הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קושי בשיגרה

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
אז ככה אני מלוןה ע״י מאמן שעוה לי את התפריט תזונה ואת התוכנית אימונים (בקרוב עובר למישהו אחר) אבל כרגע זה המצב אותו המאמן לא מגוון לי בתפריט אוכל, לא משלב לי גם אוכל ״זבל״ כמו וופליפ או משהו מתוק, צ׳יט אחד בשבוע (שזה בסדר). לסיכום נוצר לי בור ללא
תחתית ומחשבות אין סופיות על אוכל מחוץ לתפריט (לואקרים, שוקולד וכו׳) כמו בולמוס ואני פשוט לא מסוגל להחזיק את עצמי אני יכול לפרק חבילות של וופלים ולא להפסיק…מה אני עושה מפה לפחות עד שיחליף מאמן, זה לא עוזב אותי בראש ברוב היום ותמיד באלי משהו טעים ובכמויות!

צא מנקודת הנחה שאותו בולמוס מטורף שאתה חווה כשאתה מרגיש שבא לך לשחות בשוקולד נובע מרעב אמיתי, כלומר לאורך כל היום שלך אתה לא אוכל טוב אז מעבר לרעב רגיל של חיטוב תוסיף גם את הרצון העז הזה.
בגדול בחיטוב אתה כן אמור לרצות מתוק וזה בסדר גמור לאכול מדי פעם, (כולם כולל כולם נופלים לזה) וזה כן אמור להיות קשה מנטלית. הבעיה מתחילה כשהתפריט לא מסתדר טוב ואתה אוכל מאכלים פחות משביעים לאורך כל היום ואז אפשר להגיד שכבר 'פספסת את הרכבת' והגעת לנקודת אל חזור.

זהו, פשוט תבין שזה הגיוני וטבעי לגמרי מה שאתה חווה, זה קורה אם התפריט לא יושב מאה אחוז

• פותח/ת השרשור
צא מנקודת הנחה שאותו בולמוס מטורף שאתה חווה כשאתה מרגיש שבא לך לשחות בשוקולד נובע מרעב אמיתי, כלומר לאורך כל היום שלך אתה לא אוכל טוב אז מעבר לרעב רגיל של חיטוב תוסיף גם את הרצון העז הזה.
בגדול בחיטוב אתה כן אמור לרצות מתוק וזה בסדר גמור לאכול מדי פעם, (כולם כולל כולם נופלים לזה) וזה כן אמור להיות קשה מנטלית. הבעיה מתחילה כשהתפריט לא מסתדר טוב ואתה אוכל מאכלים פחות משביעים לאורך כל היום ואז אפשר להגיד שכבר 'פספסת את הרכבת' והגעת לנקודת אל חזור.

זהו, פשוט תבין שזה הגיוני וטבעי לגמרי מה שאתה חווה, זה קורה אם התפריט לא יושב מאה אחוז
שכחתי לציין נקודה קריטית אני במסה בעיקרון לא בחיטוב … בגלל זה אני מתבאס

• פותח/ת השרשור
נשמע נורא. למה שלא תעבוד גמיש יותר עם ספירת קלוריות?
שמע אני מוכן לעשות את ״ההקרבה״ הזאת של לאכול מתפריט ספציפי אני ככה חמש שנים אבל כל החמש שנים האלה הייתי כל כך על זה שפתאופ זה יתפוצץ…בסופו של דבר כן אפשר לדאוג להכניס גפ דברים כאלה לתפריט אני פשוט עם מאמן שלא רוצה לעבוד קשה זאת הסיבה שאני גם עובר ממנו בזמן הקרוב.

כמה נושאים כבר פתחת על התפריט שלך ועל המאמן שאתה עובר ממנו
תתחיל לחיות כמו בן אדם ולא כמו מתחרה פיתוח גוף בשנות ה80
צ'יט אחד בשבוע? פשוט לא נתפס שאנשים עוד עושים את זה

• פותח/ת השרשור
כמה נושאים כבר פתחת על התפריט שלך ועל המאמן שאתה עובר ממנו
תתחיל לחיות כמו בן אדם ולא כמו מתחרה פיתוח גוף בשנות ה80
צ'יט אחד בשבוע? פשוט לא נתפס שאנשים עוד עושים את זה
למה כמה צ׳יטים אתה עושה בשבוע?

למה כמה צ׳יטים אתה עושה בשבוע?
0\כמה שבא לי

אני לא מתקיים על תפריט מונוטוני ומשעמם יום אחרי יום לכן הצורך ב"צ'יט" לא קיים אצלי.
אני אוכל מה שאני רוצה כמו בן אדם ולא כמו מישהו שמתפרנס מלעמוד על במה עם 4% שומן. מוודא שזה נכנס לי בערכים (חלבון, קלוריות, שומן, ויטמנים) ויכול להרשות לעצמי גם לחרוג כשבא לי.

"צ'יט" אחד בשבוע היה רלוונטי לפני 30 שנה כשעשו bro split ואכלו רק אורז. תתקדם.

אם זה קורה לך כשאתה במסה אז התפריט שלך בכלל לא מותאם
צ'יט אתה יכול לשלב תמיד - תחשוב שאם אכלת עכשיו בואנו, פשוט תכניס את הערכים שלו לדוגמא ל myfitnesspal
וככה עם כל מוצר שהוא לא בתפריט היבש.

שמע אני מוכן לעשות את ״ההקרבה״ הזאת של לאכול מתפריט ספציפי
ובתמורה להיות יותר מתוסכל ולקבל בדיוק את אותן תוצאות שיכולת לקבל עם עבודה גמישה יותר? אתה צריך להתעורר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית