הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

SS 2 - Return of the (other) Troll*

הדבר היחידי שקרה מהאוכל של אתמול זה שהיה לי כאב בטן במשך כל היום.

שבוע 13 אימון 2:
Squat 1x5 60, 85, 2x5 100
Press 1x4F 67.75, 1x5F 67.75PR
Deadlift 1x3F 150PR

אני לוחץ רחוק מדי מהגוף בפרס ובגלל זה אני לא עובר את המשקל הזה כבר שלושה שבועות. הדדליפט היה קשה, כנראה בגלל הסקוואט בראשון.

שבוע 13 אימון 2:
Squat 1x5 60, 85, 2x5 100
Press 1x4F 67.75, 1x5F 67.75PR
Deadlift 1x3F 150PR

אני לוחץ רחוק מדי מהגוף בפרס ובגלל זה אני לא עובר את המשקל הזה כבר שלושה שבועות. הדדליפט היה קשה, כנראה בגלל הסקוואט בראשון.

איך זה שיש לך סקוואט של 140X5 ודדליפט 150X3F? אם אתה באמת גמד כמו שאומרים, אתה אמור להצטיין בDL..

הטכניקה שלי בדדליפט גרועה, במקרה הטוב, והוא תקוע באמצע השבוע ככה שאני תמיד מגיע אליו עייף. אני לא כזה חובב גדול של הדדליפט, אז לא ממש אכפת לי, אם כבר אני מעדיף לאמץ את עצמי כמה שפחות איתו כדי להמשיך להתקדם בסקוואט ברצף.

וכמובן שלא שברתי מקביל, זה היה משהו חד פעמי רק בשביל הסירטון. מעכשיו אני חוזר לחצאים כרגיל.

הטכניקה שלי בדדליפט גרועה, במקרה הטוב, והוא תקוע באמצע השבוע ככה שאני תמיד מגיע אליו עייף. אני לא כזה חובב גדול של הדדליפט, אז לא ממש אכפת לי, אם כבר אני מעדיף לאמץ את עצמי כמה שפחות איתו כדי להמשיך להתקדם בסקוואט ברצף.

וכמובן שלא שברתי מקביל, זה היה משהו חד פעמי רק בשביל הסירטון. מעכשיו אני חוזר לחצאים כרגיל.

squats_vs_deadlifts1.jpg

שבוע 13 אימון 3:
Squat 1x3 142.5PR
BP 1x4 90
Chin ups 2x5 bw+15

הסקוואט היה קשה יחסית, אבל לא הרגשתי כ"כ טוב כל השבוע אז אולי זה בגלל זה, בבנצ' יהיה כבר דילואוד משבוע הבא.

נראה לי שנהיית סנילי עם הגיל. אתה מדבר אל עצמך בלוג שלי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית