הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קם מאוחר

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
כרגע בחיטוב
סיימתי לאכול את הקלוריות שלי להיום (נשאר 100) העניין הוא שמחר אני קם בערך ב11-12, האם כדאי לפני השינה (עוד איזה 3-4 שעות נניח) לדפוק איזה יוגורט חלבון (בכל זאת הגוף יהיה 14-16 שעות בלי מזון), או שזה לא קריטי? (הגעתי לחלבון היומי ומעבר, אני אישית מעדיף פרי במה שנשאר).אני יודע שחד פעמי זה לא קריטי, אני שואל כי זה קורה לי הרבה, לפחות חצי מהשבוע בערך אני קם בשעות האלה (עובד בערב), ובדרך כלל ארוחה אחרונה ביום אוכל ב-21-22..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם אתה אוכל יום אחד 2300 קלוריות ליום אחרי 2700 אתה יכול להתייחס אל זה כאילו אכלת 2500 בשני הימים
כן אבל אני מדבר על החלבון לא על הקלוריות, לדעתך זה משמעותי ההפרש שעות האלה מהיום בתשע בערב לדוגמא עד מחר ב11-12 בבוקר?

כן אבל אני מדבר על החלבון לא על הקלוריות, לדעתך זה משמעותי ההפרש שעות האלה מהיום בתשע בערב לדוגמא עד מחר ב11-12 בבוקר?
שמע, אידיאלי זה לא. אם בפועל תראה הבדל? ככל הנראה גם לא. מה שחשוב זה בסופו של דבר להגיע לערכים יומיים (או שבועיים במידת הצורך), פרטים יותר קטנים מזה כבר מונעים ממך לרוב חיים נורמליים מחוץ למכון.

• פותח/ת השרשור
שמע, אידיאלי זה לא. אם בפועל תראה הבדל? ככל הנראה גם לא. מה שחשוב זה בסופו של דבר להגיע לערכים יומיים (או שבועיים במידת הצורך), פרטים יותר קטנים מזה כבר מונעים ממך לרוב חיים נורמליים מחוץ למכון.

מסכים איתך אבל אני רוצה למקסם את התוצאות כמה שאני יכול במסגרת החיים הנורמליים. אני לא אקום עכשיו במיוחד בשביל לאכול כדי לתת לגוף את המזון חח, אבל אם אני יכול לקחת יוגורט חלבון לפני השינה למה לא?
ודרך אגב, בחיטוב הנוכחי אני משתדל לאכול כל 3-4 שעות מנת חלבון לפחות, ואני בוודאות מרגיש את ההבדל, יש לי כח באימונים ואני כמעט לא יורד במשקלים, אחרי שבחיטוב הקודם לא ייחסתי לזה חשיבות והעדפתי לשמור קלוריות לערב, רוב היום אכלתי רבע מהכמות היומית ובערב את השאר, הייתי מגיע לאימון חסר כח, ואני אומר לך שזה משפיע ממש. אז גם הדברים הקטנים האלה חשובים, כמובן בלי להשתגע יותר מדי

כרגע בחיטוב
סיימתי לאכול את הקלוריות שלי להיום (נשאר 100) העניין הוא שמחר אני קם בערך ב11-12, האם כדאי לפני השינה (עוד איזה 3-4 שעות נניח) לדפוק איזה יוגורט חלבון (בכל זאת הגוף יהיה 14-16 שעות בלי מזון), או שזה לא קריטי? (הגעתי לחלבון היומי ומעבר, אני אישית מעדיף פרי במה שנשאר).אני יודע שחד פעמי זה לא קריטי, אני שואל כי זה קורה לי הרבה, לפחות חצי מהשבוע בערך אני קם בשעות האלה (עובד בערב), ובדרך כלל ארוחה אחרונה ביום אוכל ב-21-22..

מסכים איתך אבל אני רוצה למקסם את התוצאות כמה שאני יכול במסגרת החיים הנורמליים. אני לא אקום עכשיו במיוחד בשביל לאכול כדי לתת לגוף את המזון חח, אבל אם אני יכול לקחת יוגורט חלבון לפני השינה למה לא?
ודרך אגב, בחיטוב הנוכחי אני משתדל לאכול כל 3-4 שעות מנת חלבון לפחות, ואני בוודאות מרגיש את ההבדל, יש לי כח באימונים ואני כמעט לא יורד במשקלים, אחרי שבחיטוב הקודם לא ייחסתי לזה חשיבות והעדפתי לשמור קלוריות לערב, רוב היום אכלתי רבע מהכמות היומית ובערב את השאר, הייתי מגיע לאימון חסר כח, ואני אומר לך שזה משפיע ממש. אז גם הדברים הקטנים האלה חשובים, כמובן בלי להשתגע יותר מדי

קשה לי להבין מהשאלה שלך והתגובות שלך לתגובות מה בדיוק השאלה שנשאלת.

אני כן אענה בכלליות ואגיד שלפעמים בחיטוב בשעות הלילה אם הייתי ממש רעב - הייתי "מקריב" ארוחה ממחר לאותו היום. אמנם אלו מקרים נדירים אבל אני חושב שההקרבה של הארוחה מ"מחר" היא יותר יעילה לחיטוב אם היא תגרום לך לישון טוב.
*זה כמו אס בשרוול בשבילי ולא הייתי משתמש בזה בתדירות גבוהה, אלא רק במצב של רעב שמקשה עלי לישון.
כמובן שחשוב לזכור לא לשכוח למחרת להוריד את הארוחה.

לגבי מה שאמרת, לגבי 14-16 שעות בלי מזון - תראה אני בטוח שזה לא אידיאלי,אבל לא יקרה כלום סביר להניח. אולי כן הייתי שם דגש אחרי אימון במידה והייתי עושה על בטן ריקה לדאוג לחלבון מהיר (רק בגלל שעות הצום הארוכות).

עשיתי חיטובים כשהיה לי לוז מאוחר - יש גם אפשרות שלא תדחס את כל הארוחות שלך ב11-12 שעות ופשוט תעביר ארוחה מהיום למחר (שהוא "ארוך יותר).

מקווה שקלעתי בתשובות ולא הלכתי לאיבוד.
שיהיה המון בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית