הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל חמישי (דיון למביני עניין)

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכל חברי הפורום, אז אחרי שנעלמתי מכאן ללא מעט זמן כמובן שלא נעלמתי מהתחום האהוב עליי, בכל אופן מעוניין בקרוב להיכנס לסייקל החמישי או השישי שלי כבר ואני די מתלבט איך אני הולך לבנות אותו, אשמח להצעות וחוות דעת.
עד היום הסייקלים שלי היו מורכבים בעיקר מטסט כמובן, דקה ואיזה אוראלי בחודש הראשון.

רוב הסיכויים שזה מה שאתה מחפש וזה גם המינונים ויש סיבה למה הטסט צריך להיות יותר גבוה מהדקה
testosterone-deca-cycle.png

קח בחשבון שתצטרך a.i
מה אני אישית ממליץ זה משבוע 11 לרדת ל 300 טסט ו 150 דקה ולמשוך אותו עוד 6-8 שבועות

• פותח/ת השרשור
רוב הסיכויים שזה מה שאתה מחפש וזה גם המינונים ויש סיבה למה הטסט צריך להיות יותר גבוה מהדקה
צפה בקובץ המצורף 82936

קח בחשבון שתצטרך a.i
מה אני אישית ממליץ זה משבוע 11 לרדת ל 300 טסט ו 150 דקה ולמשוך אותו עוד 6-8 שבועות
זה בדיוק ההיפך ממה שאני מחפש, תשמע כמו שכתבתי בנושא, זה לא סייקל ראשון שלי, להגיד לך שלא ניסיתי טסט גבוה ואנאבול אחר נמוך? ניסיתי.
כמו כן ניסיתי גם טסט נמוך ואנאבול אחר גבוה ממנו מעט.
השאלה היא בסופו של יום איפה זה עובד יותר והיום בדיעבד אני גם יכול להסביר למה זה עובד יותר.

זה בדיוק ההיפך ממה שאני מחפש, תשמע כמו שכתבתי בנושא, זה לא סייקל ראשון שלי, להגיד לך שלא ניסיתי טסט גבוה ואנאבול אחר נמוך? ניסיתי.
כמו כן ניסיתי גם טסט נמוך ואנאבול אחר גבוה ממנו מעט.
השאלה היא בסופו של יום איפה זה עובד יותר והיום בדיעבד אני גם יכול להסביר למה זה עובד יותר.
בפוסט הקודם דיברת על דקה והנושא פה קל ופשוט ואין מה להתווכח אלה אם כן דקה ספציפית עובד אליך בצורה אחרת...
אתה לא יכול להריץ דקה במינון יותר נמוך מטסט זה חד וחלק כי הפרולקטין שלך יעלה קפול 6 וכל הסייקל הזה לפח ישר הנושא הזה נבדק על ידי הרבה אנשים בעולם כולל אותי אני יכול להגיד לך שזה לא ממש כיף להשפריץ מוגלה מהפיטמה כשה אתה גבר ולי זה קרה.
סייקל של סוסט 475 של bio Gen למי שזוכר אותם
800 דקה דורב זה הכל אחרי מספר שבועות בדיקות דם פרולקטין של פרה ולחיצה קלה על הפיטמה היה יוצא חלב עזים צהוב.. אבל אם אתה חושב אחרת אחי זה שלך.

@אביב חזיזה תשנה גישה אחי , אתה כבר לא ילד ולא סייקל ראשון. אין צורך יותר לעבוד בסייקלים לפי הצורה שאתה חושב עליה.

300 טסט ו250 דקה(או לחילופין 400 מסטרון) לחצי שנה , יתן לך הרבה יותר תועלת (ובריאות ואיכות חיים) מאשר מינונים מטורפים ל3 חודשים.
המטרה בסוף היא לשמר כמה שיותר מסה/כוח/צורה ולהישאר בריא ומאושר.

אתה יודע שמדובר כאן בתהליך שלוקח זמן ולכן המלצתי אליך היא לצאת מתפיסת ה3 חודשים , להוריד מינונים , ולמשוך לתקופות ארוכות יותר.

למשל : 300-400 טרן ל3 חודשים גורם לאנשים לאבד את זה ולכולם יש חוויות נוראיות. אז למה לא לעשות 150 ל5 חודשים ולא לסבול משום דבר נורא בדרך ?.

נדחף לפוסט

כנראה עוד שבועיים מתחיל סייקל.

לראשונה הולך לנסות בולדנון, דעתכם עליו מניסיון אישי?

בגדול המטרה לצבור כמה שיותר מסת שריר ולהתאושש מפציעות קטנות (כרגע ננדרולון וטרן לא בא בחשבון) ולשכוח מהריבועים לזמן מה.

אגב, זה יהיה חומרים ארוכים, טסט ובולדנון בלבד, ללא אוראלי.

נדחף לפוסט

בגדול המטרה לצבור כמה שיותר מסת שריר ולהתאושש מפציעות קטנות (כרגע ננדרולון וטרן לא בא בחשבון) ולשכוח מהריבועים לזמן מה.

אני אישית התרחקתי מבולד רק מהסיבה שהרבה אנשים אמרו לי שהוא גרם להם לחרדות ואי שקט...

אני אישית הייתי עושה npp אחלה חומר למסה!

נדחף לפוסט

בולד בשבילי כמו דיבול חבר ישן וותיק אתה יכול להריץ אותו במינונים שונים גם מתחת לטסט וגם מעל הטסט פשוט לוקח לו זמן הכי הרבה שלקחתי אותו זה היה 6 חודשים שיחקתי יחסית הרבה במינונים שלו בשביל לראות מה קורה הדבר היחידי שצריך לשים לב איתו זה שהוא מעלה את רמת הכדוריות הדם האדומות מרכיב כלי דם ומגדיל את האור הדק החיצוני של הורידים ועורקים זאת אומרת כמות החמצן גדלה וזה מצויין המינוס היחידי שלו זה הגודש שהוא יוצר הדם נהיה יותר סמיך לכן צריך לעשות בדיקות דם מדי פעם ולראות מה הרמה של המוגלובין ו המטוקריט במקרה וזה יותר מידי גבוה אפשר פשוט לתרום דם וזה חוזר לקדמותו.

סייקל מאסה מנצח בשבילי זה
טסט
בולד
דיבול

צריך פשוט באמת לשמור על הפחמימות וסודיום בתזונה
אני אישית התרחקתי מבולד רק מהסיבה שהרבה אנשים אמרו לי שהוא גרם להם לחרדות ואי שקט...

אני אישית הייתי עושה npp אחלה חומר למסה!

יש דבר אחד שצריך לקחת בחשבון בשביל שלא יהיה את האי שקט והחרדות האלה..
בולד בדיוק כמו טסט עובר ל e2 ברגע שיש טסט ובולד ביחד הe2 מקפץ לו כמו ילדה עם קוקיות אם לא לטפל בזה הרגשה כמו לאישה במחזור אז כן חרדות ואי שקט.

• פותח/ת השרשור
@אביב חזיזה תשנה גישה אחי , אתה כבר לא ילד ולא סייקל ראשון. אין צורך יותר לעבוד בסייקלים לפי הצורה שאתה חושב עליה.

300 טסט ו250 דקה(או לחילופין 400 מסטרון) לחצי שנה , יתן לך הרבה יותר תועלת (ובריאות ואיכות חיים) מאשר מינונים מטורפים ל3 חודשים.
המטרה בסוף היא לשמר כמה שיותר מסה/כוח/צורה ולהישאר בריא ומאושר.

אתה יודע שמדובר כאן בתהליך שלוקח זמן ולכן המלצתי אליך היא לצאת מתפיסת ה3 חודשים , להוריד מינונים , ולמשוך לתקופות ארוכות יותר.

למשל : 300-400 טרן ל3 חודשים גורם לאנשים לאבד את זה ולכולם יש חוויות נוראיות. אז למה לא לעשות 150 ל5 חודשים ולא לסבול משום דבר נורא בדרך ?.
זה בדיוק מה שאמרתי, מינונים נמוכים נותנים הרבה יותר תועלת לטווח הארוך, כבר ממזמן לא בראש של מינונים גבוהים וסייקלים קצרים, אחרי הסייקל הראשון שלי כבר יצאתי מהראש הזה, כנראה הבנת אותי לא נכון

נדחף לפוסט

אין לי אישית המלצה על בולד חוץ מזה שאתה צריך לדעת איך שאר החומרים שאתה מתכוון לקחת משפיעים על הe2 כי בולד יכול לפרק לך את ההורמון הנל.

אתה מתכוון לקחת אנקונדייט או סייפוינט של דאוס?

אין לי אישית המלצה על בולד חוץ מזה שאתה צריך לדעת איך שאר החומרים שאתה מתכוון לקחת משפיעים על הe2 כי בולד יכול לפרק לך את ההורמון הנל.

שאתה מתכוון "מפרק" את הE2.. אתה מתכוון מעלה אותו? או מרסק אותו?

אם וכאשר אז אנקודייט שלs@p

האננתת יהיה של דאוס

הוא לא מרסק אותו הוא נתפס על האנזים שקשור לארמטזציה אותו האנזים שמעביר טסט ל אסטרוגן פשוט רמת הארומטזציה שלו היא חצי משל טסטסטרון.
בשום פנים ואופן אסור לקחת אותו בחשבון כמו ai גם לא מסטרון.
אין לדעת מה יתפס יותר חזק על הרצפטורים האלה הטסט או הבולד לכן מומלץ עדיין לקחת ai בשביל לשמור על e2 נמוך כמובן לעשות בדיקות דם לפני ואחרי.

הכל בסדר לא היה לי משתמש פעם פה חדש אני לא מתאמן מהילדות בתחום החומרים מגיל 16 נכון לעכשיו לא מתאמן אבל צברתי הרבה ניסיון מלהיות שפן ניסיונות של עצמי.

היום בן 29..

גיל 16
צפה בקובץ המצורף 82917
צפה בקובץ המצורף 82918

אני חושב פה זה 2018 ניראה לי סייקל טסט פרופ וקצת וינסטרול..
צפה בקובץ המצורף 82919

חודש אפריל 2022
צפה בקובץ המצורף 82920

חודש יולי 2022 סייקל סוסט בתוספת סוספנסיון ודיבול התחלתי ב אפריל סיימתי הסוף יולי

צפה בקובץ המצורף 82921 צפה בקובץ המצורף 82923 צפה בקובץ המצורף 82924
צפה בקובץ המצורף 82922
אני באמת לא מבין איזו סיבה יש להתחיל סייקל משייפ כזה? למה לא להגיע לשייפ סביר+ קודם בתור טבעי?

באמת שואל מהתעניינות…

אני באמת לא מבין איזו סיבה יש להתחיל סייקל משייפ כזה? למה לא להגיע לשייפ סביר+ קודם בתור טבעי?

באמת שואל מהתעניינות…
אני לא מפתח גוף יותר מדי פעם חוזר לכמה חודשים לפה לשם בגלל העבר שלי עם חומרים אן לי בעיה להתחיל סייקל גם אם אני לא בשיא כי כבר הייתי בנקודה הזאת 120 קילו על 1.75 לכן גם אם אני חוזר להתאמן ומתחיל סייקל הסיכוי שאני יחזור לטופ שלי הוא קלוש..
אני לא לוקח את זה ברצינות ולא מתרגש מחומרים.
זה כמו n.o xplode של פעם בשבילי

אני לא מפתח גוף יותר מדי פעם חוזר לכמה חודשים לפה לשם בגלל העבר שלי עם חומרים אן לי בעיה להתחיל סייקל גם אם אני לא בשיא כי כבר הייתי בנקודה הזאת 120 קילו על 1.75 לכן גם אם אני חוזר להתאמן ומתחיל סייקל הסיכוי שאני יחזור לטופ שלי הוא קלוש..
אני לא לוקח את זה ברצינות ולא מתרגש מחומרים.
זה כמו n.o xplode של פעם בשבילי
120 ק״ג על 1.75?? מטורף.
יש לך תמונה של זה להעלות?
שוקל להתחיל?? 🙄
אני זקן מידי ועייף מידי מהתחום התחרותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית