הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון לחצי מרתון ובמקביל בניית מסת שריר

Eli1729

משתמש מתחיל
132
14
נק' מוניטין:
16
132
14
אהלן. בקצרה עליי- התאמתי עד לפני כשמונה חודשים משהו כמו שנתיים וחצי באופן סזיפי (אנארובי, 5 אימונים בשבוע בלי לפספס אימון/ארוחה) ובגלל שילוב של תקופה עמוסה בחיים ואיבוד החשק לאימון עצמו(משיעמום בעיקר) הפסקתי לגמרי להתאמן.
החלטתי השבוע שאני מצפה מעצמי להיות בעל כושר גופני גבוה וגוף כמו שהיה לי דאז. ולכן חשבתי שנכון יהיה להעמיד לי שתי מטרות השנה, האחת- ריצת חצי מרתון. השניה- בניית מסת שריר וחזרה למצב בו הייתה לפני כשנה.
אני מטבעי אדם רזה ולכן ירדתי כרגע למימדים שהייתי בערך לפני שהתחלתי להתאמן +-
השאלה שלי- האם הדבר אפשרי? האם אוכל בשנה לבנות מסת שריר(מאמן שבאיזור ה7-8 קילו שריר יספק אותי לגמרי) ועם זאת לבנות לוח אימונים אירובי עצים שיכניס אותי לכושר עד כדי ריצת חצי מרתון?
אשמח לשמוע דעותיכם. תודה:)

אהלן. בקצרה עליי- התאמתי עד לפני כשמונה חודשים משהו כמו שנתיים וחצי באופן סזיפי (אנארובי, 5 אימונים בשבוע בלי לפספס אימון/ארוחה) ובגלל שילוב של תקופה עמוסה בחיים ואיבוד החשק לאימון עצמו(משיעמום בעיקר) הפסקתי לגמרי להתאמן.
החלטתי השבוע שאני מצפה מעצמי להיות בעל כושר גופני גבוה וגוף כמו שהיה לי דאז. ולכן חשבתי שנכון יהיה להעמיד לי שתי מטרות השנה, האחת- ריצת חצי מרתון. השניה- בניית מסת שריר וחזרה למצב בו הייתה לפני כשנה.
אני מטבעי אדם רזה ולכן ירדתי כרגע למימדים שהייתי בערך לפני שהתחלתי להתאמן +-
השאלה שלי- האם הדבר אפשרי? האם אוכל בשנה לבנות מסת שריר(מאמן שבאיזור ה7-8 קילו שריר יספק אותי לגמרי) ועם זאת לבנות לוח אימונים אירובי עצים שיכניס אותי לכושר עד כדי ריצת חצי מרתון?
אשמח לשמוע דעותיכם. תודה:)
עם תיכנון נכון הכל אפשרי,
ברמת המספרים שרשמת לצבור 7-8 קג מסת שריר בשילוב עם האימוני ריצה נשמע קצת לא ריאלי,
בכל מקרה זה תלוי בהרבה גורמים וביניהם נקודת הפתיחה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית