עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שנה הבאה אני יב'...
סלח לי אבל אתה מדבר שטויות חסרות אחריות. כשעושים סקוואט פעמיים בשבוע אין שום מצב שבעולם להכניס אירובי בעצימות גבוהה בטח שלא אימוני אינטרוולים, הוא לא יצליח להתאושש.אין לי ספק ששילוב של ריצות ארוכות עם SS לא יעיל, אתה לא תתאושש ותתקע. אם כבר בניגוד למה ש someone כתב אני חושב שעדיף לשלב אינטרוולים, ככה לפחות תאבד פחות מסת שריר ותשמור על הכח שאתה עובד קשה להשיג, בריצות נפח הגוף מאבד מסת שריר וב SS אתה מנסה להעלות מסת שריר. עדיף אימוני אינטרוולים. אם יש לך מספיק זמן עד הצבא הייתי קודם ממצא את ה SS ואחר כך מכניס את אימוני הסיבולת, כח לוקח הרבה יותר זמן להשיג.
גיבושים כמה שיותר גבוה להגיע.
הכל תלוי מה המטרה שלו. אם הוא רוצה להתקדם ב-SS כמו שצריך ולהצליח להתאושש מאימון לאימון, יש להגביל את העצימות של האירובי ולהימנע מאימוני אינטרוולים. כמו שכתוב גם פה.Someone אני לא יודע כמה נסיון יש לך בשילוב תוכניות כח עם סיבולת אבל קצת צניעות לא תזיק, אני מדבר מנסיון ואחרי קריאה של הרבה מאוד דעות של מאמנים ב MMA ואיגרוף שמשלבים כח וסיבולת ועושים אינטרוולים בשילוב שני אימוני כח בשבוע, דרך אגב ב SS עושים שלוש פעמים בשבוע סקואט. לדעתי מיותר לבצע ריצות ארוכות אם המטרה שלך לפתח במקביל כח וכמו שרן כתב תלוי כמה זמן הכנה יש לו ואם הוא מתאמן לארוע ספציפי כמו גיבוש צריך להתאים את התוכנית. בשביל גיבוש הייתי פונה למישהו שמתמחה בהכנה לגיבושים ומכיר את הדרישות.