הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבד ההרגשה פתאום

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
שלום,
מתאמן לערך כ5 שנים, כיום עם מאמן צמוד שבונה לי תפריט תזונה ואימונים…בתקופה האחרונה נגיד איזור החצי שנה האחרונה האימונים פשוט לא מטורפים כמו שהיו פעם ( וזה לא בגלל מוטיבציה כי אני בא ברבק לחדר כושר באמת ) פשוט משהו לא קורה ואני מתחרפן מזה לא מבין מה קורה…הרבה תרגילים שהייתי מצליח לחבר אותו במאסל מינד קונקשן כבא פחות מצליח לחבר אותם ולהרגיש אותם כמו שהייתי מרגיש אותם בצורה מטורפת בעבר…מה קורה לי?? אני מתחרפן מזה

שלום,
מתאמן לערך כ5 שנים, כיום עם מאמן צמוד שבונה לי תפריט תזונה ואימונים…בתקופה האחרונה נגיד איזור החצי שנה האחרונה האימונים פשוט לא מטורפים כמו שהיו פעם ( וזה לא בגלל מוטיבציה כי אני בא ברבק לחדר כושר באמת ) פשוט משהו לא קורה ואני מתחרפן מזה לא מבין מה קורה…הרבה תרגילים שהייתי מצליח לחבר אותו במאסל מינד קונקשן כבא פחות מצליח לחבר אותם ולהרגיש אותם כמו שהייתי מרגיש אותם בצורה מטורפת בעבר…מה קורה לי?? אני מתחרפן מזה

זמן לשנות קצת תוכנית אימונים ולגוון

• פותח/ת השרשור
זמן לשנות קצת תוכנית אימונים ולגוון
השאלה מאיפה זה נובע,
שווה לשבת עם המאמן שלך ולעבור על התוכנית מחדש.
דווקא הוא משנה לי תוכניות אימונים המאמן אבל לדוגמא לתוכנית הקודמת יותר התחברתי והרגשתי את זה אבל כאילו לא מגיע לפאמפים שהיו לי לפני חצי שנה ככה פאמפים מטורפים הייתי במאסל מינד קונקשן מטורףף והיום גם אבל הרבה פחות

דווקא הוא משנה לי תוכניות אימונים המאמן אבל לדוגמא לתוכנית הקודמת יותר התחברתי והרגשתי את זה אבל כאילו לא מגיע לפאמפים שהיו לי לפני חצי שנה ככה פאמפים מטורפים הייתי במאסל מינד קונקשן מטורףף והיום גם אבל הרבה פחות
אז תגיד לו ואם צריך אפשר להחליף תרגילים.
לא יקרה כלום

אני אדבר איתו על זה, אבל זה משהו ושקרה גם לך או שזה משהו חריג
אני עדיין לא מבין מה קרה לך.
אם הייתי המאמן שלך ומעורה מספיק במקרה הפרטני שלך הייתי נותן לך פיתרון בהתאם.

לא יודע,
-אולי אתה באימון יתר
-אולי אתה משועמם מהאימון
-אולי משהו השתנה בשגרה שלך
-אולי שינית משהו בתזונה
-אולי התרגילים לא מתאימים לך

באמת שאי אפשר לתת לך תשובה בלי להכיר אותך לעומק.

• פותח/ת השרשור
אני עדיין לא מבין מה קרה לך.
אם הייתי המאמן שלך ומעורה מספיק במקרה הפרטני שלך הייתי נותן לך פיתרון בהתאם.

לא יודע,
-אולי אתה באימון יתר
-אולי אתה משועמם מהאימון
-אולי משהו השתנה בשגרה שלך
-אולי שינית משהו בתזונה
-אולי התרגילים לא מתאימים לך

באמת שאי אפשר לתת לך תשובה בלי להכיר אותך לעומק.
כן מחר אני נפגש עם המאמן נראה מה דעתו בנושא, אבל כן לדעתי מדובר באימון יתר כי זה מרגיש כמו תופעות לוואי של אימון יתר תקן אותי אם אני טועה…פחות פאמפ, פחות כח,פחות ריכוז, פציעה קטנה ולציין שבתקופה האחרונה הייתי בתוכנית שבה בכל אימון עליתי במשקלי עבודה והגעתי למשקלים מטורפים ביחס אליי בתרגילים המורכבים והבסיסים וגם אחרי השינוי תוכנית המשכתי לדחוף חזק למרות שפחות התחברתי לתוכנית . נראה לי הגוף מאותת לי להוריד את הרגל מהגז קצת בכל זאת עדיין טבעי חחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית