הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת פחמימות בתפריט דל פחמימות

scott steiner

משתמש מתחיל
267
0
נק' מוניטין:
75
267
0
עוד שבוע אני יורד ל80 גרם פחמימה ביום והשאלה האם כדאי לעשות גם בתקופה הזו העמסת פחמימות רגילה של 500 קלוריות מעל תחזוקה או כדאי לעשות העמסה רק במצב של 30 ומטה?

תודה

נראה לי דווקא שהעמסה בטווחים נמוכים של פחמימה לבצע שבועית כ24-48 שעות העמסה - בייחוד כשהוא מדבר אוילי עם 30 גרם פחמימה ביום - נראה לי שאחת ל10-14 ימים זה מעט מדי....

הוא דיבר על 80 גרם ליום, זה עדיין במסגרת הדל פחמימה אבל לא כמו 30 גרם.
אם זה יורד לכיוון ה-50 הייתי עושה אחת לשבוע (אני פשוט שונא העמסות).

הוא התכוון ל80 אבל רשם גם 30 .... תודה אני יודע מהי הבנת הנקרא....

תגיד למה אתה שונא העמסות??? הרי זה דבר טעים אפשר לדחוף המון פחמימה 😃

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לעשות ב30 גרם פחמיה העמסה כל שבוע
אז השאלה האם כדאי לעשות גם ב80 גרם כל שבוע או פעם בשבועיים?

כי 80 זה נראה לי עוד בסדר אבל 30 ממש קצת אז צריך העמסה שבועית

הוא דיבר על 80 גרם ליום, זה עדיין במסגרת הדל פחמימה אבל לא כמו 30 גרם.
אם זה יורד לכיוון ה-50 הייתי עושה אחת לשבוע (אני פשוט שונא העמסות).

זה גורם לי לחשוב,

חייבים לעשות העמסות?
זה חובה ? זה יעבוד פחות טוב בלי העמסה?
הגוף ייפגע בלי הפחמימות?

אני הייתי עושה אחת ל10 ימים במצב של 80-100 גרם

ובאיזור ה50 אחת לשבוע

תעשה את הAD רק אם יש לך רגישות גדולה לפחמימה

נערך לאחרונה:
זה גורם לי לחשוב,

חייבים לעשות העמסות?
זה חובה ? זה יעבוד פחות טוב בלי העמסה?
הגוף ייפגע בלי הפחמימות?

יש אופטימלי ויש חובה, אי אפשר להגיד שהעמסת פחמימות זה חובה, אבל זה כן אופטימלי, וכן יכול להיות שתתקע בגלל זה, העמסה מסדרת ומאזנת את ההורמונים שאחראים על שובע\ירידה במשקל כמו לפטין,גרלין,פפטייד וכדומה, בנוסף למילוי מאגרי גליקוגן בשריר שיתן לך כוח יותר להרמות.. ככה שזה דיי הכרחי.ומה רע בהעמסות? כיף לדחוף 700-800 גרם פחממה

כל דיאטה בעלת מאזן קלורי שלילי נדרשת העמסה, זה לא משנה אם זה 100 מתחת לתחזוקה או 2000 מתחת לתחזוקה. בד"כ העמסה תכיל לרוב פחמימות כי זה מה שמקצצים כשעושים דיאטה.

אני שונא העמסות כי יום אחרי זה מרגישים עייפים ובקושי זזים, מה גם שאני אישית מטפס יום אחרי זה על הקירות מרעב.
ואני לא יודע עד כמה ההעמסה באמת חשובה, עדיין לא ראיתי מחקר משכנע לגבי זה ואף על פי כן אני עושה העמסות (כל 12 יום, אין לי כוח לכל שבוע).

אני כרגע על 70 גרם פחמימה ומתכנן ביום חמישי/שישי הזה לעשות את ההעמסה הראשונה החיטוב הזה... אושר גדול!...

ומתכנןא ולי אחרי זה לרדת לאיזור ה 40-50 ולעשות בשסופי שבוע העמסות ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית