הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאנשים שמשתמשים בזנקו בלבד

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי, אני יודע שיש מספר ויאלים לזנקו שרצים בשוק המקומי... השאלה מה מקורי ומה לא...מעלה תמונה של הויאלים שלי ולמי שמכיר אשמח לחוות דעת.. טרן קצר זנקו שאני רוכש ורוצה לדעת אם זה זנקו המקורי..תודה נ.ב יש לציין שאני מרוצה מהם עד כה אבל ראיתי כול מיני סוגים של זנקו מבחינת עיצוב הויאל והאריזה

קבצים מצורפים

• IMG-20220619-WA0002.jpeg
    IMG-20220619-WA0002.jpeg
    KB 100.7 · צפיות: 96
  • IMG-20220619-WA0000.jpeg
    IMG-20220619-WA0000.jpeg
    KB 120.5 · צפיות: 74
  • פותח/ת השרשור
איך אנשים עדיין משלמים את המחירים החזיריים האלה לא ברור לי .
אבל לא אמרתי כמה שילמתי אפילו חחח סתם שאלתי אם זה הזנקו המקורי
אנשים אוהבים לבזבז כסף, מרגישים שיקר אומר יותר טוב.
מי דיבר על כמה שילמתי בכלל שנכנסתם לדיון הזה? לא רשמתי מחיר לא רשמתי שיותר יקר=יותר טוב..לא מבין איך הסקתם את זה בכלל חחחח

אבל לא אמרתי כמה שילמתי אפילו חחח סתם שאלתי אם זה הזנקו המקורי

מי דיבר על כמה שילמתי בכלל שנכנסתם לדיון הזה? לא רשמתי מחיר לא רשמתי שיותר יקר=יותר טוב..לא מבין איך הסקתם את זה בכלל חחחח
לא יודע כמה שילמת אבל אם קנית את זה בארץ וזה זנקו אז שילמת יותר מידי זה כל מה שאני אומר.
לגבי השאלה שלך לא עניתי כי בחיים לא קניתי זנקו.

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד שהם הכי זולים שיצא לי לרכוש בלי לדבר על מחירים ..ואני מכיר מחירים של חול כי הייתי רוכש מחול בעבר ppl,deus וכו

• פותח/ת השרשור
אם קנית זנקו בארץ ושילמת פחות מדאוס או פנדה אז קנית זיוף
זה מחבר שלי שעושה לי ג'סטה מבחינת המחירים לכן זה זול מאוד...אבל מה לעשות שאפילו שזה חבר אני מעדיף לוודא..

זה מחבר שלי שעושה לי ג'סטה מבחינת המחירים לכן זה זול מאוד...אבל מה לעשות שאפילו שזה חבר אני מעדיף לוודא..
חברים חברים במחטים שוכחים.

סתם סתם אם סידר לך מחיר אז ברכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית