הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS ואימונים לצבא

• פותח/ת השרשור yaron.6
  • פורסם בתאריך

yaron.6

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
אני יכול לעשות תכנית SS ובוא זמנית גם להתאמן לצבא? כאילו ריצות וכאלה על הכושר?
אם אני אשלים את הקלוריות ששרפתי באימוני האירובי אני אוכל להשתפר בשני הדברים? כאילו גם מסת שריר וגם בכושר?

הכל אפשרי תלוי ברצון - רק תאכל הרבה .... למרות שאין ספק שאימוני אירובי יפגעו בהתאוששות לעניות דעתי

אפשרי אבל אין שום סיכוי לאימוני אירובי בעצימות גבוהה בסגנון HIIT יחד עם SS.
אני מאמין שריצות נפח לא בעיה לשלב, במידה ואתה מפצה על שריפת הקלוריות, ונח מספיק.
בכל מקרה, עדיף להפריד כמה שיותר את הריצות מהמשקולות (לרוץ בימי מנוחה ממשקולות, או באותו יום אבל אימון בבוקר ואימון בערב).

אין לי ספק ששילוב של ריצות ארוכות עם SS לא יעיל, אתה לא תתאושש ותתקע. אם כבר בניגוד למה ש someone כתב אני חושב שעדיף לשלב אינטרוולים, ככה לפחות תאבד פחות מסת שריר ותשמור על הכח שאתה עובד קשה להשיג, בריצות נפח הגוף מאבד מסת שריר וב SS אתה מנסה להעלות מסת שריר. עדיף אימוני אינטרוולים. אם יש לך מספיק זמן עד הצבא הייתי קודם ממצא את ה SS ואחר כך מכניס את אימוני הסיבולת, כח לוקח הרבה יותר זמן להשיג.

אפשרי לשלב, צריך לדעת איך
צריך לדאוג להתאוששות אופטימאלית

אתה לא תתקדם ב SS לפי הספר, אבל בהחלט תקדם
לגבי אימוני ריצות למינהן, אין צורך להתחיל כ"כ מוקדם לפני צבא עם ריצות/כושר קרבי זה רק מוביל לפציעות
מה גם שסיבולת וכושר קרבי ניתן לבנות מהר יחסית ואילו כוח לוקח הרבה זמן לפתח

אם יש לך הרבה זמן (שנה +) תעשה SS רגיל, בשילוב אימון ריצה אחד בשבוע

אין לי ספק ששילוב של ריצות ארוכות עם SS לא יעיל, אתה לא תתאושש ותתקע. אם כבר בניגוד למה ש someone כתב אני חושב שעדיף לשלב אינטרוולים, ככה לפחות תאבד פחות מסת שריר ותשמור על הכח שאתה עובד קשה להשיג, בריצות נפח הגוף מאבד מסת שריר וב SS אתה מנסה להעלות מסת שריר. עדיף אימוני אינטרוולים. אם יש לך מספיק זמן עד הצבא הייתי קודם ממצא את ה SS ואחר כך מכניס את אימוני הסיבולת, כח לוקח הרבה יותר זמן להשיג.
סלח לי אבל אתה מדבר שטויות חסרות אחריות. כשעושים סקוואט פעמיים בשבוע אין שום מצב שבעולם להכניס אירובי בעצימות גבוהה בטח שלא אימוני אינטרוולים, הוא לא יצליח להתאושש.

"בריצות נפח הגוף מאבד מסת שריר"
טוב אחי 🚬🤪🚬 ואם הוא לא ישתה שייק קזאין לפני השינה השריר יישרף
אף אחד לא אמר שהשילוב אופטימלי או מומלץ, אבל אם משלבים אירובי - רק ריצות נפח.

Someone אני לא יודע כמה נסיון יש לך בשילוב תוכניות כח עם סיבולת אבל קצת צניעות לא תזיק, אני מדבר מנסיון ואחרי קריאה של הרבה מאוד דעות של מאמנים ב MMA ואיגרוף שמשלבים כח וסיבולת ועושים אינטרוולים בשילוב שני אימוני כח בשבוע, דרך אגב ב SS עושים שלוש פעמים בשבוע סקואט. לדעתי מיותר לבצע ריצות ארוכות אם המטרה שלך לפתח במקביל כח וכמו שרן כתב תלוי כמה זמן הכנה יש לו ואם הוא מתאמן לארוע ספציפי כמו גיבוש צריך להתאים את התוכנית. בשביל גיבוש הייתי פונה למישהו שמתמחה בהכנה לגיבושים ומכיר את הדרישות.

אפשרי הרבה דברים
דאוס שילב 2 אימוני כוח ו2 אימוני פוטבול
זה קשה אבל אפשרי

כמובן שאחד יבוא על חשבון השני, אבל ניתן להתקדם בשניהם
כרגע אני עושה 6 שעות אירובי (כשעה כל יום בבוקר) + אימון אירובי ארוך בערב אחד + אימון WL + 2 אימוני כוח

וכל זה על 1800 קלוריות ביום, אני בקושי מתקדם בכוח אם בכלל, אבל לשלב זה אפשרי...

גיבושים כמה שיותר גבוה להגיע.

יש לך מספיק זמן עד הצבא כך שאתה יכול לעשות תוכנית כוח (במקרה זה SS) במשך שלושה חודשים +ריצה פעם בשבוע.

אחר כך תוכל לשלב לדוגמא קרוספיט בדגש כוח (תרגילי משקל גוף,ריצות נפח\אינטרוואלים,תרגילי בסיס וכ'ו).

כל מי שטיפה מבין בהכנה לצבא\גיבושי לוחמים יגיד לך שמהמטרה היא שיפור הכושר הגופני על מרכיביו בנוסף להכנה פסיכולוגית הולמת ולא להתאמן כמו בצבא.

ו"האם" הכי גדול להצלחה (ואני מצטט את ביל סטאר:)
If – and this is a big if – you work your ass off

Someone אני לא יודע כמה נסיון יש לך בשילוב תוכניות כח עם סיבולת אבל קצת צניעות לא תזיק, אני מדבר מנסיון ואחרי קריאה של הרבה מאוד דעות של מאמנים ב MMA ואיגרוף שמשלבים כח וסיבולת ועושים אינטרוולים בשילוב שני אימוני כח בשבוע, דרך אגב ב SS עושים שלוש פעמים בשבוע סקואט. לדעתי מיותר לבצע ריצות ארוכות אם המטרה שלך לפתח במקביל כח וכמו שרן כתב תלוי כמה זמן הכנה יש לו ואם הוא מתאמן לארוע ספציפי כמו גיבוש צריך להתאים את התוכנית. בשביל גיבוש הייתי פונה למישהו שמתמחה בהכנה לגיבושים ומכיר את הדרישות.
הכל תלוי מה המטרה שלו. אם הוא רוצה להתקדם ב-SS כמו שצריך ולהצליח להתאושש מאימון לאימון, יש להגביל את העצימות של האירובי ולהימנע מאימוני אינטרוולים. כמו שכתוב גם פה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית