הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הורדה בשומן תוך כדי העלאה במסת השריר --> מאמר חדש!!

Nethaniel

משתמש פעיל
952
2
נק' מוניטין:
9,918
952
2
האם ניתן להוריד בשומן ולעלות במסת השריר בו זמנית? אם כן, אילו קרטריונים נדרש כדי להשלים מטרה זו? איך פירסומות לתוספי תזונה עושות מניפולציות על הקונים? הסבר מעמיק על כל זאת במאמר הבא.

הורדה בשומן תוך כדי העלאה במסת השריר - לחץ כאן

תהנו.

במשקולן הכוונה הייתה למישהו שמרים משקולות בצורה גלובאלית אם זה בילדר, וויטליפטר, פאוורליפטר וכו'.

תודה רבה על התרגום מאמר מוצלח - ישבור כמה מיתוסים ושאלות מיותרות בפורום

וואי בדיוק המאמר בשבילי שמתם אפילו אותה כותרת חח
תודה ✌️
זה היה בפורום טיוטות הרבה לפני שפתחת את הנושא שלך עם הכותרת הנוכחית, פשוט לאף אחד לא היה כוח להתעסק עם המאמר הזה עד שאני הגעתי.

תודה על המאמר
לא קראתי אותו עדיין אבל מריפרוף הבחנתי בבעיה בהגהה פה ושם (לדוגמא בתחילת התשובה לשאלה השניה
אם ישנו שאלה שאלה שנשאלת אלפי פעמים בפורומים השונים ובעלי המקצוע מתעסקים איתה מדי יום ויומו היא השאלה הנ"ל.
)

מאמר טוב אבל נראה לי חשוב לציין שאם אתה מראה התקדמות באימונים אז כנראה החלק של התזונה עושה את העבודה שלו מבחינת התאוששות. לא מתקנים מה שלא שבור

WTF

fatandmuscle2.jpg

• פותח/ת השרשור
תאכלס משה לכלכת עם התמונות.
ובקשר למה ששלחת בדואר קיבלתי כבר פתק אז אני מניח שכן, מחר בבוקר אני אלך לדואר

מה רציתם שאני אשים שם באדיבילדר? מי שנכנס למאמר הזה וקורא את כולו התמונות הן בשבילו וזו תהיה המטרה שלו, מי שלא מעוניין בסוג כזה של מאמר מדלג הלאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית