עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
😭אבוד לך
אני צריך את זה גרוס שותה את זה בשייק כמו אבקת חלבוןנסה לערער עם הטענה שהזמנת 15 ק"ג. זהיהיה חיב להיות מגובה בחשבונית קנייה שמציגה 15 ק"ג.
למה הזמנת ש"ש מחול?? זה 7 שקל לקילו בשוק..
אין לי אפילו איך ליצור קשר התקשרו מחסוי :/אצל הנציג, אם הוא אומר לך שמקסימום ליבוא אישי זה 15 ואצלך נשקלו 16 אז או שתבקש שקילה חוזרת או שתערער על ההחלטה בטענה שאתה ייבאת 15 והמוכר עשה טעות בשקילה ושם 16
תקנה שיבולת שועל דקה ותשים בבלנדר או משהו אם זה לא מספיקאני צריך את זה גרוס שותה את זה בשייק כמו אבקת חלבון
איפה אני מערער הנציג שהתקשר אלי שהיה אמור לשחרר מהמכס אמר לי אבוד לך
זה לא עובדתקנה שיבולת שועל דקה ותשים בבלנדר או משהו אם זה לא מספיק
נסה לערער עם הטענה שהזמנת 15 ק"ג. זהיהיה חיב להיות מגובה בחשבונית קנייה שמציגה 15 ק"ג.
למה הזמנת ש"ש מחול?? זה 7 שקל לקילו בשוק..
תנסה לפנות למועצה להגנת הצרכן.
ככה המכס עקץ אותי על כל ה25 קילו לא מוכן לשחרר בטענה שזה לא חוקי להמזין מוצר במשקל של מעל 5 קילותקנה שיבולת שועל דקה ותשים בבלנדר או משהו אם זה לא מספיק
בקשר למשלוח שלך תפנה לאתר שקנית ממנו תגיד שזה לא הגיע שיזכו אותך
זה לא עובד בסוף השיבולת שועל שוקעת למטה מניסיוןתקנה נינגה ב 350 שקל , תעשה לך את השיבולת שועל אבקה, ככה לא תצטרך להתעסק בהזמנות
מה לא עובד אני ליטרלי עושה את זהככה המכס עקץ אותי על כל ה25 קילו לא מוכן לשחרר בטענה שזה לא חוקי להמזין מוצר במשקל של מעל 5 קילו
שתיבנו אני כבר שנים מזמין ככה בחיים לא קרה לי החרא הזה
זה לא עובד בסוף השיבולת שועל שוקעת למטה מניסיון
בלי תמונה אין אמונהמה לא עובד אני ליטרלי עושה את זה
תקנה בלנדר נורמאלי
אני מרסק חזק עוף בבלנדר והוא מאבד את המרקם של החזה עוף אתה מדבר איתי על קוואקר?בלי תמונה אין אמונה
קניתי שמתי שיבולת שועל נשאר פשוט גוש למטה
שלח סרטון שלך מכין את זהאני מרסק חזק עוף בבלנדר והוא מאבד את המרקם של החזה עוף אתה מדבר איתי על קוואקר?
שייק של חולי נפש - איך לסגור ערכים יומיים בארוחה אחת
איזה הפסד כספי מקסימום הם יחיזרו לי את הכסף עכשיו אני הזמין עוד 50 קילו בתקווה שחלק יגיעשיבולת השועל הטחונה של MP מגיעה במרקם כמו של קמח, צריך טוחן תבלינים טוב (שעולה הרבה) ולעבוד הרבה זמן על שיבולת השועל עד שמקבלים משהו דומה למה שמקבלים מ- MP, לכן אני מבין את זה שעדיף לקנות (והמחיר ממש לא גבוה) במקום לעבוד על זה בבית.
@stamshem
קח את ההפסד הכספי כשכר לימוד לפעם הבאה. יש עכשיו הנחה של 40% ב- MP, תנצל.
צפה בקובץ המצורף 84018
נינג'ה עושה את העבודה
פשוט תנו לזה כמה שניות
מצב סמוטי, זה איזה דקה.נינג'ה עושה את העבודה
פשוט תנו לזה כמה שניות