לעצלנים - רדו לפסקאות הת'כלס...🙄
במקום לפתוח בכל פעם אשכול על כל שאלה שצצה לי, אני דוגלת בשתי שיטות:
או שאני נדחפת לאשכול של מישהו אחר ( 😆)
או מחכה שיהיו לי מספיק שאלות כדי לפתוח אשכול משל עצמי 😇
אז הפעם יש לי גם עידכון ממש ממש משמח!
אחרי כמה חודשים טובים (רעים) שהגבלתי את עצמי ל1,000 קל' ביום, אני כבר בתחילת השבוע השני שבו אני אוכלת 1,300!!!!
כן, כן.
במשך שבועיים אכלתי 1,200, ואשכרה נשארתי בחיים כדי להוסיף אפילו עוד 100.
כזו אני, חיה על הקצה. 🤣
מבחינת שיפור באנרגיות הכלליות - וואלה נשבעת שאין הבדל. אני אותו הדבר בדיוק. גם אז הייתי די אנרגטית וגם עכשיו חחח... אבל כן יש כמה שינויים אחרים שבאו לטובה. ויותר קל וכיף לי לאכול 😁
ולא, לא עליתי במשקל. בינתיים. אבל אני עם יד על הדופק, שלא תטעו.
מה שכן - אני מצליחה להעלות משקלי עבודה סופסווווףףףף 🏋️
פסקאות הת'כלס:
ופה נכנסת השאלה הראשונה שלי:
כשאני מעלה משקל עבודה, אני צריכה לצפות מעצמי לשמור על אותו נפח העבודה, מן הסתם, ואפילו להגדיל אותו.
אבל האם אני צריכה לשמור קודם על מספר החזרות בסט? או שעדיף לחלק את החזרות בין יותר סטים כדי להגיע לאותו הנפח?
כלומר האם כדאי לי להרים 45kx12x3
או שאולי עדיף 45kx9x4
ומה קורה אם אני לא מצליחה לעמוד בזה ומגיעה לכשל? צריך להוריד משקל? או שלהישאר עם המשקל הגבוה אבל להוריד נפח , ולאט לאט להעלות אותו עם המשקל החדש?
שאלה נוספת :
פרפר עם משקולות חופשיות.
מה נסגר עם התרגיל הזה?!?!
הוא תרגיל קבוע אצלי אבל בתקופה האחרונה אני בקושי מצליחה לסיים 10 חזרות ויש לי 2 סטים.
וזה לא תמיד היה ככה! הייתי עושה אותו ממש טוב. ישמצב שהדרדרתי אחורה? אני כבר לא יודעת מה לחשוב חח...
אבל בלחיצת חזה לעומת זאת , אני עם אותן המשקולות בדיוק, באותה הפוזיציה והכל, ואני מצליחה לעשות אפילו 12 חזרות ב2 הסטים 🤦♂️
זה הגיוני? אולי הפרפר נחשב תרגיל קשה יותר...? לאידעת...
במקום לפתוח בכל פעם אשכול על כל שאלה שצצה לי, אני דוגלת בשתי שיטות:
או שאני נדחפת לאשכול של מישהו אחר ( 😆)
או מחכה שיהיו לי מספיק שאלות כדי לפתוח אשכול משל עצמי 😇
אז הפעם יש לי גם עידכון ממש ממש משמח!
אחרי כמה חודשים טובים (רעים) שהגבלתי את עצמי ל1,000 קל' ביום, אני כבר בתחילת השבוע השני שבו אני אוכלת 1,300!!!!
כן, כן.
במשך שבועיים אכלתי 1,200, ואשכרה נשארתי בחיים כדי להוסיף אפילו עוד 100.
כזו אני, חיה על הקצה. 🤣
מבחינת שיפור באנרגיות הכלליות - וואלה נשבעת שאין הבדל. אני אותו הדבר בדיוק. גם אז הייתי די אנרגטית וגם עכשיו חחח... אבל כן יש כמה שינויים אחרים שבאו לטובה. ויותר קל וכיף לי לאכול 😁
ולא, לא עליתי במשקל. בינתיים. אבל אני עם יד על הדופק, שלא תטעו.
מה שכן - אני מצליחה להעלות משקלי עבודה סופסווווףףףף 🏋️
פסקאות הת'כלס:
ופה נכנסת השאלה הראשונה שלי:
כשאני מעלה משקל עבודה, אני צריכה לצפות מעצמי לשמור על אותו נפח העבודה, מן הסתם, ואפילו להגדיל אותו.
אבל האם אני צריכה לשמור קודם על מספר החזרות בסט? או שעדיף לחלק את החזרות בין יותר סטים כדי להגיע לאותו הנפח?
כלומר האם כדאי לי להרים 45kx12x3
או שאולי עדיף 45kx9x4
ומה קורה אם אני לא מצליחה לעמוד בזה ומגיעה לכשל? צריך להוריד משקל? או שלהישאר עם המשקל הגבוה אבל להוריד נפח , ולאט לאט להעלות אותו עם המשקל החדש?
שאלה נוספת :
פרפר עם משקולות חופשיות.
מה נסגר עם התרגיל הזה?!?!
הוא תרגיל קבוע אצלי אבל בתקופה האחרונה אני בקושי מצליחה לסיים 10 חזרות ויש לי 2 סטים.
וזה לא תמיד היה ככה! הייתי עושה אותו ממש טוב. ישמצב שהדרדרתי אחורה? אני כבר לא יודעת מה לחשוב חח...
אבל בלחיצת חזה לעומת זאת , אני עם אותן המשקולות בדיוק, באותה הפוזיציה והכל, ואני מצליחה לעשות אפילו 12 חזרות ב2 הסטים 🤦♂️
זה הגיוני? אולי הפרפר נחשב תרגיל קשה יותר...? לאידעת...
נערך לאחרונה: