עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
25 לנוב לפי גוגלאם כבר פתחת פוסט בנושא אז אשאל פה- מתי בלאק פריידי ? האם השבוע ביום שישי (25.11) או שבוע הבא (2.12) ?
בלאק פריידי זה יום שישי האחרון בכל חודש נובמבר. זה לעולם לא יכול להיות בדצמבראם כבר פתחת פוסט בנושא אז אשאל פה- מתי בלאק פריידי ? האם השבוע ביום שישי (25.11) או שבוע הבא (2.12) ?
מישהו מודע להאם יהיה הנחות גדולות שישי הקרוב
בmp
ואם מכירים עוד אתרים עם הנחות שתפו
אני הסתכלתי עכשיו על המחירים, גם עם ההנחות של שנה שעברה זה לא יגיע לאותם מחירים, 2.5 קג אבקת חלבון ב400 שח לפני ההנחות, גם עם 60% הנחה לא תגיע ל 90 שח שהיה שנה שעברה אחרי ההנחה של 60%+-, לא מבין איך זה הגיע לזה בשנה, הזוישנה שעברה כבר שבוע-שבועיים לפני בלאק פריידיי היו הנחות גדולות במייפרוטאין, עכשיו מאכזב
מקווה שביום עצמו יהיה משהו
כן המחירי בסיס עלו ממש משנה שעברה.אני הסתכלתי עכשיו על המחירים, גם עם ההנחות של שנה שעברה זה לא יגיע לאותם מחירים, 2.5 קג אבקת חלבון ב400 שח לפני ההנחות, גם עם 60% הנחה לא תגיע ל 90 שח שהיה שנה שעברה אחרי ההנחה של 60%+-, לא מבין איך זה הגיע לזה בשנה, הזוי
עם כל האינפלציה בבריטניה זה עדיין הזוי בעיניכן המחירי בסיס עלו ממש משנה שעברה.
אם הם היו רוצים לעשות מחירים כמו שנה שעברה אין להם בעיה לרשום 70% או 80% הנחה, או גם לרשום מחיר של 900 שקל ולכתוב 90% הנחה לכבוד בלאק פריידיי.
יש לי תחושה שזה לא יקרה אבל אולי יפתיעו מחר
עכשיו עם הנחה של משתמש חדש יוצא 180 ל 2.5 קילו, כששנה שעברה הזמנתי פעמיים 3 שקים של 2.5 מתחת לרף המכס, הזמנה אחת איזה שבוע שבועיים לפני בלאק פריידיי ואחת בבלאק פריידיי שיצא איזה 210
קוד קופון נוסף של 10% בmp
Yael10
אני קונה משם את החטיפי חלבון.. הם דווקא די משתלמים
סגור תודה.. מזל שעשיתי רק 2 משלוחים עד עכשיוDream10 נותן הנחה טיפה יותר גדולה
וואלה למה ככה קצתיש בהייארב 25 אחוז הנחה לכל המעוניין
קמצנים אחיוואלה למה ככה קצת
55 אחוזלא מאמין שהם עדיין לא העלו את ההנחה ל60 אחוז
תקנה סויה חצי מחיריוצא עכשיו 177 ל 2.5 קילו, עם הנחת משתמש חדש אמור להיות 150 (אם ההנחה 15 אחוז כמו שהייתה, לא בדקתי), כפול ממה שהיה שנה שעברה אבל עדיין יותר זול מכל מה שיש באייהרב