הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Black Friday

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
מישהו מודע להאם יהיה הנחות גדולות שישי הקרוב
בmp
ואם מכירים עוד אתרים עם הנחות שתפו

אם כבר פתחת פוסט בנושא אז אשאל פה- מתי בלאק פריידי ? האם השבוע ביום שישי (25.11) או שבוע הבא (2.12) ?

אם כבר פתחת פוסט בנושא אז אשאל פה- מתי בלאק פריידי ? האם השבוע ביום שישי (25.11) או שבוע הבא (2.12) ?
בלאק פריידי זה יום שישי האחרון בכל חודש נובמבר. זה לעולם לא יכול להיות בדצמבר

שנה שעברה כבר שבוע-שבועיים לפני בלאק פריידיי היו הנחות גדולות במייפרוטאין, עכשיו מאכזב
מקווה שביום עצמו יהיה משהו

שנה שעברה כבר שבוע-שבועיים לפני בלאק פריידיי היו הנחות גדולות במייפרוטאין, עכשיו מאכזב
מקווה שביום עצמו יהיה משהו
אני הסתכלתי עכשיו על המחירים, גם עם ההנחות של שנה שעברה זה לא יגיע לאותם מחירים, 2.5 קג אבקת חלבון ב400 שח לפני ההנחות, גם עם 60% הנחה לא תגיע ל 90 שח שהיה שנה שעברה אחרי ההנחה של 60%+-, לא מבין איך זה הגיע לזה בשנה, הזוי

אני הסתכלתי עכשיו על המחירים, גם עם ההנחות של שנה שעברה זה לא יגיע לאותם מחירים, 2.5 קג אבקת חלבון ב400 שח לפני ההנחות, גם עם 60% הנחה לא תגיע ל 90 שח שהיה שנה שעברה אחרי ההנחה של 60%+-, לא מבין איך זה הגיע לזה בשנה, הזוי
כן המחירי בסיס עלו ממש משנה שעברה.
אם הם היו רוצים לעשות מחירים כמו שנה שעברה אין להם בעיה לרשום 70% או 80% הנחה, או גם לרשום מחיר של 900 שקל ולכתוב 90% הנחה לכבוד בלאק פריידיי.
יש לי תחושה שזה לא יקרה אבל אולי יפתיעו מחר
עכשיו עם הנחה של משתמש חדש יוצא 180 ל 2.5 קילו, כששנה שעברה הזמנתי פעמיים 3 שקים של 2.5 מתחת לרף המכס, הזמנה אחת איזה שבוע שבועיים לפני בלאק פריידיי ואחת בבלאק פריידיי שיצא איזה 210

כן המחירי בסיס עלו ממש משנה שעברה.
אם הם היו רוצים לעשות מחירים כמו שנה שעברה אין להם בעיה לרשום 70% או 80% הנחה, או גם לרשום מחיר של 900 שקל ולכתוב 90% הנחה לכבוד בלאק פריידיי.
יש לי תחושה שזה לא יקרה אבל אולי יפתיעו מחר
עכשיו עם הנחה של משתמש חדש יוצא 180 ל 2.5 קילו, כששנה שעברה הזמנתי פעמיים 3 שקים של 2.5 מתחת לרף המכס, הזמנה אחת איזה שבוע שבועיים לפני בלאק פריידיי ואחת בבלאק פריידיי שיצא איזה 210
עם כל האינפלציה בבריטניה זה עדיין הזוי בעיני
אשכרה חזרנו 10 שנים אחורה מבחינת מחירי החלבון, מה לעזאזל

קוד קופון נוסף של 10% בmp
Yael10

אני קונה משם את החטיפי חלבון.. הם דווקא די משתלמים

יוצא עכשיו 177 ל 2.5 קילו, עם הנחת משתמש חדש אמור להיות 150 (אם ההנחה 15 אחוז כמו שהייתה, לא בדקתי), כפול ממה שהיה שנה שעברה אבל עדיין יותר זול מכל מה שיש באייהרב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית