עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה לגבי ברזל? המדד קרוב לגבול התחתוןהרוב נמצא פחות או יותר בסדר
אז מה אתה חושב
מוזר כי הוא רשם לי גם ברזל בהפנייהלא רשמו לך ברזל, אבל הפריטין אכן קצת נמוך ויכולות להיות מלא סיבות לכך.
אתה צריך להתייעץ עם הרופא והדיאטנית שלך.
סתם מתעניין בשביל לוודא זה אם אני לבצע כזאת בדיקת דם זה נחשב לבדיקת דם כללית כאילו זה השם שלה אתה יודע במקרה להגיד לי ?בן 21 חי על החדר אוכל בבסיס
הרופא החליט לשלוח אותי לבדיקות דם בגלל ההפניה לדיאטנית
צפה בקובץ המצורף 84099 צפה בקובץ המצורף 84100 צפה בקובץ המצורף 84101
פרופיל בירור אנמיהסתם מתעניין בשביל לוודא זה אם אני לבצע כזאת בדיקת דם זה נחשב לבדיקת דם כללית כאילו זה השם שלה אתה יודע במקרה להגיד לי ?
אני כאילו מבקש מהרופא משפחה בדיקת דם בשם בירור אנמיה או פשוט אפשר להגיד לי לבדוק בגדול את המצב מבחינת כל המצב בכללי ?פרופיל בירור אנמיה
פרופיל שומנים, סדרת בדיקות: כולסטרול, TG (טריגליצרידים), HDL ו- LDL.
כימיה
פשוט תבקש בדיקה לאנמיהאני כאילו מבקש מהרופא משפחה בדיקת דם בשם בירור אנמיה או פשוט אפשר להגיד לי לבדוק בגדול את המצב מבחינת כל המצב בכללי ?
הבנתי אותך לא אני רוצה סתם לעשות בדיקה כללית שמראה אם יש חוסר בויטמינים וכל זה אז אפשר פשוט לבקש מהרופא משפחה בדיקה כזאת לא ?פשוט תבקש בדיקה לאנמיה
רק אני לא רואה סיבה אלא אם יש לך תסמינים של אנמיה
לי יש תסמינים וגם יש היסטוריה משפחתית של סוכרת/לחץ דם גבוה/השמנה משני צדדי המשפחה אז בודקים אותי יותר כדי לשלל בעיות כאלו ואחרות