הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

DHB

avirab2022

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
הבנתי כשעושים DHB יוצאות גולות גדולות וכואבות ואני רוצה לשלב אותו בסייקל הבא , יש דרכים ש בע״ה לא יצא לנו גולה ?
במידה וכן יוצאת גולה ( זה סייקל שני רק אז עדיין לא בקיא במיוחד ) מה עושים בשביל שתעבור ?

לדלל עם שמן מאותו הסוג או עם חומר אחר כמו טסט..
זה שאתה מתלונן על ה pip של dhb אני כבר יכול להגיד לך החומר הזה לא בשבילך.

• פותח/ת השרשור
למה לא בשבילי אח יקר?
אני שואל בשביל להרחיב את הידע שלי לקראת הסייקל הבא ו… לא ענית על השאלה בכל מקרה נגיד יוצאת גולה מה לעשות? איך להעביר אותה ?

עניתי לדלל את החומר עם שמן מאותו בסיס או עם חומר אחר.
גולה לא אמורה לצאת בדרךך כלל זה מתי החומר יותר מתחת לעור או מתי יש גירוי דלקתי
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

בכללי אבל החומר הזה מאוד כואב ממליץ למצאו מקור שמבשל אותו ב מינון של 50/75 פר מ"ל מה כן אני מעדיף אותו בכל יום על טרן

נערך לאחרונה:
הבנתי כשעושים DHB יוצאות גולות גדולות וכואבות ואני רוצה לשלב אותו בסייקל הבא , יש דרכים ש בע״ה לא יצא לנו גולה ?
במידה וכן יוצאת גולה ( זה סייקל שני רק אז עדיין לא בקיא במיוחד ) מה עושים בשביל שתעבור ?
אני עשיתי טסט בשילוב של DHB לא עשה לי שום גולות ושום כאבים.(אחלה תוצאות אגב) תדאג שיהיה לך שמן איכותי ולא זבל ותזריק כמו שצריך והכל עובר חלק.

יש אנשים שסובלים מהכאב בהזרקה של החומר הזה וכאלה שלא, אינדיבידואלי
Dhb כואב לא משנה מה
Dhb שלא כואב זה פשוט טסט פרופ ולא יותר מזה.
זה למה הוא לא מגיע במינונים גדולים בדרך כלל והרבה אנשים מדללים אותו , vitamin e להזרקה או לפי שמן יצרן של אותה חברה.
קח בקבוקון של dhb ורטקס שהשמן הסטרילי שלהם גם ככה אחלה תוסיף עוד 10מל שמן בפנים תבשל את הואיל במים חמים וזהו 50מג פר 1מל גם בכתף לא תרגיש..
החומר גלם של dhb כואב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית