הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוסט הכרות 😃

Rebecca26

משתמש מתחיל
19
2
נק' מוניטין:
8
19
2
טוב הצגתי פה את עצמי פעם אבל אני יעשה שוב כי יש לי מיליון שאלות .נעים מאוד שמי רבקה בת 27, אני מתאמנת מתחילה .המטרה שלי לעלות במסת שריר תוך 3 חודשים .אני 1.60 על משקל 49 ,אני עושה אימוניי כוח פעמיים בשבוע . השאלות שלי הן :
1.האם אני חייבת לספור קלוריות ,ואיך אני סופרת?
2.כמה סטים וחזרות מומלץ למתחילים ובהמשך?
3.יש לי אבקה חלבון בבית ,כמה כפות לשים בשייק?
4.אחרי כמה זמן רואים תוצאות?
5.זה נורמלי אם אני לא מזיעה בזמן אימון?
6.הגוף שלי לא רגיל לכושר יותר מדי ,כדאי ישר להתחיל ממשקלים נמוכים?
זהו בגדול ותודה למגיבים:)

האם אני חייבת לספור קלוריות ,ואיך אני סופרת?
כן.
את חייבת לדעת כמה קל', כמה חלבון ושומן את מכניסה. יש לך אפשרות או לבנות תפריט לעצמך או להשתמש באפליקציה כמו myfitnesspal שהיא מעולה.
יש לי אבקה חלבון בבית ,כמה כפות לשים בשייק?
אבקת חלבון זה תוסף תזונה, בגדול זה נועד לעזור לך להגיע לכמויות חלבון שאת צריכה להגיע בקלות. לא רואה סיבה לקחת האמתי. אם את רוצה כי זה טעים אז לכי על זה. כמה סקופים ? עדיף אחד ביום כי גם ככה את שוקלת קצת ואת צריכה מעט חלבון יחסית.
אחרי כמה זמן רואים תוצאות?
זה מרתון, לא ספרינט.
תעקבי אחרי המשקל שלך, היקפים שלך ובנוסף ממליץ על תמונות שתוכלי להסתכל על ההתקדמות שלך לאורך זמן.
זה נורמלי אם אני לא מזיעה בזמן אימון?
יכול להיות לא מתאמצת מספיק. או שפשוט ההגדרה שלך "להזיע" זה קצת יותר מוגזם ממה שאני חושב.
הגוף שלי לא רגיל לכושר יותר מדי ,כדאי ישר להתחיל ממשקלים נמוכים?
הכל בהרגשה שלך. אם למשל יש לך סט של 8 חזרות אז תבצעי את הסט עם משקל שאת מסוגל לעשות 8-12 חזרות בוודאות.
יותר מזה קשה לי להמליץ כי אני בעצמי אצל מאמן כי אני מתעצל ללמוד לבד על תכנון אימונים וכו'.
הרבה בהצלחה!
לא לשכוח שאת לא בהכנה לתחרות אז מותר מידי פעם להנות אבל כמובן לא להגזים 😃

אני לא מסכים עם כל מה שקודמיי כתב
לדעתי את לא חייבת, אם את מצליחה לאכול ולעלות במשקל בהדרגה תוך כדי אימונים, הכל טוב.
מומלץ לפנות למאמן, או לחפש תוכנית מוכנה, זה לא על רגל אחת.
אני חושב שמנת הגשה לפי מה שכתוב על החבילה תספיק.
תלוי במאמץ, במאמן, ובמצב ההתחלתי שלך.
כן, גם אני לא מזיע.
בהחלט, חייבים להתחיל במתינות.

המון הצלחה ממליץ לך לקחת מאמנ/ת לחודש חודשיים הראשונים כדי להבין את הבסיס. בכמה שקלים את יכולה למצוא מאמן מוצלח, לשאוב ממנו מידע שישמש אותך בהמשך, ולעזוב ולעבוד לבד מהכלים שקיבלת ממנו.

לא בהכרח, את רק צריכה לשים לב שאת צורכת מספיק חלבון(לעקוב אחרי זה זה לא מסובך) ולראות שהמשקל גוף לאט לאט עולה בהדרגה(כחצי קג בחודש בממוצע זה כיוון טוב)

בהתאם לצריכת חלבון שלך, זה רק תוסף תזונה שנועד להוסיף חלבון כדי שתגיעי לכמות חלבון הרצויה, אם הגעת מהתזונה ל60 ואת צריכה 100 אז 40 גרם חלבון מהאבקה(תעשי את החישובים שלך)

אף אחד לא יכול להגיד לך ככה, זה מורכב מדי, את יכולה לחפש תכנית למתחילים בפורטל או לפנות למאמן.

בהנחה ואת עושה דברים כמו שצריך, איזור הכמה חודשים

כן.

כן, אל תתחילי ממשקלים שקרובים מדי לכשל שלא יתנו לך מקום להתקדמות, תתחילי ממשקל שקל לך כדי להשאיר מקום ומרווח טוב להתקדמות משבוע לשבוע(ובמקרה שלך מאימון לאימון אפילו)

לדעתי את לא חייבת, אם את מצליחה לאכול ולעלות במשקל בהדרגה תוך כדי אימונים, הכל טוב.
לא חייב נכון אבל יש הרבה מתחילים או פשוט מתאמנים רגילים שלא אוכלים מספיק או אוכלים יותר מדיי אז לרוב לספור קל' זאת הדרך בטוחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית