתן דוגמא

טסט 250 שבועים לאחר מכן בדיקות דם לפי הe2 אני אדע כמה ארימידקס אני מוסיף.
לאחר מכן אני יתחיל בולד או כל חומר אחר ויעשה בדיקות דם נוספות בשביל לבדוק את הe2.
אני יכול לחיות עם אקנה או גינו אבל לא לחץ דם גבוה פשוט משבש אותי וקצת אחרי 80 פקוגרם e2 אני מתחיל להרגיש את זה.

מה שאני אומר זה הכל מניסיון אישי שלי וזה לא קדוש.
בכללי רוב האנבולים נבדקו על חיות ולא בני אדם.. במיוחד בולד!

@Stark
איזה מינון של טסט היית ממליץ לקחת עם בולד על מנת לשמר את האסטרוגן?
לא לקחתי וגם לא מתכנן לקחת בולד, לכן אין לי כוונה לתת המלצה ספציפית למינון, אולי יש כאן יותר מנוסים ממני שמעוניינים לחלוק. רק אגיד באופן כללי על קריאות שעשיתי בזמנו על אנאבולים שאתה צריך להיות בשלב שאתה אמור לדעת כמה טסט' מומר לe2. כיום אפשר להשיג גם בולד סייפ ככה שהשליטה בתופעות שלו יותר ניתנות לשליטה מאשר מבולד אנד. רק שבולד סייפ משמעותית יקר יותר שזה באסה.
הכל מיתוסים.. אני לא יודע כלום...
אני יודע דבר אחד זה בדיקות דם לפני במהלך ואחרי זה מה אני יודע.
בקשר ל e2 נמוך הכוונה בגדר הבריא ולפי מה הבן אדם מרגיש.

בבקשה תכבד פאייק אני לא אפרסם במיוחד לא אדבר על משהו שאני לא יודע וממש לא בכיוון להשוות מי יודע יותר טוב וכולי אשמח תמיד ללמוד עוד..

מכיר את הרפרנס שרשמת אבל יודע בדיוק בכמה הe2 שלי עלה אחרי שהוספתי בולד.
אני רגיש לe2 לכן אני לא מתחיל סייקל מ2 חומרים אתן דוגמא

טסט 250 שבועים לאחר מכן בדיקות דם לפי הe2 אני אדע כמה ארימידקס אני מוסיף.
לאחר מכן אני יתחיל בולד או כל חומר אחר ויעשה בדיקות דם נוספות בשביל לבדוק את הe2.
אני יכול לחיות עם אקנה או גינו אבל לא לחץ דם גבוה פשוט משבש אותי וקצת אחרי 80 פקוגרם e2 אני מתחיל להרגיש את זה.

מה שאני אומר זה הכל מניסיון אישי שלי וזה לא קדוש.
בכללי רוב האנבולים נבדקו על חיות ולא בני אדם.. במיוחד בולד!
אוקיי

יכול להיות שזה סייקל לא רע, זה לא שאני מחפש להשתגע עם חומרים ומינונים, אבל טסט 200?
דיבול?
בולד?
למה להשתמש בשיט הזה בכלל?

אתה רוצה סייקל טוב שיעלה אותך מאסיבי וקשיח?
טסט 800-1000
בולד - 800-1000
טרן אייס/אנטט 400-800 מה שעובד לך יותר טוב.
כל מי שכותב לך סייקל עם 400-500 טסט לא באמת מבין מה הוא אומר כי זה לא בדיוק מביא תוצאות.
ואוראלי חודש ראשון בשילוב עם הטסט מן הסתם 100 מג לבחירתך - אנאדרול/דיבול/אנאבאר.
מתי שמתחיל לך ארומטזיציה - ארומזין 1מג כל יום.

נערך לאחרונה:
טסט 800-1000
בולד - 800-1000
כל מי שכותב לך סייקל עם 400-500 טסט לא באמת מבין מה הוא אומר כי זה לא בדיוק מביא תוצאות.
ואוראלי חודש ראשון בשילוב עם הטסט מן הסתם 100 מג לבחירתך - אנאדרול/דיבול/אנאבאר.
אין ספק שlarry wheels לא ראה תוצאות.

אין ספק שlarry wheels לא ראה תוצאות.
לארי ווילס בלבל במוח עם המינונים שהוא טען שהוא לקח כמו הרבה אחרים כדי לא לצאת רע.
לא אפשרי לשמור על מסת שריר שכזו וכוח שכזה על 500 טסט אחי היקר, אם כן אז למה אם אתה על 500 טסט ואתה לא נראה אפילו קרוב אליו? בדיוק כי זה לא המינונים.
כדי להפריח עוד את הטענות של כל הפייק סלברטיאים שאומרים שהם לוקחים מינונים נמוכים כמו 500 טסט יש מלא סרטונים ביוטיוב של אגדת פיתוח הגוף נאסר ועוד מלא אחרים שאמרו שבכדי להגיע לגדלים שהם הגיעו ובכדי להתחרות באולימפיה צריך כמות מטורפת של סטרואידים כזאת שאתה בכלל לא חשבת עליה וסתם בשביל שתדע - נאסר לקח 5000 טסט כן!!! רק טסט בלי עוד דברים אחרים מן הסתם שזה אומר אינסולין והורמון גדילה אז אם אתה מתבסס על המילה של לארי ווילס כנראה שגם הסייקלים שלך נראים ככה. יום טוב.

לארי ווילס בלבל במוח עם המינונים שהוא טען שהוא לקח כמו הרבה אחרים כדי לא לצאת רע.
לא אפשרי לשמור על מסת שריר שכזו וכוח שכזה על 500 טסט אחי היקר, אם כן אז למה אם אתה על 500 טסט ואתה לא נראה אפילו קרוב אליו? בדיוק כי זה לא המינונים.
כדי להפריח עוד את הטענות של כל הפייק סלברטיאים שאומרים שהם לוקחים מינונים נמוכים כמו 500 טסט יש מלא סרטונים ביוטיוב של אגדת פיתוח הגוף נאסר ועוד מלא אחרים שאמרו שבכדי להגיע לגדלים שהם הגיעו ובכדי להתחרות באולימפיה צריך כמות מטורפת של סטרואידים כזאת שאתה בכלל לא חשבת עליה וסתם בשביל שתדע - נאסר לקח 5000 טסט כן!!! רק טסט בלי עוד דברים אחרים מן הסתם שזה אומר אינסולין והורמון גדילה אז אם אתה מתבסס על המילה של לארי ווילס כנראה שגם הסייקלים שלך נראים ככה. יום טוב.
כי כל אחד מגיב אחרת לחומרים... הוא לא לקח רק 500 מג טסט, מן הסתם לפני תחרויות היא תיסף בעוד דברים.. אבל לרוב הוא היה על 500 טסט ועוד 150 מג אנדרול.
אה ועוד משהו, יש סדרת סרטונים של מתחרי אולימפיה משנות ה90 בה בכל סרטון של שעה בערך הם מתארים עם טשטוש פנים וקול את הסייקלים שלהם, אינסולין וhgh, חוץ מאחד בשם Lee priest שדיבר בפנים גלויות.

הם לקחו מינונים גבוהים מאוד, אבל לא מפלצתיים כמו שאתה חושב. מוזמן להציץ.

אה אז לקחת גרם של חומר זה הדרך לראות תוצאות...
ליצן..

טסט 800-1000
בולד - 800-1000

אף אחד פה לא ביג רמי ,500 מג זה מעל ומעבר עבור 90 אחוז מאיתנו.
אהבתי ,טרן שנה רצוף אבל אוראלים לא יותר מחודש .

• פותח/ת השרשור
טסט 800-1000
בולד - 800-1000
הדיון היה על סייקל, לא על דרך יצירתית להתאבדות

טסט 800-1000
בולד - 800-1000

אותי מעניין לדעת כמה אנשים אתה הורג במהלך סייקל כזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית