הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עליה במסה

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
אני בתהליך לעלות מסה כבר חודשיים וחצי, עליתי בערך 7 קילו מאז ההתחלה של התהליך , הגעתי למצב שאני תקוע במשקל אני מוסיף עוד קלוריות אבל לא כל כך מצליח לעלות עוד במשקל גוף, כן רואים שינוי בגדילה של הגוף שומר על מספיק חלבון, ומבחינת עבודה בחד״כ תרגילים מורכבים אני ממשיך לעלות במשקלים כל שבוע, יש בעיה מבחינת יד קדמית ואחורית גדלתי בידיים ,אבל מרגיש עצירה קצת המשקל נהיה מאוד קשה אני מוסיף חזרות אבל ממש קשה לי בתרגילים האלה יש איזה יעוץ או טיפ מה לעשות?

הגעתי למצב שאני תקוע במשקל אני מוסיף עוד קלוריות אבל לא כל כך מצליח לעלות עוד במשקל גוף
אז אתה לא מוסיף מספיק, פלוס קלורי יעלה אותך במשקל בוודאות.
תנסה לחשוב עם משהו מסביב השתנה שאולי משפיע על ההוצאה הקלורית.
ממשיך לעלות במשקלים כל שבוע, יש בעיה מבחינת יד קדמית ואחורית גדלתי בידיים ,אבל מרגיש עצירה קצת המשקל נהיה מאוד קשה אני מוסיף חזרות אבל ממש קשה לי בתרגילים האלה יש איזה יעוץ או טיפ מה לעשות?
לא צריך להתקדם שבוע, התקדמות נמדדת לטווח ארוך.
בשרירים קטנים בכלל אין חשיבות כל כך גדולה למשקלים אלא יותר לנפח העבודה והקרבה לכשל.
(נכון בצורה מסוימת גם לשרירים הגדולים)

• פותח/ת השרשור
אז אתה לא מוסיף מספיק, פלוס קלורי יעלה אותך במשקל בוודאות.
תנסה לחשוב עם משהו מסביב השתנה שאולי משפיע על ההוצאה הקלורית.

לא צריך להתקדם שבוע, התקדמות נמדדת לטווח ארוך.
בשרירים קטנים בכלל אין חשיבות כל כך גדולה למשקלים אלא יותר לנפח העבודה והקרבה לכשל.
(נכון בצורה מסוימת גם לשרירים הגדולים)

זאת אומרת שאני לא צריך להתעסק יותר מידי בהתקדמות במשקלים בתרגילים מבודדים כמו במורכבים נכון?
אפשר לעבוד משקלים שהם יחסית לא ממש כבדים אבל לעשות יותר חזרות וסטים וזה יעשה את העבודה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית