הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים לסטודנטים

גוהן

משתמש מתחיל
178
8
נק' מוניטין:
-28
178
8
האם אפשר להישאר על fullbody לאורך זמן או שחייב לעלות ל -ab?
יש מישהו שאני מכיר שהוא במשך 4-5 שנים מתאמן fullbody יש לו גוף בנוי טוב, והוא יותר בעניין של תחזוקה עכשיו ולא פיתוח גוף(הוא לא איזה ענק או חזק במיוחד אבל הוא סבבה) ... -הוא המליץ לי שבתור סטודנט fullbody בעיניו זה האולטימטיבי כי זה מאפשר גמישות בניגוד ל-ab ו -abc שצורך הרבה זמן...

כל מי שסביבי חושבים שfullbody זה רק קרש קפיצה ל-ab ואי אפשר להתפתח יותר מדי ב-fullbody ואיך אומרים -ב- fullbody, אתה חושב שאתה מתקדם כי אתה רואה פאמפ אבל בתאכלס אין באמת התקדמות מהותית...

האם fullbody מהווה איזשהו תקרת זכוכית?-אין לי בעיה בחופשים לעבור לכמה חודשים ל -ab או abc .. אבל בזמני סטרס ועומס בחיים אני באמת לא רואה את עצמי גם אוכל טוב וגם מתאמן יותר מ-3 פעמים בשבוע באופן קבוע...

נ.ב- אני אכן חושב שהשתפרתי והתפתתי בזמן שאני מתאמן, רק כולם אומרים לי שיכלתי להתפתח יותר אם הייתי עושה ab/ abc הם לא טועים רק שאימוני ab/abc גרמו לי לפרוש ל-3 חודשים כי לא הצלחתי לסגל אותם לתקופות עומס שהגיעו ... -ולכן לאחר שהפסקתי 3 חודשים עכשיו אני מתאמן באופן קבו fullbody כי זה מאפשר לי גמישות =לכל תקופה -אבל אומרים לי שזה יהווה עבורי תקרת זכוכית כדי להשתפר באופן משמעותי

נערך לאחרונה:
אני לא מומחה גדול, אבל כל העניין של החלוקה לפול באדי או ab זה לא באמת משנה, מה שחשוב זה הנפח השבועי הכולל.
מה שקורה שאם הזמן תצטרך להרים את הנפח וכנראה אימון של פול באדי יקח לך די הרבה זמן ויהיה קשה לך לעמוד באימונים כאלה ארוכים.

אם אתה עדיין מצליח להתקדם עם חלוקה של פולבאדי אז אתה יכול להמשיך איתה לדעתי, אבל יבוא היום שכנראה תצטרך להגדיל עוד את הנפח עבודה ( וכל אימון יקח לך לא מעט זמן )

• פותח/ת השרשור
אני לא מומחה גדול, אבל כל העניין של החלוקה לפול באדי או ab זה לא באמת משנה, מה שחשוב זה הנפח השבועי הכולל.
מה שקורה שאם הזמן תצטרך להרים את הנפח וכנראה אימון של פול באדי יקח לך די הרבה זמן ויהיה קשה לך לעמוד באימונים כאלה ארוכים.
האמת שכרגע אני חושב שהחלק הכי חשוב זה ה mind muscle connection, מנסה ללמוד לעשות flex לשרירי גב ולא מצליח

אם אתה עדיין מצליח להתקדם עם חלוקה של פולבאדי אז אתה יכול להמשיך איתה לדעתי, אבל יבוא היום שכנראה תצטרך להגדיל עוד את הנפח עבודה ( וכל אימון יקח לך לא מעט זמן )

אני מבצע פול באדי כבר כנה שנים.
זה תלוי בזמן שלך, אם נגיד אתה רוצה להכניס 9 שעות אימונים בשבוע, אם תעשה פול באדי, זה 3 שעות כל אימון. אם תחלק את זה לAB זה יצא שעה וחצי 6 ימים בשבוע.

יש כאלו שיעדיפו אימון קצר יותר כל יום, ויש כאלו כמוני שמעדיפים 3 ימים של המון עבודה.

בדרך כלל פול באדי אומר פחות עבודה, כי שעה וחצי 3 פעמים בשבוע זה פחות משעה וחצי 6 פעמים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
אני מבצע פול באדי כבר כנה שנים.
זה תלוי בזמן שלך, אם נגיד אתה רוצה להכניס 9 שעות אימונים בשבוע, אם תעשה פול באדי, זה 3 שעות כל אימון. אם תחלק את זה לAB זה יצא שעה וחצי 6 ימים בשבוע.

יש כאלו שיעדיפו אימון קצר יותר כל יום, ויש כאלו כמוני שמעדיפים 3 ימים של המון עבודה.

בדרך כלל פול באדי אומר פחות עבודה, כי שעה וחצי 3 פעמים בשבוע זה פחות משעה וחצי 6 פעמים בשבוע.
זה מטורף 3 שעות של אימון וגם לא אפקטיבי, שעה- גג שעה וחצי... אם יותר זה בגלל שאני מתהמה ומבזבז זמן

אני גם סטודנט שהיה מתאמן 4 פעמים בשבוע ab באופן אינטסיבי וחושב לעבור לfbw מטעמי נוחות.
מצד שני הראש קצת לא מאפשר כי מבחינתי זה וויתור.
לא כל כך סגור איך עושים את המעבר הזה

• פותח/ת השרשור
אני גם סטודנט שהיה מתאמן 4 פעמים בשבוע ab באופן אינטסיבי וחושב לעבור לfbw מטעמי נוחות.
מצד שני הראש קצת לא מאפשר כי מבחינתי זה וויתור.
לא כל כך סגור איך עושים את המעבר הזה
אני משקיע יותר על אוכל ותזונה נכונה וככה בעיניי זה ויתור חלקי

תתאים את ההגעה למכון ללו"ז שלך, לא רואה הבדל ענקי בין 3 ל4 פעמים מבחינת תועלת אבל כן מבחינת ניהול זמן ואנרגיה

לדוגמא:
אם אתה מרגיש יותר חד אחרי מכון (לרוב זה אחרי אירובי אבל יש אנשים שגם אחרי כוח מרגישים רגועים, אני עם קשב וריכוז וזה עוזר) אז יכול להיות שיותר פעמים בכלל יתרום לך ללימודים
מנגד, משהו שגם ראיתי שעלה אצל חברה שמתאמנים אינטנסיבי וממוקדי מטרה (פיתוח גוף, כוח ותחרויות) זה שהם אחרי אימון גם לא איתנו בכלל ואז הם לרוב משתדלים להתאמן בערב

tldr
זה יותר ניהול אנרגיה ולו"ז מאשר זמן לדעתי כי לא באמת לומדים בכל שעה פנויה ביום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית